JAMAICANS AND DI BAHAMAS

no-secret-Optimized

WID DI CASE YESSIDEH ( DI GIRL AND DI WHITE MAN) DI PEOPLE DEM SEH IS A REGULAR TING FI DI JAMAICAN DEM GO DEH GUH WORK………. DI MAN HAVE A LIKKLE RESORT SO DEM STAY DEH AND ENTERTAIN HIM OR HIM GUEST DEM WHEN DEM COME AND A NUH JAMAICAN ALONE………..A OOMAN FROM ALL OVER DI WORLD GUH DEH GUH SELL…BUT HIM ALWAYS HAVE A MAN GIRL AND ONE TIME ONE A DEM WAS JAMAICAN………….WHEN YUH GUH DEH HIM ENCOURAGE DI PLASTIC SURGERY IF DEM WAA DO BREST , BATTEY, NOSE HIM PAY FI IT…….NOW DI MAIN JAMAICAN GIRL WHEY HIM DID HAVE A DOE KNOW IF SHE DOO DUH NUFFAH HAR WHA BUT SHE DID IN FRONT LINE BUT DEM SEH DI SURGEON GET WHEY PAN HAR AND SHE IS NOW LEFT WID A LEAN NOSE.. DI GIRL YESSIDEH NOW MS TAZ SHE………..SHE STAY A DI RESORT AND WHEN SHE MEK A MONEY SHE RUN GO SPEND IT OUT WHEN HOLIDAY TIME COME A DI HOT SPOT DEM……. BETWEEN JAMAICA AND MIAMI…….AND SHE NUH PARTIAL….ALL HAR FREN MAN SHE DID A LOOK…YES OOOOO DI PEOPLE DEM SEH DEM NUH KNOW HOW SHE ENTER TEEN ”PAGENT” BECAUSE SHE OLDER DAN DAT LONG TIME SUH WI NEED SOME AGE VERIFICATION PAN MS SHITZHOO

DI MAN NOW………DEM SEH HIM ACT VELLY NORMAL..LIKE FI COMPETE WID YOUNG PEOPLE AND ALL DESE TINGS…….HE WAS A PROTEGE OF MR HUGH HEFNER HAYYYY YAH YAH A HEFNER BRING HIM BUT WE NUH KNOW IF A HEFNER RESPONSIBLE FI DI FEDDISH………..MY LINKS SAYYYYYYYYY DEM NUH SURE HEF IS A FETISH OR A JUS LIKE HIM LIKE FI SEE DI BOTTOM IN ACTION BECAUSE SOME A DI GYAL DEM ARE GIVEN FROOT FI PUT UP DEM…..ANUS……… AND POP IT BACK OUT HIM LIKE FI SEE DAT………SUH MAYBE HIM JUS LIKE SEE TINGS KUM OUTA BATTAM A DOE KNOW……….. DI SAME SMADDY WHEY DASH OUT DI TINGS LOOK LIKE A DEM A ONE A DI ASSISTANT……….HIM HAVE A GAY ONE AND A YOUNG LADY………DI GOOD GOOD LINKS SAY IT LOOK LIKE HIM SCALE DI RIVER BANK SOMETIMES……AND GOES PAN DI HADDA SIDE……(wink wink) BECAUSE EVERYBADDIE KISS PAN DI LIPS AND EVERYBADDIE A DASH OUT FI EXTRA MONEY AND HIM ACT LIKE HIM WILL GUH DAT WAY SOOOO..DEM HAVE A FEELING DI ASSISTANTS R BOTH PARTICIPATING…UNNO DUH DI MATHS..

WHAT MY LINKY WANTS TO KNOW IS HOW MS TAZ SUH BRAVE BECAUSEN SAYYYYYY DI MAN HAVE DI POWER FI MEK SHE LEAVE DI ISLAND AND NEVA RETURN…………BUT IT LOOK LIKE SHE DID HAVE SUMTING REAL IMPORTANT PAN VIDEO OR SHE RAILY LUCKY BECAUSE HE DOES NOT PLAY……………. AND HIM LOVE TO SUE BUT A DOE GOTS A PENNY TO GIVE :alay

0 thoughts on “JAMAICANS AND DI BAHAMAS

1. This fetish is nothing new. Those anglo saxon mudda faddas are nasty. All over europe they practice this nastiness, America is no exception. These neanderthals are just wat they r ….the wild caveman in 2014!!
    As for the chick, she better be careful she nuh nup as goulash for the main dish. Dem will nyam u!!!
    She already get paid for the blackmail scheme so she betta move r monkey shittin ass an low d man an mek him fetish in peace!!!!!!!lol :salahkamar

1. am i the only one who sees the irony of spewing racist remarks to “anglo saxon mudda faddas” while having london as a username? the capital for the sxaons lol dont show off yourself because you online inno, you know say infront a yuh white daddy you haffi humble lol

why you dont change your name to accra, nairobi or lagos. are you like the rasta dem who say repatriation but even when dem have 10 million and can easily buy a one way ticket to the motherland dem still siddung inna babylon a bun babylon 🙂

1. Londie no pay him no mind a so him mentally disrupted him have a deep underlying issues wit black women matter of fact women on a whole plus ever now n again him get a one nut by coming here come cuss so ignore him ya.

