JMG LATE NIGHT NEWS!! BREADY FROM LA GET PICK UP

bready-Optimized

Subject: FEDS/POLICE GONE WITH BREADY!!

Message Body:
MI NAH LIE MI SORRY FI HIM,BUT WHEN YU LIVE TOO LOUD A DEM THINGS YAH HAPPEN TO DEM! CARIG YU SALT NUH BLOOOOODCLAAT AS YU COME BACK A LA WID YU WICKED SELF A SALTNESS YU CARRY WID YU,BREADY I WISH YOU ALL THE BEST AND I HOPE DEM NUH DIP YU!!

251 thoughts on “JMG LATE NIGHT NEWS!! BREADY FROM LA GET PICK UP

1. Yes met he was arrested in Washington, D.C. He was on bail but immigration has hold on him just soeat to him baby mother met him too f**king thief an wicked him fe stay they all wey him thief him sister have get money fe bail him but hit make no sence he waiting to see the immigration judge going to get him right name soon send it in ok

2. @sharon ride not a washington dc hun!! him guh church yesterday an as him lef church,him a guh fi mek a sale when dem pick him up!! a him brother inlaw and carig next,bloooodclaaat thief!!

3. Yo some man a waste man, spend dem money pon champagne and and clothes…See deh now a dip man a get dip and go suffa a Jamaica and start rob people…But yo Bready a thief from long time.

4. hola mi hermana @quena como esta?? some times people just talk what they dont know! @sharon ride just remember thats his baby mother shi will say anything to make it look good but mind yu get catch in a dem boobie trap mek sure a nuh u alone shi use the WASHINGTON DC TRICK PON!!

1. Bien mi Amiga y tu? Guess she believed the BM to be a reliable source but wah the lie for…… them soon hice it up like flag :travel
      Aye Dios Mio……Shakey soon get her BF back in the South.

5. UNO NEED TO STOP BLAME FLIPPA EVERY DOG HAVE DEM DAY! BREADY A WICKED BOY FR LONGTIME,ALL MI KNOW GOD NUH LIKE UGLY AN GOD NAH SLEEP! A NUFF THINGS A GWAAN WID BRADY WAH A KEEP HUSH HUSH!! BREADY A USE A DIFFRENT NAME AND ITS NOT DAMIAN BLAKE THATS IS BIRTH NAME NOT THE NAME HE IS USEING!! BLOOOODCLAAT CARIG AN MELLISSA MAN NEXT!!

6. @SHARON RIDE BECARFUL CAH DEM NUH STOP PLAY MIND GAME MINE YU GET CATCH INNA IT!! MI NUH THINK BREADY EVER GUH WASHINGTON DC B4! SHARON RIDE YU NUH SOUND LIKE SOME BODY WITH MUCH SENSE,YU JUST SOUND LIKE YU LOVE MIX UP,BCAREFUL OF WHAT YU COME ON JMG AN SAY ABOUT THIS CASE BECAUSE PINKY DONE PLAY YOU AREADY AN KNOW WHO YOU IS WHEN SHI COME HERE COME READ!!

7. Maybe it’s Washington Blvd she mean. Nah lie feel sorry fi Bready. But wasn’t he parring with Flippa at one point? Wonder if him getting picked up have anything to do with the dolphin squealing.

8. STOP SPECULATING IF U LIVE A CARELESS CAREFREE AND HUSSLE LIFE U DEEMED TO GET PICKED UP OR LET SAY KILL. SO IF BREADY GET ARREST BY FEDS A NUH HIM ALONE GO GET NAB AH OLE LOT A DEM WILL. JUST TIME AND PATIENT DATS ALL. POLICE FEDS ICE JOB IS NOT TO SIT A WATCH ITS ALL ABOUT INVESTIGATE AND SNATCH UP. SUH LEAVE DOLPHIN OUTTA DIS SAME WAY DEM A CALL UP KARTEL NAME PON ROACH SCAPE GOAT BOII WEN PEOPLE GUH GET SENSE AND REALIZED EVERYDAY AINT KRISMAS FOR THESE PAN HANDLE HUSSLERS. TIME WAITS ON NO MAN

9. Sharon ride the baby madda neva tell u directly about the arrest maybe one of har fren dem tell ah next fren and a suh Sharon ride get har story. people nuh realize every fren have anada fren suh people fi hush. don’t trust no one. and first mi nuh tink Sharon ride dat stupid fi come pon jmg and a seh dat bready baby madda give har the 411 unless har head nuh good.

10. I have nothing to say about these people who live in fantasy land. @Sharon ride don’t allow stupid pinky to use her brain on you..even thou she is not the only babymother.
    When I saw the Washington D.C it neva sound right I do think he got picked up around Washington boulevard.
    I hope the memories of all the champagne bath and rae rae will help your time in jail
    Because louie and Gucci can’t! One thing I give Bready credit for he was a great father especially to biscuit.
    Again nothing last forever and you cannot runaway from the wrongs you have done.. Just the other day I hear Bready name calling on murder. The price some prople pay for the sake of vanity……

11. HAPPY BDAY DWAYNE PLATINUM!!!! YOUR GONE BUT NOT FOR GOTTEN,YOUR IN A BETTER PLACE NOW,MAY RIP MY BROTHER! BREADY GOD NAH SLEEP,A SUH MI KNOW GOD IS GOOD AND GOD IS GRATE PIE YOU A GOD YOUTH RIP!! YES BREADY IS A GOOD FATHER TO HIS KIDS BUT WHAT ABOUT DWAYNE SON AN PIE KIDS BECAUSE OG GREED AN VANITY THEY NEVER GET THE CHANCE TO BE NOT A GOOD BUT GRATE FATHER TO THERE KIDS!! MELLISA MI KNOW EVERYTHING CAH MI FREN A PUCK YU MAN STR88888! WAIT TILL MY MAD HEAD TEK MI……..MI A GUH BUS OUT EVERYTHING AN WATA OLE SHARON PLATINUM STOP CALL AN TELL CRIAG WHA NUH WANT YU EVERY BODY BIZNIZ PUCKING LOW LIFE BITCH!!

12. Now is the time for his family to step up and help out with his oldest daughter. Irregardless of what the outcome may be. Kudos to Pinky… But as for the grandmother…. Get it together…. So what if your youngest child doesn’t get along with your grandchild. This is why you are a parent. This is your oldest grandchild…. Really. Put the pettiness aside. Hopefully for the child’s sake, everything will work out!

