Met so the one JayKrome really a f**k Nyoka Merrick aka Mybeauty see him do video wid her over her yard a tek off clothes and a kiss her pan breast gyal naked and sh*t, why these dancehall gyal love off them batty man yah suh cuz punchie done talk how him a batty man cuz him try fi p*sh him finger inna her batty few time. Well Nyoka man left her fi the big woman so she find a new toy dweet girl. Mr JayKrome u not dexta daps so I don’t know what u trying kmt song boring like.
Y dem haffi post everything?
Is a music video so him post it on his ig page that don’t mean they f**king kmt sender chat too much
Sender her new boo is Passion
Fyi sender JayKrome is a artist so he’s gonna do videos with females that don’t mean he f**king them and even if he’s f**king her how is that your business Lowe the f**king youth alone mek the man build him career and mek money fi feed him kids dem nuh see a punchie alone a do everything fi them she need help now and he’s willing to go the extra mile to help out now Lowe the man mek him shine
Yes a saw the preview of the video him a kiss up her breast fi r real and the naked behind him he post it on is ig page I can’t wait to see it he said it a drop pan him birthday inna. But a long time Nyoka and Jaytee a f**k is not just now
Jaykrome did a video with China Rose so he’s f**king her too right sender. Yuh too f**king nuff leave the nigga alone yo. Dexta daps a f**k inna his video and the world love it. Hey why black people stay suh yo kmt
Nice looking girl and dress well only thing she f**k too much of the dancehall man dem
Nice looking girl and she dress nice only thing she f*k off too much of the dancehall man dem another dancehall f**k box
ITS HER PUSSY SHE FUK WHO SHE WANT…SENDER MAYBE U WANT SOME AH DEM FUK U TOO BUT U STAY BAD
mi wah f**k her badly mi like her body
link up Princess Apple for a boobs job link n she hook u up nice lady …she will upgrade yuh to a star.
I don’t believe punchie told any body that shit stop tell lie pan the baby mother yes he is a hoe him have type of woman yard and farrin so Nyokia is only for now he don’t stay with nobody to long because he always said punchie mek him fraid a woman from she f**k him friend Mr dose who she turn round and f**k dose friend no sah punchie have friendy pussy tho dwl
Nyoka carry on like a prostitute. Wah di ass is dat. She had a good hard working yankee man and she just cheat on he di whole time. She keep party and fu** everybody. A serious duty gyal dat. Keep she weh from you man.
Nuff man f…ed her. If you have money she pussy yours. Ask about she duty self.
Paul range dun buss up she sloppy pumpum. Dem seh she look like flavor flav daughter. Me ah dead lol.
Not at all Paul classier than that. They were just friends. He liked her vibe but never wanted to smash n never did. Facts! Ppl can be friends.
Quite a few dudes fucked her ugly ass. Ask around and you go hear about she. Facts