JERSEY AND NEW YORK MASHUP…………WHEY MI SEH?? MASHUP

ab-Optimized
image5DI SENDER SEH-
Here some Jersey Suss with a NY twist but can u write it up for me pls.
SUH MI WRITE IT UP
NEW JERSEY LITTTTTTTTTTTTTTTT BUT MEK DIVE INA NEW YORK FUSSSSSSSSSSSS
ANNETTE BRITISH SHE…………FREN APPLE AN A TEK ICON PAN DI SIDE LIKE A SIDE DISH………..SHE CHAT SUH MUCH DAT DI WHOLE A JERSEY KNOW BOUT DI RUNNINGS AND ANNETTE IS A BIG MARRIED OOMAN..
image2
image3
ONE GIRL NAME JOVIE NOW………..HEAR DI MIX AND VEX SAY ANNETTE FREN SLEEP WID HAR MAN……..GUH RIGHT BACK TO ANNETTE HUSBAND WID DI MIXUP AND TELL HIM SAY ANNETTE A TEK IKANIKALIK..ANNETTE NOW GUH BACK AN A WALK AN CALL OUT JOVI WHEY HAVE FI HAR MAN TUH… SEH SHE A TEK DEAN FROM STARS AMONG STARS..SUH EVERYBADDIE HAVE DEM MAN AND A TEK A NEXT MAN PAN DI SIDE……..WHEY DAY WHEN IKANIKALIK GO JERSEY JOVI SEND HAR FREN GO FREN HIM…AND CHOO HIM FEEL HIM IS A REAL ICON HIM GI GYAL NUMBA AND DI GYAL WHO IS JOVI FREN ..ADD HIM PAN WHATSAPP……APPLE GO SEEK OUT DI PHONE AND FIND OUT SEH A NEXT GYAL A TRY MOVE IN PAN DI ENDS AND BRUCK UP DAT WAP WAP…………….. WHEY MI SEH UP TOP? DI SENDER SEHHHHH
image4
DI SENDER SEH ANNETTE AN APPLE MUST BE FREN BECAUSE AS SOON AS IKON NAME CALL AND OOMAN SET PAN HIM SHE SAY SHE A GO A JOVI SHOP GO BEAT HAR AND DEM CALL POLICE PAN HAR…SO A INSTAGRAM ANNETTE GONE GO CALL DEM OUT
ALL MI CAN SEH IS ANNETTE BRAVE AND HAVE NO CHILLLLLLLLLLLLL
Polka dot is Annette British
The guy n da brown and shades is Dean
The girl with the full hair close up is Jovie
The girl laughing black shirt is so girl British sey push up on JayIcon. Di browning

0 thoughts on “JERSEY AND NEW YORK MASHUP…………WHEY MI SEH?? MASHUP

1. Annette when di girl talk u business and u know it was true u shoulda dus tek whey uself…u bex seh di girl set a next gyal pan ikanikal?

1. Metty, dem dancehall gal deh dangerous baaad!!..dem nuh easy ah raasclaat…dem wi fren yuh bigtime all when dem doe like yuh ah jus deh roun yuh fe likes or want sleep wid yuh man…not 1 ah dem mi want inna mi face bout fren, huh fren yuh mumma!

2. Yeppie because har mouth size and its actions are in harmony di whole a jersey hear di business she is too bright bout she gone fren apple ..mi glad m nuh guh dance because all woman like dis will mek yuh war dem an den people a go say u a fight ova man but she too bright man

3. Exactly Metty, yuh wi beat dem jus fidi blatant disrespect..women cannot always do what some men choose tuh do, suh if mi man ago gimme bun wid ah nex gal, the least she can do is stay tha fuhck outta my face and not be so brazen wid it…Jay shouldn’t mek dem talk up tuh him ooman cause at the end of tha day, she is still his bonified woman so if nothing else, he should tell his many side hoes tuh not throw that shit in his woman’s face…

2. WEH DEM SEH ONLY YU FRIEND KNOW YU SECRET ONLY SHE CAN REVIEL IT…. J ALWAYS AH GI APPLE BUN SUH NUTTIN NUH NEW DEH SO.. SHE SMILE WID HAR MATES ALL DI WHILE

1. A wonda wen di bun hotter, wen is a gal u don’t know or wen is from yuh so called fren. Singing ” mi know mi fren different from mi matie dem. . .”

2. Is ah proving ting fidem but what dem suppose tuh be proving…that the is everyman’s fuhck box???…what is so cute about that?? :ngakak

3. A wonda wen di bun hotter, wen is a gal u don’t know or wen is from yuh so called fren. Singing ” mi know mi fren different from mi matie dem. . .”