13. Bready us wicked him nuh response to kill women or child for greed him no nuh sorry fah !! Bready when yuh a dig hole Mek sure yuh dig two !! Church can’t help you cause you go bit while in there a plot murder !! Evil bwoy him never deh a know Washington bready don’t travel no where but Newyork him stay right up in la a thief prior things

14. Stupid bitch hi guess now it all . Ok lady people could tell u anything like hi said him baby mother told me Washington in a house ok miss know all don’t f**king disrespect me ok . I don’t know u people can’t tell u thing to keep you off track ok .so please don’t try disrespecting me

1. Sharon it’s a pleasure to read ur tit bits but do I beg of u ooooooooo the word is “I” not hi u will meck me blood boil fi that shit it a happon to often now man cho kmft

15. What a saga mi glue in yah suh till 3 o’clock. Mi nah sey flippa have nuttin fi do wid this eno. This could be two seperate incidents apples and oranges but it just funny how as the dolphin get catch (which none of us still cannot know what his charges are), and funny him so call sneaked back in the country and him end up a L.A. now all of a sudden the police dem just start rope in and ketch who dem fi ketch.

Unno mind flippa is a undercover agent and we don’t know eno…now that would be an interesting twist.

16. It’s really strange so much people get pick up from Newyork to Florida to California to Arizona not that flippa is talking but over the summer bready go miami go get drivers license suh probably that bangle him and him was partying with nancopaul them in euro you just never know ?? But bready to ras wicked suh anything can reach him

17. Enough is enough man every f**king ting unno want to blame on Flippa. It said Feds hold bready and a state hold flippa. Weh flippa deh is a holding center so nuh questioning nuh start yet. Unno rass hate di man so much all when it nuh mek sense unno still want to blame him

18. Wtf!!
    I know this is JMG..but you GROUPIE ass bitches need to get a life and stop taking about my friend every damn day…….my friend will be just fine And so will his daughter……. Him and i both know that Biscuit always stay with me anything would happen to him…….. if it was up to her me n hem would be together…….but like i said… my friend gonna be okay… if hem need me… he got my #######. Big up my friend bready!

1. Then Biscuit should be on her way to you…..but that has not happened yet sooooooo???
      Bready will be fine your right come what may justice will be served and he will get a free ticket for his troubles……I am sure BM numero uno will be preparing for his return after all he has been good to her!

2. Wtf Meshe Aka Meshelle? Bitch ain’t no groupie in hear for sweet peppa chi chi man Bready! Your the only groupie here hoodrat bitch I hope you continue mine him in jail and you can go be character witness to damn fool!

19. F**k all you scary ass bitches…… bitches scared to use there real names n shit….. LOL……LOL….LMAO……DWL

20. @MESHE YOU NEED TO STFU BITCHHHH YU SOUND DUMB!! YU FREN A WICKED,CARIG A WICKED MELLISA MAN A WICKED!! BREADY PLOT AN SET UP PPL LIFE,NOW A PAY BACK,NUH BODY NUH SET UP BREADY A GOD A GIVE HIM WHAT HIM DESERVE,HIM HATE THE BRITISH MAN DEM,CAH HIM DID A PUCKK BUBA LEE BABY MADDA KEISHA AN A CARRY FELLING FI BUBA LEE,AN ALWAYS A PREE DE MAN DEM SUH HIM GUH FREN DE WEEKEST LINK QRADA AN ICE,CAH IF A DID FI BUBA AN SHANE ALONE A JUST HAIL A GUH THROUGH,BREADY A YOUR DAY COME!!

1. Are you serious…Keisha and bready? What hell wrong with that family mother,daughter cousin.auntie, sister in law. Bready f**k the whole family what a disgrace!
      Thief neva like see another thief with long bag anyway itvwas wicked to kill those 3 guys for money that been squandered off longtime
      No need to worry about Bready ass in jail it use to being touched.
      Non motherf**king factor Meshelle always giving herself ratinh girl Bready did alot of using and pretending with you but you were nice to biscuit because you sprung on Bready you did wrll waan play stepmommy role.

21. @MESHE STAY BAD YANKEE GAL BREADY NUH WANT YU,ALL THE MINE YU DID A MINE HIM STILL NEVER MEK HIM SATY,STOP LOOK ATTENTION BREADY NUH WANT YU WHEN HIM DEH A ROAD AN HIM STILL NUH WANT WHEN HIM DEH A JAIL!! BITCHHH GET A LIFE WID YU CONDEM OLE YU NEED A SGIN OVER YU OLE SEY CAUTION IDIOT GAL SHIT WORM A NYAM OUT YU OLE YU PUSSSY A ROTTEN CAH YU MAN BREADY A BATTTTY MAN!

22. I heard its about seven people get hold. But like Quena said Bready a no bad man, I don’t think he kill anybody or knowingly set up anybody fi get kill. Now the batty man business… well that a different story, now he can give and get back all the rimming he wants. :cendolb

23. LAWD THE LA PEOPLE DEM HOT FI BREADY AND HIM BUNCH. POOR FLIPPA NAME CYANT COME OUTTA SOME PEOPLE MOUTH DEM JUST SIT PON HIM NAME SUH. UNU VEX CYAA WEN THE SAME FLIPPA FANS/SUPPORTERS AH DO TINGS WID D MAN AND DEM GET CAUGHT AH FLIPPA AH SELL DEM OUT HIM A UNDERCOVA FEDS. WHY UNU CRY FEDS PON FLIPPA WEN UNU MAN, BREDDA, BABYFADDA GAWN A JAIL/GET DIP AND FLIPPA STILL A DO ROAD .WEN EVERYTING GLORY FLIPPA A GOOD UP FREN AND WEN MAN GET BUST HIM AH SNICH DEM OUT. IF A SUH UNU TINK WHY FREN A SNITCH DUMB FOOLS. ALL WEN THE MAN A DUH ROAD AND HIM AH FEDS UNCOVA HOW COME PEOPLE STILL A PAR-PARTY-HUSSLE-AND MOVE WID HIM 2 FACE BACK STABBERS. THE STREET NUH FRAID A FLIPPA IT SEEMED LIKE MORE KEYBOARD HATAS A THROW SWORDS. IF DOLPHIN AH SNITCH OUT THE MAN HOW COME HIM STILL ALIVE AND A DO TINGS WID PEOPLE–UNU NUH FRAID HIM GUH SNICTH UNU OUT TOO. FLIPPA DIS AND FLIPPA DAT BUT STILL THE HUSSLERS AND DANCEHALL PEOPLE STILL A FALLA HIM FROM JAMAICA CANADA LA PHLLY NEW YORK MIAMI ALL OVA UNU NUH FRAID. UNU SICK STOMACH AND A JUST HATE PON THE YUTE CYAA HIM HYPE/FLOSSER AND UNU TING FLOP. YEA HIM DEH A JAIL NOW AND HIM NAME STILL CALLING DAT HIM AH SNITCH MAN OUTTA ROAD. HOW UNNU HEART SUH DUTTY. MI NEVA HEAR HIM NAME CALL PON MURDA-ROBBERY-RAPE DOMESTIC ABUSE YET BUT UNU STILL HATE THE MAN. FOCUS PON BREADY AND HIM KLANS WHEY TEEF PEOPLE TING AND EVEN SOME WENT UNDA. FLIPPA MEK DEM CHAT CYAA BADMIND GUH KILL NUF AH DEM. DEM VEX CYAA WEN U A HYPE DEM BREDDA/FAMILY A DO TIME… WAVE TO THE HATTAS ONCE U LIVE LIFE PEOPLE GUH ALWAYS TALK WEN DEM OWN DARK. FLIPPA AH UR TIME NOW TO STOP SHINE AND ALL WEN U A JAIL DEM SEH U A POINT MAN OUT TO THE FEDS. PEOPLE NEED TO REALIZE FLIPPA NUH ONLY HUSSLA BUT HIM STILL MAINTAIN IS STATUS AS GHETTO CELEBRITY/ARTIST–SUH HIM HAVE UP HIM FEW XTRA CHANGE. THIS WORLD AINT NUTIN NICE BUT THE DEVIL’S WORK SHOP. U DID UR DEEDS NOW U HAVE TO SERVE UR TIME STR888. DATS ALL. U CAN RUN BUT CYANT HIDE. IN LIFE WATS IS FOR U IS FOR U. GOD PLANS. MI CYANT WAIT FI HERE WEN KARTEL AND FLIPPA COLLABORATE AND MEK A SONG FI THE HATAS DEM.

