JC STUDENT KILLER TURNED HIMSELF IN

53 thoughts on “JC STUDENT KILLER TURNED HIMSELF IN

1. Suh a mussi de lawyer dem confuse fi police inna de wee hours a walk in wid him sorry smaddy neva run up nd slap out him head back …I honestly dont give a phuck who waan tink differently just like the one weh a him brother bring him up from the bush after raping and chopping up the twin baby girl them suda chop off him phuck’n head

2. As God liveth mi know it muss be tideh…tink ah likkle bit ah prayer go up fi dah wretch yah? God muss deal wid him propa…MUST!

1. Mint tea, wha kind a prayers unu send out? Unu pray too much instead a just wish de nigga dem swift death. I beat any money is a dutty bumbo pastor/church elder dem mek lawyer intervine.

If a family whey dem did de fi stop him from being a poverty striken petty demon criminal!

1. @PhatomPhonenix..swift death where??? ..noooooo. Dat deh wretch fi tawment day an night…all sleep nuh fi teck him. Feem death fi long, slowwww and painful..

3. His family waa gas and light onu back him ina him f**y onu see how quick onu get lawyer fi him dats why di ugly monkey aunty dida chat off her mouth. onu belly fi bun onu. Every week a family memba fi dead..Mi naa stop seh dis a tru anoh di right people pickney onu shithouse family mess with. CARMEN ARNOLD YUH AND YUH NEPHEW MUST DEAD.

4. De Lawyer wey bring in Quacie a mussi him friend. I see nothing is off limits for him or her! Mi sure say nuff people want da murderer bwoy ya dead, and it’s not sitting well wid nuff people (including myself), say dat dis piece a shit have lawyer a defend, and support him wrongdoings, and a tax money a pay fe dis shit! If lawyer a represent demon – possessed, inhumane, moronic and tortured assholes, then who a represent de family of an innocent yute who met his death in such a violent manner while coming from school? Wah kinda sankey sing so???? I feel such rage knowing that this bastard got a lawyer! Him nih deserve one! This animal should be put down! No words can describe the lows these monsters have gone to. Dem fe dead because there is no other way to deal wid these barbaric demons out there masquerading as humans.

1. They are humans operating in ways that are unacceptable to humans. The devil comes to steal, kill and destroy.

5. 46 And he said, Woe unto you also, ye lawyers! for ye lade men with burdens grievous to be borne, and ye yourselves touch not the burdens with one of your fingers.

47 Woe unto you! for ye build the sepulchres of the prophets, and your fathers killed them.

48 Truly ye bear witness that ye allow the deeds of your fathers: for they indeed killed them, and ye build their sepulchres.

49 Therefore also said the wisdom of God, I will send them prophets and apostles, and some of them they shall slay and persecute:

50 That the blood of all the prophets, which was shed from the foundation of the world, may be required of this generation;

51 From the blood of Abel unto the blood of Zacharias which perished between the altar and the temple: verily I say unto you, It shall be required of this generation.

52 Woe unto you, lawyers! for ye have taken away the key of knowledge: ye entered not in yourselves, and them that were entering in ye hindered.

53 And as he said these things unto them, the scribes and the Pharisees began to urge him vehemently, and to provoke him to speak of many things:

54 Laying wait for him, and seeking to catch something out of his mouth, that they might accuse him.

1. Dem a work fi some don in the area and I have been battling di killing a dem ina mi head because God knows people like him u wipe out all the suckling because dem a come up come do the same like the father. I know it may not be right but dem fi wipe out

1. Eventually you say what must be said!

In life some people fi dead because dem mean nobody any good. Garrison litter wid demons!

2. Ah long time mi nuh see Met chat a certain way…PP style ah chatting Met jus put dung. But mi back yu str888 EVERY LIFE IN HIM FAMLY FE GET TEK WEH. Wicked set ah cl@@t dem.

1. Bomb fi drop pan dem without waanin and old time police used to shoot baby madda and baby father

1. Marie u eva hear or see one a dem bad man deh pickney come out to be anybody good or productive yet? Most of these men spend so many year a prison dat mean dem baby madda home facilitating, aiding and abetting the children into nothingness so society nuh fi tek no chance wid dem

6. Dead it fi dead….dem fi start charge di lawyer and pastor weh a carry dem in fi a harbour wanted man….can’t wait fi see di big name lawyer who a go run come fi defend him…kmt…

And when you look him a go get bail, go a road and go back and forth a court fi whoever long pon tax payer money and den hopefully go jail (after da x5 trial yah mi nuh put ntn pass our system)…weh di poor parents of the boy good good money a go tek and mine dem pickney killer…

