JAMAICANS ALWAYS GET DI WORSE NAME I TELL YUH

This woman seh Jamaican threaten her life because dem confiscate mango and Haitian threaten her wid voodoo..Why mek dem so lie?

29 thoughts on “JAMAICANS ALWAYS GET DI WORSE NAME I TELL YUH

1. LOL. One time when mi a FW the woman asked me to give her the scientific name for the peas/beans that I was transporting and she even asked me if they were beans or peas–the woman held me and went for back up…

1. wth???????? dem nuh know seh jamaicans call beans peas but dem know seh we threaten dem life. I tell u bout those people

2. Yeah man, dem really deal with us however them feel at times… What’s funny is that I know of individuals traveling from Ethiopia with all kind of things and all they ask is, do you have anything to declare? When individuals say no, that’s it, no quarantine or search. Now when you look at those bags and suitcases, you would be amazed to see what they allow to come into this country.

1. All kinda tinkin dried fish and snail but is true..I have African friends and when dem come back here dem bring di whole a Africa ina dem bag..but maybe customs fraid a di smell Lali

1. And I dont need to offend any Africans on here please forgive me oo..but the smell really terrorize me :kiss my apologizes

1. LOL, listen, Ethiopians eat raw meat and they bring that into the country all the time. The truth is the truth. All kinds of things are permissible from other countries and we can’t bring in a pear and sometimes dem fight di dry bulla–LOL!!!

3. No Met dem get threaten of course when dem tek shyte and nah explain why!

Before 911 mango n pear use to fling inna face. Grace Jones did collar up one. The haitian dem fling wud fi dem powder and bottle up concoctions 😀

Africans bring in all kind a things. It’s the mask n carvings they sieze from them mostly…mostly looking for antiques or Ivory.

South America n Asia bring in some wierdddd shyte!

Lali right…offense is equal round here :ngakak

1. She is a lot if reading Ooo. I went looking for it and no find it… yet. Instead i found one i never knew about-where she went off on a Eurostar employee.

The one I refer to was in the 80s.

4. Once mi was passing through Charlotte airport on mi way to Toronto and dis black bwoy at dat waan come hold mi stuff. All gone fi him old white supervisor who kindly meck him know dat because I am transiting to let me pass through wid mi stuff, di dumbass was bex af too. From dat I never connect in the US too much hassle fi nutten.

5. Miami is where the most f**kry gwaan . u seh u have nuttin dem start dig. I stay farrrrrr from Miami. JFK I have no issues. I bring what I want

6. Yes over Miami dem dig yuh dung fi true. Mi reach a Fort Lauderdale one time wid mi jerk pork & dem did want tek it mi just tell di man seh mi wi eat it right here cuz him nah dash weh mi pork him seh alright gwaan thru wid it lol but Fort Lauderdale nuh really dig yuh dung like Miami smh dem search fi every god almighty thing over Miami that’s why mi nuh fly from there

1. High volume of drugs importation seizures. So they’ll dig like hell. Drug bust and the fines the airline pays is big revenue for MIA and JFK.

7. Met, raw beef, I have been to a christening party and they strung up the 3rd of a cow and individuals just slice off the portions that they desired. The first time I saw them eating raw meat, I thought it was sliced up tomatoes. I was shocked when I found out that it was raw meat…

8. Bless up JMG family! Me ketch fraid a JFK nung caz dem heng on pon di likkle scallion and thyme, charge over $100 and tek mi sista pitcha. So nung she mussi deh pon file likka terrorist

1. Seriously? Fi wah? Crimes against vegetation..kmt. I caan badda wid dem and is not even like NY a farming state. I could see dem doing dat shit in a hardcore farming state. Ole tiad baddy dem.

2. You have to take the roots off. wash n cut up the scallions and cut off the thyme bottoms and freeze them.

With cane you have to take off the bumps. With peppers you have to pickle dem, drop in vinegar or wet them and freeze dem.

***It is unwise to carry things and not declare them. worst you on a visa and decide to challenge them.

9. Threat to American agriculture when the same America imports most of it’s fruits and vegetables farming is a dying industry in America the government pays people not to farm in the us I guess the Spaniards said nothing about their salami she wicked

10. Mi carry een mi nice fat ripe June plum dem eena plastic bag and look dead eena di Customs officer face and seh it is boiled and frozen :ngakak Even pon di connecting flight mi couldn’t believe seh mi pull off dah bold face deh :ngakak

Many years ago at JFK dem ready fi tek weh di ooman East Indian mango dem and di ooman seh “dis ah one day unno nah nyam my $&@#% mango” and sink har teeth inna all ah dem :ngakak

11. I feel dat man Royal ooman nyam some ah di contraband when di cameras stop roll :ngakak She look like she neva miss ah day at wrerk…cause she get lots of fringe benefits :ngakak She need fi get investigated :ngakak

12. They take away people good good fruits and vegetables but don’t have a problem selling us them tired ole premature mexican force ripe fruits that they import and sell for a arm and a leg..kmt.those same worm and things they claim they don’t want to come in the country are already here,or they,still come in from them same import from South America and even some of the US farms.

13. A lot of ppl don’t understand is not a matter of drugs etc. American agriculture is big business them cannot afford anybody coming there with them food an mek it grow. You ever see how them draw down pon ppl fi hav the banana tree and mango a grow inna dem yard. But it not approved by there ppl. Them is not idiot. They can’t afford foreigners things to come over run them agriculture industry.