24. @MESHE U think Bready want yuh affa yuh f**k all him fren dem? Jus di adda day u did ah f**k di one Sausage and ah cry ova Instagram about him nah give yuh nasty self some d*ck. Yuh just ah p*ssy train HOE, him neva want yuh, no man eva want yuh ah just use dem use yuh fi mine dem even doe yuh nuh mine yuhself.

25. @miss jamaica a longtime bready a puck keisha,miss jamaica all word did a drop pon IG buba a drop word pon bready! keisha a undercover whore fr longtime memeber sey a 81 a are family,PAULA,MELLISSA,KADEAN,PINKY AN DE REST A UNO START PACK UP BREADY NAME BRAND COLTHES DEM FI SHIP DEM DOWN!!! MESHELLE WHEN ARE YOU GOING TO LEARN THAT BREADY NUH WANT WOMAN A MAN HIM WANT!!

1. I know from longtime keisha a undercova hoe she one of the crosses Buba picked up in his life I know people been tell him.you can’t hear you must feel

26. F**K out Keisha Dwl. 81 bitches love f**k d same man dem. A dem seh family merry go round Dwl. Buba @ f**k every body but him babymada. Buba him nuh waan yuh shitty hole

27. This is MESHELLE THE REAL MESHELLE THAT U SEE EVERY WHERE! IT SEEMS LIKE U HAVE BEEF WITH U! SO U CAN MEET ME ANY WHERE SO WE CAN CATCH THAT FADE REAL QUICK! I AINT NO PUNK BITCH AND I AINT NEVER BEEN NO PUNK BITCH SO BITCH WE CAN DO THIS TODAY! ANYWHERE U WANT TO MEET I’M WITH IT! AND AGAIN THIS IS YES MESHELLE! NOT MESH, MESHELLE THAT BITCH THAT U HATE……. HA HA……. WINK WINK BITCH HALLA!

1. :thumbup Hi Meshelle.you know I Will not beatup my fingers on your tuff ass.You know everything is true so what you really trying to defend?
      The amount of time you get used and recycled and reused again by the men in the same circle.you Meshelle cannot talk to me *in my African voice)You stupid girl nonsense!
      Meshelle your body need deliverance.body cleanse fi washout all the shit and worm dem out yu body go catch a fade with that hoe

2. Meshelle a suck cocky Maggot Magen who know how fi suck hood real good because her father Dennis taught her, is she pretending to be you. Meshelle is not everybody you should friend ok. Now go take a chill pill.

28. A good ting mi Neva sen him mi money..o das y dboy Neva wah deal wid man..a batty man r should I say a don batty man.pussy u beta dnt go back a Fletcher’s land pussy…we no wah c u..everybody mi ask bout di pussy Neva get a good feed back…youth mi think u did a good youth but u back part shit up pussy..

29. THIS IS ME MESHELLE IF U GOT A PROBLEM WITH ME, WE CAN FIGHT TO! And ONCE AGAIN THIS IS THE REAL F**KEN MESHELLE THAT U SEE ALL DAY EVERY DAY AROUND THE WHOLE F**KEN LA TOWN! I ain’t GOT TIME TO TAKE UP FOR NO NIGGA THAT DONT GIVE A F**K ABOUT ME……… ROGER F**KEN THAT! I COULD GIVE TWO F**KS BUT I’ll TAKE THAT FADE ANY F**KEN DAY!

30. BITCH YO KNOW WHO THIS IS, MESHELLE BITCH IF I EVER FIND OUT WHO U ARE……… I’m F**KEN YO ASS UP, PERIOD OFF THE F**KEN TOP U PUNK ASS WEAK ASS BITCH! I DONT NEED NO OTHER WACK ASS SCARIE ASS BITCH TO SPEAK FOR ME! I’LL TELL A BITCH TO HER FACE HOW I FEEL, MESHELLE DONT NEED NO F**KEN JMG, THAT’s PUNK BITCH SHIT! NOW GO RUN AND TELL THAT BITCH!

31. Bready is a thief and a liar him don’t hustle him just thief difference !!! Mi seh me hear a thing him do the other day to a gal and yuh see what reach him !!! God nah sleep he has no proof of entry suh him ah get deported mamba

32. Yall so pathetic can’t spell learn to spell before yall try to attack the man
    Obviously bready has a better life than you low life mutha f**kas that attrack yall parasites.hop off his dick yall say he’s a bad person but yet yall aint no better than him yall just mad yall aint get none of bready good dick or you probably did and he thought yall pu**y was dry and dead like a old woman pu**y with no feelings or walls all yall bitches wish for a man like bready hot boy bready versace king bready the same man that f**k and duck yall insects that is so affected with jealously bad mind no life with no man go and find yall self and while yall at it find the morals yall bitches should of had before you try to talk about the man who don’t give a f**k about what parasites say about him he’s gods blessing and God is by his side every step of the way making sure he will be good everyone do something bad in their life some of yall steal clothes suck and f**k for a living credit card fraud to buy yall clothes and god still forgive yall dead weight bitches who worry about clothes man shoes so who is yall to judge him god forgive him forgive for his sins because he forgive you badmind dirty foot bitches..now go kill yall self wait I forgot yall already dead

1. who goes dere? lawd ha mercy………………. whey u se di people dem feva insect and versace king bready reject dem?? *shallama shallama hey * :tkp

1. Hey Met, a de brown skin youth who did fi go bathe before de hood reach de up a top de a try insult pum pum? lol Boy batty man fan club dedicated.

