JEEEEEEEZUS IS LORD..NO MAN

MI CANNOT PUT UP THE SECOND PICTURE DI SENDER SEND CAUSE MI FEEL SHAMISH PAN DAT BAD PEOPLE EPISODE BUT …….SALLY REALY WANT TO BE A PART OF THE CROWD..JESUS IS LORD!
SENDER:-No met why them do this to Sally and Kerryann is no friend

27 thoughts on “JEEEEEEEZUS IS LORD..NO MAN

1. OmGwaaad, Sally fava a real life human Gorrilla, mi nah lie, so weh poor Kerryann fi duh? Sally born ugly, not even the surgery caan help her, weh Kerryann fi duh?

1. She look like de gorilla general from the old “Planet if the apes”.

Bam! You de bout when trouble fi gi :ngakak

2. KERRYANN LOVE CHAT PEOPLE AND ACT LIKE SHE A BEST DRESS CHICKEN BUT YET STILL SHE MECK HER FRIEND SALLY COME OUT INTO THIS BODY SUIT THAT
    #1 IT TOO SMALL FI SALLY
    #2 SALLY BODY NUh STAY GOOD fi wear THIS
    #3 SALLY HAIRSTYLE AND MAKE UP spoil.
    Kerryann yuh sey Sally a yuh bitch and you allow yuh bitch to come pon government street like this without a leach a wonder how many people Sally scared .
    Dwayne why u let this dog Sally out like this .
    Dwayne u a one wicked baby father.
    Sally fi star duppy show.
    Met and a front page them ,dey INTO the barbeque like them a real star.
    Kerryann yuh come into yuh over crowded, custom and anuh Halloween and then u meck Sally come out with out the zoo keepers permission.
    Both Kerryann and Sally need to yuh a rikas island to uno punishment.

3. Dwayne say him never see the gorilla until him beat har a di cookout ,him kickup roarrrrrrrrs more inna sally ,Dwayne u know longtime say u nuh want the girl

4. The person that send this in Photoshop it. I need a better picture because no human cannot look like this in a real life.
    Kerry may keep her around to make herself feel extra beautiful or she may be the realest chick she’s been around for a minute.

5. What a ugly women look at the mouth no man girl your friends wicked but how her face look like the gorilla suh no man toya come get you best friend but you ugly bad too but not like ape but ugly wengy baby born yet ??

6. Yeah. ..like this is really really bad sad n I can’t defend this..I’ve got nothing to pull out the bag…sorry to the sorry squad.. :malu2 :cd:

7. Yes, PP Sally warm bad, what a gal? No man one gal can’t ugly suh, a must 50 gal ugly suh, lwadddd she warm, only a mother could love a Face like that, the boy constitution strong, him can sleep with a man wid ease.

8. :kr :hoax2 she ugly baddd, yea! Dwayne definitely can sleep wid a man, Metty ina real life she ugly, and love chat bout she nuh count pink wall, and every brick weh lay the wall pretty compare to Sally, Sally ugliness endless.

9. Mama uppa top, nuh feel nuh way because mi c real beauty queens and dem manless and u have a man guh deh. A u fi sing under mi good, hold up u head Mama.

10. Everybody could never born pretty some of u people so fast to call someone ugly I can’t call people ugly it’s not my ting but just to let u no maybe she have the most beautiful heart u have never seen I rather have a friend like her than to have a beautiful friend with a f**k up heart big up urself sally a so it go sometime just keep laughing a life bless