4. Listen mi Met! Annette, Apple & Icon all together, regular link up, dem know bout dem one annada… Annette love and rate up Icon more than the man weh she live wid… She talk all the while sey she jus caah leff har husband because people ago chat, and she nuh want nuh gal a Jersey up front with him, even tho him breed Likkle gal a road pon her… But she so unhappy in her marriage, every jump pan weh knock a New York she deh deh… Greg ( har husband) deh wid every gingy fly weh come Inna the shop and have him other bonifa woman a New York.. Every body a cheat, and it ain’t no secret weh den concern… Annette ugly and never look good yet, pure fake shit she wear, mi nuh know how Icon rch deh so and APple know & fren she.. She love use har mouth fi scare ppl.

1. Jovie a f**k pon her man Jermain long time wid dean fr stars among stars plus nuh other man Fi money. And him nuh give she nuh rating cause him f**k everybody she know plus gal dat a waste gal. That gal jus nasty but dem nuh say she tie her man suh him caan stay wid her. All wat a gawn mi feel jovie did want icon but she auh nuh him type suh dats why she setup di fren pon him. But jersey ppl nuh easy at all.

5. Bad to bad apple name neva call up wid a next man yet doah a jus ooman weh three some concert ….she reminds mi a kizzy all wen di man a Phuck a next gal pon top a dem yeye lash raw as chaw dem not going nowhere.
    (Simplicity soon sign in)

6. It is Anancy “who mek wasp sting, who mek dog belly come hollow, who mek Jackass bray.” Jack Mandorah mi nuh choose none or nah… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

7. Why ppl so wicked n mixup…come off auh di ppl dem name…The mount a woman Icon get pon pink wall when him find time Fi dem. It sad ppl can’t have frens no man it sticky…me know these ppl personally n icon, Apple nor Annette nah f**k each other. Why ppl always luv chat shit fi mess up ppl home. Misery luv company n it sad bad that ppl live their lives worrying bout other ppl life n how deh a shit, eat n if them happy. Apple and Annette a good genuine ppl… the hate is real out there bad.

1. how can u be wifey when the man divorce u long time ago? take off the ring and stop front like u still married and go take care of u 5 kids dem nasty bitch. NOBODY WANTS YOU DWL

1. WIFEY U DONT KNOW ANYTHING ABOUT GENUINE CAUSE U ARE THE BIGGEST FAKE. U LOVE TROUBLE PEOPLE SPREAD RUMORS AND HATE PON PEOPLE WITH U UGLY SELF. U HAVE 5 KIDS BY DIFERENT MEN AND NO MAN DONT WANT U. BITCH STFU!

1. MET auh suh yuh know say a pure lie and false shit a talk up pon u page…The bitch dat a guy in pon wifey don’t know shit…a me name wifey I am single with no kids and we’ll successful and this bitch auh act like she know me…that’s why I say ppl on pink wall talk pure lie n try put ppl down. @jovie tell ur frens stop talk shit and spend false rumors cause it don’t look good.

8. Annette a old tecker from longtime beware apple this bitch is a wicked gal from longtime she walk and borrow people money this dead dog

9. @ kingston 5 auh how yuh know so much bout di ppl dem life…ppl like yuh mi nuh want round mi cause yuh sound like a fren dat get hurt or jus straight badmind. How u know seh she look every man lol she must tek urs too n it burn yuh. Mi like Annette n nuh have no problem wid her…u too rass lie stop tell lie pon di gal…and yes she n muma gee di deh fr yrs ago not jus fu*k suh stop mixup di ting. Sound like Annette a hurt up yuh head bad

1. BITCH NOBODY WANT U AROUND THEM CAUSE U ARE HURT AND BADMINE. ALL U DO IS WALK AND F**K LIKE DOG. DATS HOW U GET THE 5 KIDS DEM FROM DIFFERENT MEN AND STILL CANT GET NO MAN U NASTY SLUT. HA HA GO LOOK A LIFE AND STAY OUTTA MIXUP WHEN UR LIFE IS NO BETTER. BLACK TRASH LOL

2. U R JUST LIKE U FRIEND ANNETTE. WALK AND LOOK MAN THEN GET F**K AND DUCK AND CANT GET OR KEEP A MAN. YOU CANT TAKE NOBODY MAN. WHO WANT U WID 5 KIDS PLUS U UGLY LOL