2. They don’t know how to spell and u don’t know how to use punctuation marks Dwl…..I CAN’T IN HERE TODAY bwahahahahaaaaa

3. Everybody pussy dry up and dead dwl…that’s why King Bready go breed him sexy, young looking, great shape sister Melissa Maria Gray……….unuh a gimme bare joke in yah today! What a set of fools

33. I’m F**KEN tired of they messy ass bullshit! THEY ALL WAYS DRAG ME INTO SOME BULLSHIT! DAMN CAN I F**KEN LIVE A DO ME LIKE I ALL WAYS DO????? I don’t GIVE TWO F**KS ABOUT WHAT THEY DO! THEY CAN GO JUMP OFF A MOUNTAIN, STAB YOURSELF HELL MESHELLE DONT GIVE A F**K SO STOP SPEAKING ON ME, F**KEN PERIOD! I DONT GIVE A F**K AND THIS SHIT AINT GOT A F**KEN THING TO DO WITH ME!

1. They say bready is Versace King …maybe they think you want him and you are the only one that would….they are pathetic

34. Yes versace gucci you name it he’s all of them and matter he’s yall king cause yall worry about him so much

1. Your are missing a comma and a couple capital letters. Woooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I cant with these people.

35. Well I don’t know cause mi NUH look at hem! HE HAS HIS WOMAN AND I’m sure SHE HAS EVERYTHING UNDER CONTROL! SO THEY NEED TO LEAVE MI THE F**K ALONE! I GOT MY OWN F**KEN LIFE AND I’m VERY HAPPY WITH IT! I DONT KNOW WHAT HAPPEN AND I DONT WANT TO F**KEN KNOW CAUSE MESHELLE DONT GIVE A F**K! NOT TO BE EVIL, BUT I DONT CARE!

36. Yes bready an joan daughter keisha 81did a hide an f**k, but me hear sey a keisha look bready, keisha crooses a follow u, u salt no blood cloth and ever favor one big handy cap..keisha you a one big whore u ever a sneak round anna f**k other gal man but me laugh cause none a dem nuh proud to walk with u. Down to your ownna babyfather never big u up yet. Keisha stop look off di dancehall man an bribe dem with money cause me here through di grape vine sey u belly bottom nuh good

37. Big up Flippa a 17 man u send fa out a the getto yute . Dem pussy yah weh name Bready a thief dem a mek it worst dem a friend killa dem pussy yah only bruck down ppl him luck seh a Feds hold him n a the right man

38. IT STICKY PON SHIBREADY,IT NUH LOOK FI HIM,MY GRAND MOTHER ALWAYS SAY THE HIGHER THE MONKEY CLIMB A DE MORE HIM EXPOSED,A NUFF F**KERY BREADY A KEEP UP!! HAPPY BDAY DWAYNE MAY YOUR SOUL RIP! DWAYNE WE MISS YOU,BUT WE KNOW YOUR IN A BETTER PLACE LOOKING DOWN ON US! PIE YOUR A GOOD PERSON IN LIFE AN IN DEATH!! DWAYNE WAS ALWAYS A GOOD FRIEND,WHEN THEY SHOT PIE IN HIS HEAD! DWAYNE START CRYING AN A SEY WEH UNO KILL HIM FA,AN THEM THEM SHOT DWAYNE! ALL WHO WAS INVOLED THE INVESTIGATION NOW COMING TO A END!!

39. Meshelle Pussy No Good.
    She Only Can Pay For Her Men With Fraud Credit Cards.
    The Bitch Body Looking Like A USB Cord.
    BItch I See Yo Ass Basically All The Time And You Steady Wanna Be Friends.
    Bum Bitches Like you Should Sedadted.

40. So Feds have him for Dwayne murder ??? Bwoy yuh see how bready wicked and why this girl on here talk bout him a Versace king Versace a save him now fool ?? Some of you women just desperate man fi man weh walk and claim nobody seriously

41. keisha have what kind a money,working at BOA dat nuh mean sey yu have money,living in orange county nuh mean sey yu can pay de rent!! a longtime bready a puck keisha!!! SHARON BIG PUSSSSY PLATINUM DEM A COM FI YOU TO,CAH A YOU DID A PUCK CARIG AT THE PRESENT MOMENT,DAT IF A NUH YOU HELP SET THE BRITISH DEM TO!! ALL YOU NASTY BICTH,SHARON PLATINUM ALL YOU NEED FI TEK HEED CAG DE FEDS DEM HAVE DEM EYES ON YOU! FR DEM BUSS YU HOUSE!!

42. BITCH IF U WANT IT THEN COME AND GET IT! ONCE AGAIN WE AINT TURNING DOWN NO FADES AROUND THE BITCH! MESHELLE AINT NEVER SCARED! Bitch HALLA when u see me, MAKE SURE U MAKE IT A POINT U PUNK ASS BITCH!

43. and the pussy u want to EAT U PUNK ASS BITCH! STOP WORRYING ABOUT ME CAUSE BITCH IF U DIE TOMORROW I WOULDN’T GIVE A F**K ABOUT U HOE!

44. @sandra mi hear,but fi bready reach a immigration an get let guh dat nuh normal!! dem a talk bout FLIPPA A BREADY DEM A FI WATCH! BREADY A WHA ARE A WHO YU GIVE UP??? MI A MEK SURE TELL MY MAN WALK FR YOU TO BLOOODCLAAT!! A PURE INFORMA LIVE A LA WOMAN,AN MAN BREADY YU NUH WAH GUH BACK A FLACHERS LAND SUH YU SELL OUT!!

45. This is a bunch of confusement a gwaan, did Bready really get catch because he was online not too long ago do did he get caught up.. I think someone snitches on him, I truly don’t think his capable of planning and or being involved in a murder…. Vwhat is the proof, the investigation on the three murders seemed to have went cold after they released Qrada… I hope someone is watching over god daughter, the kids are the true victim, they didn’t ask their parents to be in the life they are being raised in… I hope hr gets a second chance nd hopefully this way he get on the straight nd narrow! I wish Bready all the best if he truly wish him the best!