2. Met Mawn.

If you know this Shitmaster like fi Sue why we even memebr him today. Mi cah teck no more sabatoge pon “JGM,Groupie Met” You know. Cause when dem mad dem cah get di name of di site correct. Please put up all di extraaa di firewall and virus protection Asap because i can tell di Shitmaster is spending hard at this minute. Mi no have no life or enetertainment widout JMG as you can see i sleep here.
    Nuff love ya met cause dem cah stop We Voice..

1. Prayers a keep JMG ooo and no more nor nobody cyah block wey God in the middle of…he would have to sue the person whey dash out di phone conversations etc

2. Cannot sue met, he can sue the person who blackmail him thou. but not met or jmg because she wasn’t the one who leaked his videos or blackmailed him

3. guh terrorize sumbaddie bldclt else.. iz who iz u….wait deh…..u really brite an outta order..u hatin cause i mention anglo saxon, ah london me f#$in born, arse hole!!!!

1. No ansa him oooooo go see how him lock him eye water a run outta him mouth while him a use the tweezer jerk the likkle ting between him leg n having fun pls DONT GIVE HIM DAT SATISFACTION

4. Met, yuh memba wah day mi rinse the gyal deh Sanchia file weh was apart of the escort services, she used to dance in the Bahamas enuh Met, and come back wid batty do and breast. I wonder if she did eva meet him. All nose she did do and wey dey when the man beat har him thump har inna it.

1. ispy nuff a dem go work dere because dem know bout di place :ngakak and dem seh a him se surgery so she may have been dancing fi him

5. “racist remark” are u stupid i am describing a cave man and if u have a problem with wat is planted in history..sit down. I am black not white…which means, back then they were neanderthals ARSE!!!!!!

1. history? lol. you dont know any my dear. the oldest race on earth is the black race, therefore the first cave man was a black man. all early homo-sapiens were cavemen as obviously nobody had started to build structures or even know what fire was to cook. so calling white people cavemen is stupid as blacks were the first cavemen.

stop repeating things you hear in hair salons without double checking because you gonna get called out if me deh bout.

1. non-factor u gawn to hair salon which i dont frequent…u kno wat my fellow bloggers are right..let me ignore u…..but please can I SHIT ON U AND SMEAR IT ALL OVER YOUR BODY!!!!!!!!!!!!!!!

2. Don’t make a jackass outta yourself in public. You clearly have no freaking idea what you speak of. The African is the only race on the planet that does not share the same DNA as Neanderthals so you invalidate your own argument spewing your ignorance. When you decide to play the role of internet bully, should should operate from a position of intellect.

London, you are absolutely correct.

6. kmt taz is twenty years old and she is Bahamian, she gave up her Jamaican citizenship years ago hence why she was eligible to be a Bahamian beauty queen. Taz been in the Bahamas since she was two years old, hence why she is able to Travel we all know Bahamians does not need a visa to go hardly anywhere.

1. i wasnt quoting to show grammar honey pie, i was quoting to show how you just branded an entire race of people because of a story you see online but when people do it to blacks den you start bawl for equality. your statement was ignorant at best and foolish at worse. alkaline a JAMAICAN artist just sing that him like battywash, so people must start say these “negro mudda faddas” are so nasty? treat people who ou want be treated.

1. but oc dis twist have nothing fi do wid di topic n u cudda say whey u a seh to londy ina nicer way…its almost as if u did want a reaction from her and mi nuh understand why..when me and u talk u nuh get like that so when me se u cool people may think mi a lose mi mind u fi stap cause u dus waa londy get upset

2. Here you are again cocky in your bullshit and ignorance. History highlights the fact that necrophilia, bestiality, homosexuality, pedophilia and cannibalism have their origins in ancient Europe. A cursory view of any of the Greek monuments depict this fact. Much of what Jamaicans have accepted as cool stems from assimilation with the European ways of life via the introduction of cable, music and exposure. Alkaline expressing his predilection is in no way synonymous with our intrinsic practices.

