JAMAICAN WOMAN HAND IT TO FLOYD MAYWEATHER SAY SHE DOE KNOW HIM

DI OOMAN SAY SHE KNOW MIKE TYSON..RIHANNA DEM BIG NAME DERE AND IF FLOYD DID A DO BIG BOXING SHE HUDDA KNOW HIM…FLOYD SAY SEH SHOW HAR GOOGLE…FLOYD SAY HIM A MEK MILLIONS SHE SAY A NUFF MONEY MAN DEH ROUN YAH.YOOOOOOOOOOOOOOW PPL DED

0 thoughts on “JAMAICAN WOMAN HAND IT TO FLOYD MAYWEATHER SAY SHE DOE KNOW HIM

1. Hahaha, what’s funny is she is now going to get her 15 mins of fame, just cuz she don’t know who he is lol….he just made YOU famous lady!!!!

2. Woiie some a dem star yah surprise seh people nuh know dem..mi nevah did a pree Floyd until Chilli start talk bout im back when,mi nevah watch not even one a him fights, only previews and or if sinting come up bout im innah papah mi glance pan it..nuh interest mi a boxing not wah it use to be for mi like back in di day when Mike, Evandah,Sugar Ray and all dem man did a fight. Now it just like mehh

3. He looks offended but if u don’t know him u just don’t know him f**ker echo too big same way him don’t know usain Bolt same way Jamaicans aren’t interested to know him bout google before him go google a book.Dam illiterate could have played it off nicely & explain who he is.

4. Nuh ramp with Jamaicans mayweather yuh think we nice no care who yuh be we nuh frighten the woman say but a bare money ppl round here

5. him a talk bout Forbes magazine can you read Forbes magazine Floyd? lady mek mi day, bout Google im prob cyah use Google

1. Only him picture him can recognize pon forbes! lolol
      50 CENTS! ROLL IN PON JMG SIR! WE will done Mary weather fi yu!

6. Shi sey shi only watch big fight suh Mayweather fight dem a wah? shia contradict har self causz I don’t believe har sey don’t know him causz shi luk like one a dem wah love mix up an know everybady business, Jamaican ppl like to use dem psychology when dem can she knows the cameras are there and if she said something like not knowing Floyd him aguh mek big deal and she aguh get har 5 minute!

1. No I believe she didnt know him she started feeling bad at one point and said a nuh everybody know everybody which is right den him go ask bout how much tv ina har house..We are good at playing off tings fi tek shame offa we which is what she did

1. But Metty…wi neva stop fe analyze how she end up at the barber shop weh floyd just HAPPEN to be at…coincidence or ah set she ah set up ah ting? she look sneakin

7. Nuff money in the place dwl !! We jamaicab born a star we nuh frighten fi people dwl I believe har shame his ass

8. Floyd fi go suck Her muma. He’s a sports person and if he don’t know usain nobody don’t need to know him , both Google me ” pussy u can READ”? She should a tell him say she can’t read . A come hype like he shut can make patty chu the woman don’t know him. Him go gweh

9. I believe shi really don’t know who him is, but him find it suh hard to believe to di point weh him start try to ridicule har suh she start get defensive loll

10. I would like to Know……. What Barber Shop this took Place and Where? SHE DON’T KNOW U……. MAYWEATHER! LMAO!

11. Spot on Cc.. Di lady wasn’t using no pschy for no 5 mins of fame are u serious?? Jamaicans are born stars from dem born whether dem rich poor ugly or goodlooking you caan style dem or tell em shyt fi dem confidence up up pass the sky lol

12. That non reading ass bwoy a ask the woman bout T.V. a har yard….f***king yankee dem ever a try we. That ugly likkle gremlin.

13. She dont know him. I never know him either. I google him after 50 say him CYAN READ and dem say him mother a Jamaican. MI did want see which Jamaican really raise that de dunce bat.

1. why is she living in the past? because she don’t know him? I don’t know half of these present day Jamaican music, or artists, I prefer my old classics, due to the lyrics, the instruments and arrangements. does that makes me living in the past? No its called personal taste. it’s long time I have not seen you on here, and don’t remember you chatting crap. Why start now?

14. Mi luv how har confidence tun up…she is a star. Yes, floyd go google har – wwww.jamaicanwomandissmayweatherneatly.com.
    Morning Met.

15. I believe her i donot watch boxing anymore from Mike stop fighting. I only really know bout him after 50 diss him. But really and truthly Mayweather need some help, with all that money he still in class less. I think he is a shame to our race and generation. Money can’t buy class more people in the slum has more class than him.

16. This happen in my shop in camberwell this is our chill spot n she doesn’t no him n yes she is right a pure money man dea bout ya lol real talk he just came by to cut his hair but she really don’t no him lo

Leave a Reply to Riches Cancel reply