46. BITCH SHUT THE F**K UP AND RUN THAT HOE! I’M READY WHEN EVER U ARE U DUTTY NASTY, STINKY ASS DEAD BITCH! GO SUCK YO MADA HOE! PUNK BITCH!

47. bubba show flap. all the hype him run down wen Dwayne platinum and him crew come ah LA him live offa dem hype–unu notice him nuh boasie anymore cyaa him bruk like rusted penny. ah him madda Doreen/Dawson ah fling him few change and ratchet baby mada a mine him. Bubba freak out all the FREE P$$Y Belizean gyal ah LA. Jamaican oman she GOOD PUSSY AVENUE and the BELIZEAN SEH FREE P$$Y ALLEY ALL DAY N NIGH 24/7. Dem and the ratchet crew all a run down hype–mek Bubba tink him a somebody SHAME. Dionne from Dutty Dutty u need fi mek dat yute ur family KREGG DAWN guh get dna for the jacket pickney whey nhim a mine from maegan. THE LIL GYAL ALL FCK PON HIM WEN SHE BREED WID DIS OUTTA TOWN BROWN BOY WHEY MI BABY FADA FREN WID. THE GYAL A SUCK/FCK WAY WITH HAR BIG BIG BELLY. HOPE DAT PICKNEY AH FI THE YUTE OR MI SORRRY.

48. Bready have all rights to stay in America. America told him once u a battyman and u r a Jamaican u can get political asylum-GAY RIGHTS LAW. he’s will be a victim of his society if he should be deported otherwise at risk for death or violently abuse physically. memba the gay people ah foreign give gay man nuff rights.enuff rights as far obtain legal status in the US. Bready all use pink wall to his advantage for his greencard filing/battyman status–slandering/abusive language towards GAY and him wat a way. So the state honor him petition cyaa him file him staying papas as a GAY VICTIM and America will give him Status. Dats y him nuh see Jamaica yet cyaa him Gay priviledges prevent him to travel to the society he once flee from that may cause his DEATH cyaa of him sexual preference. Wave to bready him have up him GAY RIGHTS STATUS. America seh SAVE the Fish mek dem LEGAL/POLITICAL ASYLUM. WORDS OF ADVICE IF U A MAN AND JAMAICAN-U NUH HAVE PAPAS FILE POLITICAL ASYLUM FOR GAY PROTECTION UNDA THE U.S./EUROPEAN LAW–U WILL BE WELCOME TO STAY LEGALLY INTHE KUNTRY U RESIDE IN ILLEGALLY CYAA FISH RULE THE WORLD AND DEM RIGHTS POWERFUL. FACTS AH FACTS

1. mek a shake yuh han :shakehand2 all di one weh tief cloze weh live a brooklyn get asylum dem caw get deported oooooooo dem batty working fi demmmm

49. Mi nuh tink him have no green card… Not from waah mi ah hear. As for the charges….. Wrong place wrong time…. Luck did deh pon him side this time…. Time to change

50. @SANDRA NOT THE WRONG PLACE AT THE WRONG TIME!!! A ROB BREADY DOGLESH,CARIG AND MELLISA MAN AN FEW MORE A DEM GUH FI GUH ROB DE MEXCIAN AN DE MEXCIAN GET SHOT AN ONE OF DEM OUT OF BREADY CREW GET SHOT……..BREADY BREADY WHEN ARE YOU GOING TO LEARN FI STOP WALK AN THIEF YU NUH SI WHA HAPPEN TO YU B4 THIS,BREADY YOUR TIME IS NEAR ALL I CAN SAY IS BECARFUL!! I WONT PUT OUT THE FULL STORY WHAT WENT DOWN WHY YOU DOWN WHY YU DOWN OWN THE AUDI TRUCK NO MORE!! ANYTHING I COME HERE AN SAY IS FACTS NOT MI HEAR SEY!!

1. Yes Mimi aka Melissa Gray. We know you know all the facts. You know everything because you is Bready baby mother, suh we know you know why him don’t own the Audi no more. But we also know that you is a woman scorned. You is the one who hack Bready facebook and find the conversation between him and the battyman and that’s the reason why you hate him so much. Bready don’t want you boo boo, just get over it and move on.

51. Buba wasn’t no one he wasn’t known he was just an ordinaryan trying to find him way…. Then some people cum from out of town and show him a different style nd now the man tek it fi him own style now… But thisan was living with his when he was a nobody then him have baby and then decide to move out of him mum house… All dem man up inna la ah tried dem need new blood up so cah this old ones must retire already la gon to the dogs toouch natiness and f**kery a gwaan up so that the parties are dead nothing good happening…

52. Craig, Jerome a.k.a Melissa man and Dogleash and Breaddy go rob mexicans and pure shots fired. All of dem broke and thief for a livin. :hn

53. Badbitch you claim we cannot spell but let me whisper in your ears as i really am not trying to embarrass you.
    The word is A T T R AC T not ATTRACK

Obviously bready has a better life than you low life mutha f**kas that attrack yall parasites

54. yes boo boo i know it all it sound like uno a worry bout wha mi a guh put out bout uno!!! de AUDI GET PICK UP NOT BECAUSE BREADY COULDNT PAY FOR IT,BUT BECAUSE HIM GUH FI GUH ROB DE MEXCIAN AN DEM SHOOT UP DAT BLOOOOOOODCLAAAT MI NUH KNOW HOW HIM ESCAPE DAT!! YES AT NASTYGAL! DEM GUH FI GUH ROB DE PEOPLE DEM AN DE MEX PUT IT ON PON DEM THIEFING BLOOOODCLATTT ONE A DEM PICK UP A BULLET! AN DEM STILL NUH GET NOTHING,UNO REMEMBER WHEN SHRILY SON WINKY AN ARE MAN BARNEY GUH FI ROB DE MEXX DEM AN DEM SHOOT UP WINKY ALMOST KILL HIM!! MI SEY A NUFF A UNO TEK DE MEX DEM FI FOOL ROUND HER BUT UNO A GUH DEAD!!