1. Annette a hurt u n yuh fren head hard…u jus prove say u auh jovie fren n a try go in pon di ting…everybody know seh Annette nuh have no fren dat have 5 kids yuh too lie n wicked…u auh talk bout luv mixup n u deh pin auh mixup site auh chat friction bout ppl live Johncrow gawn bag a JA go finish suffa cause nuh man nah give yuh papers auh foriegn. Stop walk n watch woman pu**y…yuh too badmind you’ll grudge Annette fi wat she have and auh get…jealousy is a bitch mi fren, her kids and her husband happy and well taken care of. And stop give mi kids mi nuh have and go look fi yours dem a di bio hazard clinic nasty gal, when I do get a kid will keep it I can’t say the same fi yuh or yuh fren jovie…

1. bye felecia! come off met good up site and go take care of ur 5 kids by different men u cum gobbling reject bitch. f**k 5 different times and no man no stick with u. nasty ratchet ghetto black bitch

10. ANNETTE YOU REACH PINKWALL MI NU THINK YOU DID MARRIED A WHAT TYPE OF CARELESS MARRY WOMAN THIS A MAN MUST LOOK WOMAN THATS Y YOU SAD EVERYMAN YOU F**K A YOU LOOK THEM FACTS THAT

11. Jovie don’t want apple man she independent she have her own money she never look nu man ina dance like Annette jersey people come talk up the things on Annette her file long from Patterson days old whore

12. No sah ppl jus mad cause the gal get man fi married her n nuh nah married to nuff auh you’ll …All chat bout facts and frictions half di ppl weh a chat don’t know shit bout di gal n jus want Fi Mek she look bad…why ppl so mixup you’ll act like you’ll well know di gal…mi nah knock nobody and dem business…cause nuff ppl have shit fi hide n a chat bout other ppl.

1. No man that’s all yuh have fi say 5 kids n no man…no man yuh a boring up pinkwall my girl…go tek 10 seat back n come wid facts…choo auh wad du some nuh progressive gal weh auh get dem fren wat left…

1. stop embarrassing urself and go take care of ur 5 baebae kids dem. u can’t get a man ha ha ha ha. thats why u still think u a wifey after the man lef u long time cause no other man no want u so u try pretend like u still a wife. stop lying to urself. u trifling bad girlfriend. misery loves company. that’s why nobody don’t want u.

13. MET ur site is just like tmz us weekly and entertainment weekly ppl jus go in on ppl life with gossip…they are making these ppl celebrities is this how important these ppl are that they chat bout them suh…SMFH in a few days is someone else business being put out there believe me most of it is base off lies and ppl jus hating. Only black ppl love bring down each other and most of the comments coming from a few ppl who change up there name jus fi going on ppl it’s a shame cyber bullies…

14. Yes cyber billing is illegal and if auh mi like di ppl dem you’ll trying to slander I would go file an harassment against this site and mek all who comments shit bout them get investigated ppl too nuff

15. Yes cyber bullying is illegal and if auh mi like di ppl dem you’ll trying to slander I would go file an harassment against this site and mek all who comments shit bout them get investigated ppl too nuff

1. bitch f**k off.go investigate u husband wey leff u with 5 kids for another woman. thats why nobody don’t like u ole whore. all u do is walk and cause trouble. keep talking shit so met can expose u BITCH

1. no u hurt bad whore dwl! all u do is cause trouble and walk and look man and none of them don’t want you cause u too nuff and have so many kids by different men. bye girl cause u r a nobody who is trying so hard to be relevant. i’m not the reason why ur husband cheat pon u and breed somebody else. i’m not the reason why no man don’t want u. ha ha lol. ur life miserable. 5 kids no man. i feel sorry for you girl. dwmfl!

16. somebody say jovie independent a lie bitch work like every bodies else but still whore fi get money…All auh jersey know about the fu*cking incidence with Her man and dean fr star among stars and how dean him box her in front her man…plus any man she see have little papers or car she chase them…at the end of the day none auh dem nuh betta than none everybody have secret and a cheat. Celebrity and rich ppl cheat, thief, borrow money and look man suh why it’s a problem fi regular ppl. Come on now get it togather ppl.

17. y the husband don’t control him live in monkey bright gone in the girl shop did she come in for a sew in mi know is her fren do her hair she nu have 120and up to do hair was the girl advertising that she giving away free bananas next time them come in your shop throw dean and your man piss in there face old whore who clean up Bronx in the late 90s going into 2000 so now she gone fren apple beware of these out of states bitches them file stinker than stinking toe

18. keep madding these stale bitches badmind is a disease keep on plane out on them continue to do the good work them have to suck for there yours come too easy so them nu like that going back to work I am on break making my 6 figure bye felica

19. dwl all a these hoes nasty all a dem know each other secret so its like a de pot a call the kettle black…Jovie obeah everyone a di man dem she deh wid so they keep on coming back!!!she have are special juice fe hold dem shhh wink wink….annette man a f**k pon har long time and breed gal before dem get married so these stale hoes acting like them rich and a work dem work fe get them money its called prostition bitches….