1. is really who you be @anonymous 2 : 06 pm, when yuh madda send yuh guh school yuh neva stop and play dandy shandy, yuh were present in class..mi like yuh!!!! :2thumbup

1. Foxxy!!!! why i am not surprised, mi did haffi look good fi see if ah did me write de comment an neva memba!!!….always love seeing your bright mind on JMG…yes man please link me!!

7. @LONDON5948 me ago go pon di road zeen, make sure when me come back you have me dinner ready, make sure you cook something with some substance because me tired a di soppy soppy rice and di fish weh look like it still alive di way it white. bye hunny **big kiss pon lip**

8. Boy oh boy…look what ms. Shitty created. Met howdy! I was planning a vacation to the Bahamas but quickly changed my mind after reading about all this shit…it was in my bucket list now it’s on my shit list :hammer :hammer

9. Met ah long tyme him a get shit pol it nuh new everybody ah Bahamas know dat. If di man invite u over him yaad wid yuh fren dem a straight shittin lol…. him all used to f**k the prime minister suh him like all kind of nasty things. That’s why him nah leff Bahamas becuz him like the nasty lifestyle and all his fantasy dem can come true. All u flawless weh luv hide an guh Bahamas yuh need fi stop walk dung Atlantis *Cove hotel* a sell yuh pussy yes yes I saw you. U and ur little friend skye *from Miami* nah stop f**k did taxi man dem first play *play means clients* ? It’s very sad becuz unno life nuh nice it dirty bad

1. Dwl a long time mi a wait fi dis suss met fi reach ya… Just to be clear they don’t do the plastic surgeries in the Bahamas. Everyone leaves Nassua and go to Cuba for all the cheap surgery.

10. Ispy u knw u can be right because when sanchia came back on the scene her breast was done n me say her breast look like a small island she go get it done n me cuz say she look like a dancer. Ispy a nuff a dem whe u see go away n come bk with breast it seems like a Bahamas dem really go. If u can remember the 1 whe name tweet whe par with the battyman dem. she might jus b involve too

1. A facts mi a talk, mi sey when she come back di gyal come back wid breast and batty nose and tougher face enuh.

11. :ngakak :malu :ngakak what a story noice ,,the man nasty i got a job with him once but when me hear bout the shiting no sah :tkp :tkp and as i said before 99% of the jamaicans in the bahamas sell puss in order for u to have a real job u need a work permit or to be married :cool

12. U right Met it’s not a secret. Tell mi when u get to the girl dem weh leff jamaica Fi study tourism and end up a study the tourist dem . Some even ran off and became wives in other countries

13. Yes Met Tweet do batty n breast, Barbie do her batty I dnt remember if she do breast but it seems like a deh suh over shitpit place dem do the surgery. Dem better pray dem don’t have no complications with those implants.

14. no sah den Dolly or sweets no reach a bahamas weh day w/ Kim P? mi a look pon anyone weh travel ova deh funny from now

1. @Dazed and Confused and Shawna Star and her big broad mouth fren and wi know sey Shawna Star love ma wid money

1. Memba last month Shawna star put up pictures she was in Bahamas :bingung I wonder if she part of the shit up crew

15. Met, remember a while back a girl did go Bahamas n MIA . I think u were on the case and then it was revealed that she got lock up for selling the coco bread.
    Sweete , dolly n KP were living in Bahamas but mi know fi a fact K P had a legit job.

I guess the story abt the beauty queen other man..the hotelier will be revealed soon!!

16. Sanchia Haughton fi real???????? Bloodclat
    Ah nasty gal that .. She was just on a small island nuh Memba if a Bahamas
    Like 3 weeks ago … Wow! Barbie look like she woulda up fi anything suh mi nuh put it pass her but her batty stay velly bad! Some a dem gal ya luddy bad!

Pause Shawna star was in Miami not Bahamas she lie nuh rass
    Sweets & Dolly did live where??? When????
    Now y’all just making shit up lmfaoooo tappi

Mi deh ya good eveling met mi Dawlin

17. Tahzmoye havw up a video wid pare gal inna one hotel room a do pare fukkry like little kids & I’m like what’s the purpose of so much of y’all kotchin in the one room ..
    Look like dem bring dem deh fi wait fi get fcuk & den
    A teef a lil video cuz all dem a video n a show jacuzzi inna room dem can’t tun on the light
    Video inna darkness Neva see ntn like did yet

18. unu behave unnu damn self KP and Sweets were in Jamaica.

DOLLY .. yea yonique she did deh inna har bed ah tek fck from a random batty man

suh deh bahamas supm deh anuh true.

Leave a Reply to ISpy (With my two big black eyes) Cancel reply