55. How can he be released then attempted robbery endangerment and him free this nuh add up ?? Drug robbery and shots fired and no charges

56. YES DE WORLD KNOW SEY BREADY A BATTY MAN,DE PROOF IS IN DE PUNDEN!! WE ALL KNOW SEY A BRADY BABBY MADDA MILLISA FIND DE FACE BOOK MASSAGE,WEH BREADY A TELL DE MAN HOW HIM A GUH PUCK HIM AND EAT HIM ASS! MELLISA WALK AN TALK IT ALL THE TIME!! YES SHE IS A WOMAN SCOREND WHO WOULD,NT BE?? ONLY THE FOOL FOOL IDIOT GAL DEM A LA KNOW SEY BREADY A LICK OUT BATTY AN HIM A BATTY MAN AN STILL A PUCK HIM!! SHARON PLATINUM NASTY PUCK OUT DUN PUSSSY OLE GAL! STOP BLOOOODCLAAT RUN YU BIG STINKING MOUTH,AN CHAT SHIT WHA YU NUH KNOW! YOU SHARON PLATINUM NEED A NEW PUSSSSY A DAT YU FI GUH WOORRY BOUT! BIG PUSSSY NASTY SHARON HOW YU FI A WAR BARNEY BABY MADDA FI CAKIE WHA NUH BELONG TO YOU?? WHEN YOU A PUCK BARNEY NASTY GRANNY A HOW MACH MAN YOU ONE WANT?? CARIG YU ROB AN KIL DE YOUTH DEM YOU AN BREADY BROTHER IN LAW NOW DE MONEY DUN YU COM BACK,WHO ELSE UNO A PREE!!

1. mi juss luv when mimi cum bout, she a di only one from la weh wi talk di tings dem. di rest r a joke, big up uself mimi…..now shell di place like a peanut cart!!

57. @ANONY10:26 HIM GUH PON A ENDS FI GUH CHECK DE MAN WHA GET SHOT,A DE BOY DEM PICK HIM UP!! HIM NUH GET PICK UP FI DE MEX DEM! CAH YU KNOW DEM CAH REPORT DAT! BUT A WATCH DEM A WATCH DE OLE A DEM SUH WHEN YU SI DEM LET HIM GUH A JUST TIME DEM A TEK AN DUH DEM INVESTIGATION!! NUFF A DEM UNDER SERVALANCE!! BUT BECAUSE DEM GREEDY AN LOVE DE HYPE,DEM STILL PIT THEM SELF OUT THERE!! UNO GWAAN PUCK AN SI IF NUH PUT UP DE NAME WHA BREADY GET THE DRIVERS LICENSE IN A UNO CAN GWAAN RUN UNO STINKING MOUTH!1

1. Lalalalalalalalala shelllllllllllllllllllllllllllllllllinggggggggggggggggggggggggssssssssssssssssssssssss
      Mimi u bad no peanut trashhhhhhhhhhhhh hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy u hear me oooooooooooooooooooo

58. MET A NUFF THINGS A GWAAN A LA! BUT I OF TO WORK SUH MI LATE FI COM TELL YU THINGS DEM! DEM A DRIVE FEAR INN A PEOPLE BOUT IF DEM KNOW A WHO! WHA DEM A GUH DUH! SHARON PLATINUM YU NEED FI STOP CALL UP DE PPL DEM NAME,CAH A YOU DEM A SEY A CHAT OUT THE PPL BIZNIZ,DE SAME MAN WHA A PUCK A PREE YU CARIG SEY YU CALL HIM AN CHAT EVERYBODY BEZNIZ SUH HIM A GUH STAY FAR FR YU! MELLISA YU GUH ALL THE WAY A JA FI A MAN WHA NUH WANT YU! CAH MI FREN A TEK YU MAN TR8888,AN DATS HOW WI KNOW EVERYTHING CAH YU MAN CHAT LIKE A BITCH! SUH WHEN UNO HEAR DE THINGS DEM A TALK STOP BLAME BREADY BABY MOTHER MELLISA,A WEEK FENCE UNO A LOOK FI JUMP PON!!

59. YES @SERVER EVERYBODY A LA KNOW SEY A BREADY DID A SEND DE MASSAGE TO THE MAN BOUT HIM A COME EAT HIM ASS! BUT BREADY BABY MADDA FIND IT IN A HIM FB IN BOX MASSAGE! SHI GUH LOOK FI SI A WICH WOMAN BREADY A CHAT WID! ONLY TO FIND SEY ARE DAUGHTER FADDA A BATTY MAN! DE GAL BALW MORNING NOON AN NIGHT AN WHEN SHI COULDNT TAKE IT NO MORE! SHI START TALK BOUT IT BREADY HEAT ARE LIKE WORLD WITH OUT END NOT EVEN A PHONE CALL HIM NUH TEK FR ARE! BUT DEM FI REMEMBER SEY PINKY DID CUSS HIM SEY HIM WAH PUCK ARE INNA ARE BATTY!!

60. Met this is very serious things going on in L.A and it’s all facts!
    Worthless bunch of Niggas Feds need to lock dem up and throw away the key…imagine robbing and killing people for money just to buy clothes and fancy cars these waste nigga’s don’t want nothing out of life and I don’t want to see them get deport and go add to the crime in Jamaica.I can’t wait til police clean the whoring bastards off the streets!
    Better hope police buck unno and not one of the niggas you rob cause all a nigga from San Diego mi hear ah plan fi unno bloodclat anyweh him buck you it’s on and popping! Tek dat as warning

All Sharon need fi sit har old bendup gray fron rass down and leff people business alone ol granny ah time you simma and take yourself out this careless lifestyle and enjoy your grandkids and retire

61. Bready day will come no thief can get away so much ! It’s very sad he has a kid and he brandish her on instagram he portrays this role as a decent church goer when in realty him probably there a watch some innocent victim to go rob . Suh why him can’t hustle like the rest of people no him have to thief ! What I don’t understand why nine ah them man deh weh him rob nuh tie him up yet him pawty like him nuh thief me can’t understand it . Me know the name you get from miami me know what driver license place you go over Miami suh I just go report yuh thieving ass Dutty bready . Silent river run deep

62. Suh met the post wid the batty man on FB was bready? My GODDDD mi fraid ah man oh gosh man!!! Mi FRAAAAIIIDDDD

63. @Anonymous u gone like u know everything and u know nothing, right now it look lie a u a da informa round here, everything JMG put up u jump on it nobody can’t say nothing u jump pan them u need to chill the f**k out.

1. Such, how you know one anonymous from another?! How can you tell that it’s the same anonymous commenting on JMG?! Mi Wouda really like if know… Smh…

1. No watch har we resident mad woman that all she do us walk n tawk foolishness n nyam garbage i.e Apphell drama dem it might just b Apphell har self mad woman inna clean clothes

64. Talking to megan directly, the jamaican community in la is very small and there’s not much u can do without ppl finding out. Megan u know deep down that the baby u dash on kress dogg is not his,everybody and dem granny a talk sey a JACKET. Give the baby to the real daddy that’s even if u know a who breed u. Megan a.k.a raffle belly

65. Met me don’t like bready but me woulda really like fi know if a him a really di batty eater, it wouldn’t fare For us to be prosecuting him without proof. Me waah c di name on the fb message

1. the nile = denial lol

anyway me glad meems a talk the business full time the nasty fukka them get out. me glad me avoid the LA crowd. only time me even go no weh near them is a LAX trip.