1. Is it a crime Annette won’t be the first or di last woman weh dem man fu*ck pon n breed gal…guess wat she n him still together n him married her on his own free will not by obeah…and she nuh need Fi act like she rich she living very comfortable. You’ll mad cause she have one man fi 10+ yrs n you’ll can’t keep auh man.

20. This whole entire story sound like A LIE from the sender to the comments. It’s fabricated. Seems somebody and Annette inna problems n them just a lie and add on shit that don’t Guh suh! The fuk up part about being anonymous.

1. nopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dont be so quick fi come seh a lie people a tell..I been hearing about this for months so mi nuh surprise it bus out

2. @ fashionpassion real talk it seem lie jovie get her fren dem fi try slander Annette cause me know the true story n this a bullshit…These bitches tried all auh give me 5 kids when mi nuh have none…shame on them it prove di kinda bitches jovie hang round. Annette neva one day beg hair do fr gal and nuh fren nuh do her hair she…jovie use to do her hair and now tanya and she pay her $175 big step up fr jovie little $120 ppl need Fi stop talk shit out them ass and con’t getting it plugged up with dildo…cause a little birdie have a picture wid jovie a get fu*k wid dildo in her ass and say she luv ride di dic*k when it in her ass. Mi feel sorry fi her though cause her two man dean and Jermaine co*cky them big as hell this is fact, n she tek dem deh up the ass she brave bad. Leave mi fren Annette alone she is cool ppl fun to be around n down to earth n she nuh play hypocrite…and guess wat up till now She nuh pay attention to wat you’ll write say so bye Felicia.

3. @fashionpassion I agree with you…These bitches auh stretch the story and a try slander Annette…them plot fi come up on pinkwall fi discuss her cause them caan do it in person. Jovie n her frens need Fi go sit down cause everybody know them auh clean up long time. A little birdie tell mi seh a man have a pix of jovie a tek a dildo in her ass. But mi hear seh she luv ride di di*k when it in her ass but mi know seh di 2 man dem dean n Jermaine have big ass dick suh she well brave… them need fi leave mi fren Annette alone she nice n nuh play hypocrite like them. Fact Annette nuh beg hair do she have her dutty money jovie use to do her hair fi $120 n nuh a tanya do it fi $175. Ppl jus need Fi stop but out ppl argument and get the facts before them run wid shit.

21. Met I get that but something is missing it just don’t add up … But that’s none of my business ..
    *Steps out of the thread*

1. What dont add up is how it start as to why Jovie went to Annette’s husband and a dat mi really waa know. The truth will always prevail

22. please don’t cuss met she only talk facts dirty Annette you in the business longtime old dead dog old nastiness you have help from cracks head low life bitches some man need to be obeah you vex get a life broke ass bitches tell me what u own plus we need paper works to show no talking around here I did not send for you so y you a chat of your mouth dumb bitch next time you only talk when I send for you bye girl

23. your life sad ina farrin true you try the obeah thing and it fail u lol in my nice big bed a yaad cant wait for spring to fly in on my vacation take a plane down everybody me know ina farrin coming down for the Christmas pepper light a bing up lord my life nice a yaad don’t grudge you Felicia stay in your ice box for the Christmas going to watch my smart tv watching bravo real housewife of Beverly hills

1. Point well taken these bitches be lying on wat they know bout Annette…them nuh know nothing bout her n her life it sad bad.

24. girl the first thing went you wake up you give god thanks then you wash your matter face no one here lying go bush your teeth and make some mint tea then you clean up your dirty house and stop chat chat up your mouth if you know what good for you don’t go toe to toe with me cause I don’t play that bye girl

1. Mi ah tell yuh…mus wash yuh face first ting ah mawnin..di amount ah matta inna mi yeye mi cyaah even si tr88 eeewww…..

25. 1. The Girl that Jovie sent to look Icon…. Use to f**k Dean behind Jovie back, while Jovie a f**k Dean behind her husband back (Jermain) oh yea Jovie dont know, but now some1 will tell her….
    2.Annette is a lil british bull dog.. she bark at any female that approaches GQ…. word is She obeah GQ fi him stay, but the money short so instead the obeah ppl mek GQ sickie sickie from wah day….
    3. Jovie say no matter what her husband say or do, she nah leave Dean because him eat her right and when money low he give her his last. Like the money he invest in Jovie’s salon.
    4. Annette knows the business too…

26. Annette is no british she is Jamaican the queen don’t want her in England only went she make a stop in the states visiting turtle back zoo mi know farrin eno and her husband will hand her a ripe banana gone finish my sunday dinner and go read the sunday gleaner

Leave a Reply to wifey Cancel reply