Murderer, rapist, paedophile and anybody weh a commit incest etc fi bloodclaat dead….di f**k dem a go jail fah

1. JCF not going to tell lie pan demself. They said he turned himself in with his lawyer. What good or sense would it make fi dem fi seh him come wid a lawyer ? So when dem go fi him he had his lawyer??????? :travel

7. Dem se a find dem find him …… Dem a work Fi a pay Weh cah help dem … Mi glad Di yute fight Fi him right…. Di little boy a hero … Him pArents work Fi him ting and dis juncrow Weh Neva see nobody wuk inna him life Wah tek him tings …

1. Di JCF seh him turn in himself. How dem fi find him wid him lawyer? Him know dem was about to murder him so that was the best move to spare himself. From the million dollar put out him know it was only a matter of time

1. Not everything you read on the www is fact. When mi si Simply comment mi tell har mi will wait pan di JCF and sure enough they put up how it went down very clear

2. Same suh Met. Time dem done wid him nuttin woulda leff.

It juss hurt me suh till mi cry fi know di terror dat likkle youth haffi guh thro.. Mi nuh know how brimstone nuh drap fram di sky pan him claat mawning, noon an night an twice every Sundeh.

1. @Met a dead it fi dead…wicked rass……and if jcf did go fi him a dead him woulda dead….cause a same suh dem go fi di one a Mobay weh shoot di likkle 5 year old and dem put out everybody outta di yard and done dem….and u fi see di bitch dem a bawl….eben after di f**r put up status bout di poor likkle girl shoulda get 5 more shot inna har

1. 14 hours? Nuff people work 16 and him could keep that money fi him own funeral. Him fi dead. He knew the police was going to beat him to a pulp him go deh wid lawyer

2. Really woooork? Kmt DEAD HIM FI DEAD! HIM LIFE MUST END YES, IM A HUMAN BEAST! DAT SAD EXCUSE OF A MAN FI DEAD! STRIP HIM NAKED, GAS and LIGHT ALIVE MEK WI WATCH AND LAUGH LIKE ITS NOTHING! HE IS NOT WORTHY OF OXYGEN! HE HAS NO VITAL ROLE IN SOCIETY BUT TOOK THE LIFE of AN INNOCENT PROMISING BOY WHO WOULD HAVE DONE SOMETHING POSITIVE in society

8. He is as good as dead. This is not Vybz, he will get no one on street supporting him. If he get bail as him reach a road dem kill him, if him lock up till de trial, dem a go kill him a prison. I just hope someone doesn’t waste a good bullet and instead give him a long and painful death. Mek im scream like when dem a kill hog.

1. Yes Gabby yes!! U si how people corrupt people minds and hearts though? eeeh eevrybody waa dis scum bag DEAD! with meaning back a it!

1. Met, it grieve me. Me neva know me coulda barl eye warta so. Poor Nicholas. How long must they kill our prophets whilst we stand aside and look?

1. The streets mus tek it to them enough of them now. I hope when he goes to court people will show up in support of Nicholas’ family. Him fi dead

9. A hope the police make him ‘escape’ like the demon that cut him daughter throat. And end up dead inna pink tights. Ole sh!t house them

10. Mi nah se him nuffi dead ..but death too easy Fi him ……if a even year dem Fi have. Him under some serious pressure we him Nuh have no control ova him life Mek him feel how it feel Fi have control ova ppl life.. Dem tell him wen Fi shit piss go and come ..death too good Fi him

11. Weh Adams an biggaford deh when a need dem… Jamaica get soft! cause mi tink dem woulda find him inna pieces mi see police Tek weh mi family a beat dem up an dis nigga was able fi even Mek it to station inna one piece. A joke dem a Mek. Dis Nuh real.

12. mi did waan type mi comment abt this bastard but I didnt want anyone to come cuss mi. SERPENT TO SERPENT must bring forth a DEMON. certain ppl nuh fi breed & certain bad mixtures must not procreate!!

13. A don’t even wander where his mother or father is because I know he has never seen anyone go to work in his life

14. The little boy brave and bet yu dat fuxa a go se a self defence …. Nuh know nutten bout by the sweat of yu brow mumma a probably 12 wen him born and shi run Weh lef him Fi Rush up

15. Is the auntie and grandfather send lawyer money from New York , the whole family look like theif and killa! Not to mention ugly baaad

16. Den yu want si di Grandfather too, SmoothSilk”. Di whole family look like dem run off a New York left di joncrow fi prey pon people out ya. Dem musi a go try him in another country cause a which juror dem a go find a Jamaica weh no bias? Just let him go and done we will deal wid him.

Leave a Reply to Real Cancel reply