66. @anony10:52 megan know the child is not kress dog baby!! thats why when kress dogg madda come to look for the baby magan didnt want kress dogg madda to see the child!! because once the madda si de baby shi a guh know a nuh are son pickney!! suh the hide de baby fr the grandmother! MEGAN YU SURE A NUH SHANE FR BRITSH CREW BREED YU??? MASSAGE TO DIONE DUTTY DUTTY AN KRESS DOG GO TO THE CVS PHARMACY AN BUY A DNA HOME KIT TAKE IT HOME AN SWAB THE BABY MOUTH AN SWAB KRESS DOG MOUTH AN THEN YOU WILL KNOW THE TRUTH! MY CUSIN A DIS OWN A CHILD FI 13YRS AN IS THE HOME KIT PROVE THAT HE IS THE FATHER OF THE CHILD!! ARE! KRESS DOGG I KNOW THIS IS YOUR SUPPOSE TO BE FIRST BABY! AN YU WELL WANT TO BE A FADDA BUT MAKE SURE IS NOT SHANE BRITSH BABY YU A MIND!!

67. Oh yes, Maggot Mattress Magen is one nasty dirty gal!!! Her daddy did f**k her from she was little. What man she havent f**k yet? That worthless gal just sit down and talk shit about everyone like she some angel…dwl Bitch go find a f**king job, stop sit down on your ass all day in your mommy house and do nothing but talk shit pon twitter and IG. What a low life.The bitch is on the county and they soon go after Kress Dawg for child support. Kress dawg you need fi get a dna. LA too small for you not to know you was dealing with a hoe. Let’s see, you always talking shit, bout people jealous off you….no job, stink pu**y, no car & you live in your mom house….dwl @raffle belly….lol

68. sharon an charmain a war ova cakey ?mi neva see charmain an barney no were yet a him an sherel mi always see so barney do not want charmain she f**k peter dogg an she f**k him son to an all a them weh f**k r always tell r fi go take a shower barney in a mall a shop an charmain lose r apt an barney neva give r a dolla fi help pay the rent an barney did have money at the time when she a lose the apt so charmain when yu ago get the picture seh barney nuh care if yu live a road wid yu dawta yu fi go get a man now an move on yu is a big woman barney chat yu bizness wid him woman sher an tell r how yu neva live no weh charmain go get a life an stop run dung barney caah him nuh want yu

69. @anony12:02 you get it all wrong charmain a girl wha always have up are money b4 sheryl obeha are an mash are up,charmine a girl wha did have all are house,an a neve rent shi did a pay a own shi own it!! SHERYL NUH WANT BARNEY CAH NOT EVEN A KEY HIM NUH HAVE TO ARE APARTMENT,WHEN BARNEY REACH HOME B4 SHERYL HIM A FI WAIT A DE STARBUCKS FI SHERYL COME LET HIM IN! CHARMINE IS ALWAYS A TRYING GIRL,A SHERYL MASH UP DE GAL WID ARE OBEHA JUST LIKE HOW SHI TIE UP BARNEY! SHERYL SET UP BARNEY FI ARE MAN DOGLEASH AN JOHN JOHN ROB HIM,SUH HIM NUH HAVE NOTHING!! SHERYL A ONE WICKED BLOOOOOODCLLLAAT EVILE DEVIL BITCH! DE TIME WHA SHI A OBEHA CHARMAIN SHI FI GUH WOK DE OBEHA FI FREE ARE SON WHA A DUH 25YRS TO LIFE!!

70. @anony12:02 a yah so nice, how u know sey she did a f**k father and son please come bk come talk the things dem

71. YES LOOSE OLE SHARON PLATINUM A WAR WID CHARMAIN FI CAKEY! BUT A LONGTIME CAKEY AN CHARMINE A PUCK! SHARON HOW YU FI A WAR FI CAKEY WHEN YU A PUCK DUNG DE WHOLE A LA??? AS A NEW YOUNG MAN COME A LA YU A LOOK DEM,YU FI MEK MAN LOOK YU! SHARON YU LOOK LIKE DE CHAMEL WHA COME IN A DE GEICO ADVERTISEMENT WHA A SEY HAPPY HUMP DAY! OLE GAL YU STAY BAD YU BODY NEED SOME REST! JUST LIKE HOW YU FIX YU KNEES A SUH YU NEED FI GUH FIX YU LOOSE DUN OUT OLE WHA NUH HAVE NUH GRIP LEF INNA IT DE MAN DEM SEY YU PUSSSSY SMOOTH AN WATA WATA!

72. Hello Met,
    I keep asking you to PLEASE run a English 101 class for these people.
    It’s never too late for them to learn
    their writing and spelling is sad beyond

73. UNO STILL A ASK MET QUESTION BOUT BREADY AN HIM MAN! WHAT MORE UNO NEED TO KNOW?? BREADY BABY MADDA MELLISA HACK BREADY FB PAGE FI SI DE GAL DEM WHA BREADY A LOOK AN A SLEEP WID,AT THE TIME WHEN THIS HAPPEN BOTH OF THEM WAS TOGATHER! BUT MELLISA GET THE SHOCK OF HER LIFE ONLY TO FIND OUT ARE BABY FADDA THAT SHE LOVE SO MUCH,WAS HAVING A AFAIR WITH A NEXT MAN! BREADY TELLING THE MAN HOW HIM WANT HIM FI TEK A SHOWER BECAUSE HIM SOON COME GIVE HIM STIFF WOOOD AN EAT HIM ASS! MELLISA TRY TO KEEP HOLD IT OVER BREADY HEAD AS A WEPON,BUT HIM DID STILL A DIS ARE SUH B4 SHI SEN IT TO JMG! SHE SHARE IT WITH A FEW CLOSE FRIENDS!! BUT WHA MELLISA DIDNT KNOW WAS HER FRIENDS WERE TELLING IT TO THERE FRIENDS! AND THATS HOW THE WHOLE LA KNOW ABOUT IT! WE ALL KNOW BREADY WAS GAY FR JA! BUT THE FB MASSAGE JUST CONFIRM EVERYTHING!!

74. Charmaine charmaine u is a sad sad case, a nuff man u f**k an u mean sey not 1 a dem a own u up everybody dis own u. a only daughters u have 5 to be exact set a little example for them. Me naah lie u story sad like funeral

75. @ANONY1:30 THIS POST IS NOT ABOUT PUCKING CHARMINE!! GET THE PUCK OUTA HERE AN LOW DE GAL MEK SHI PUCK!!! SHARON PLATINUM MEK SURE A NUH YOU A CHAT BOUT CHARMINE AN HOW SHI CAH PUCK! CAH MI KNOW WHA YU WOULD SEY BOUT YU SELF!! CHARMINE STORY SAD LIKE FUNERAL!! AN YOUR PUSSSSY IS DE FUNERAL,AN IF A YOU SHRRYL A CHAT BOUT CHARMIMNE PLEASE DONT DO IT! YU DID STAB UP CHARMINE AREADY SUH YU FEEL LIKE YU BAD! SHREYL DU DID HAVE A GOOD MAN AN A PUCK HIM COME CATCH YU A PUCK INNA HIM HOUSE AN LEF YU! SUH YOU NEED FI SET EXAMPLE FI YOUR TOO DAUGHTER DEM ALSO!

76. @mimi me never know sey u a do security fi charmaine pussy, if so u not doing a good job. Donald trump voice YOUR FIRED

77. Ok let me clear sum stuff up caz ppl dnt knw shit bready get arrested for questioning about the shooting at the boat ride in New York couple months ago if dat long he was defending his brother fake jewelry web dem rob a him yadd he is not a bad man but he tried to be. When him go New York true him feh with all him family him get brave sum1 had got shot and was in the hospital and they finally died he did the shooting big day and everyone seen so what u expect. It’s not the first murder the first was when him and Melissa rob the girl and it went wrong and kill her it was jus time all waday ya bready car park a Dills and it cova with bullet hole and yes him did go Florida with suchman (Michelle) Ada man and the one name pelpa. As got Craig he wasn’t only f**king Sharon he was f**king Donna ( bob) baby mother ask her y her birthday was blue caz Craig run home the day before her birthday because of the killing of the 3 British in la. Now as for Melissa him sista man his name is (roam) ppl get y’all story straight it was all in time for bready good thing fed get him before the Mexicans caz they been looking. FYI my facts is solid come from the person he confides in but the greatest thing is pillow talk sorry he told me and these stories jus annoyed me caz they where all speculation SORRY.

1. Melissa his sister’s man is new to the LA area. Yes his car was covered with bullet holes because the Mex shot it up as @ Mimi stated….facts. Can’t speak about the shooting at the boatride as they have it as some dudes from BX had a shoot out. Bready did the shooting….wow now thats news!

78. @MIMI – IS Bready out of jail? I ask u be ause u seemed to know what’s going on up there…lol… It’s crazy to think u would almost loose ur life robbing people that u know don’t play…smdh… Do ur hustle like everyone else robbing people for the ting they build up that doesn’t last forever, whatgoes around comes around do belie e it!

79. @quena les encanta hablar!! so I dont pay them no mind! i speak on what i know! i can’t talk about new york because if i do thats hear sey! @MET NOBODY NUH SEND MI, MI JUST A MEK DEM KNOW SEY WHEN DEM COME YAH A TELL LIE MI KNOW THE TRUTH!! I ALREADY SAY IT B4 CRAIG WAS PUCKING DONNA WHEN HE FIRST COME TO LA! THATS HOW CRAIG COULD TELL DONNA HOW SHARON PLATINUM SMELL BAD AN ARE OLE WATA WATA! YES MELLISA MAN NAME JEROME AKA ROME THATS THE SAME MAN SLEEPING WITH MY FREN! SO WHEN YOU COME HEAR TALKING ABOUT FACTS READ AGAIN BECAUSE EVERYTHING YOUR SAYING IS JUST A REPEAT OF WHATS ALREADY BEING SAID!

80. @SPINISHGAL THATS WHAT I CANT COMMENT ON YET! LIKE I SAID I DON’T SPEAK ON WHAT I DON’T KNOW! THE WORD ON THE STREET IS THAT HE IS OUT! WHEN I SEE HIM WITH MY OWN EYES THEN I CAN TALK ABOUT HIM BEING OUT! ON SUNDAY WHEN I GET THE CALL THAT BREADY GOT PICK UP BY THE POLICE,I MAKE SURE THATS IT IS TRUTH B4 I SAY ANYTHING ABOUT IT! I DID HEAR ABOUT THE NYC INCIDENT BUT I DIDN’T KNOW MUCH ABOUT IT!

81. @MET I GET THE INFO FI YU BREADY STILL LOCK UP! HE IS ON SIX HUNDRED THOUSAND DOLLARS BAIL! ALSO DOGLEASH LOCK UP IS 3 A DEM IN A LOCK UP,MET A USMARSHALL PICK UP BREADY!

1. Good riddance to L.A trash..lucky for Jubbie he distance himself from old nasty dogleash perfect nickname old losers more needs to…male whores dem especially nasty infection dick dogleash don’t give woman money.not even his kids he take care of.him sell him f***k to di old gal dem and sex the young one’s for free.

82. @MIMI – I completely understand where ur coming from…. I was just curious because folks are saying his out but u seemed to know the real deal so I asked u for confirmation…lol..tanks….these people need to get it together too much drama

83. Mimi, I love you round here so bad, when it come to LA story u have it pan lock, and u ting accurate, yuh nah tell nuh lie, all me doe is just read along my days of La profiling done, but them ppl here tek to another dimention weh nuh level, suh mi just gwaan peep.

84. So don’t dem seh him log on Pon instagram and seh dem see him but Mimi thing Mek more sense him still lock up murder shoot out and free that never add up . So no jail picture how you know the bond suh high

85. I DONT LIKE SPREADING RUMORS!!! IF I DON’T HAVE THE FACTS THEN YOU WONT GET ME TO SPEAK ON WHAT I DON’T KNOW!! UNLIKE BLOOOODCLAAT SHARON PLATINUM WAH A CALL DOWN EVERY BODY PHONE FI GET INFO,BOUT DOGLEASH! SHARON STOP REJOYCE OVER DOGLEASH DOWN FALL TURE HIM PUCK UP YU CRIEDT,AN MASH YU UP INNA LIFE MEK YU A FI GONE BACK GUH LOOK WORK CAH CAKEY NAH GIVE YU NOTHING CAH YU WALK AN PUCK TO MUCH!! SHARON DOGLEASH NEVA BEG YU NOTHING ARE FI BUY HIM THE BMW X6 A YOU LOVE MINE MAN! SHARON STOP WISH BAD PON DOGLEASH BITCH STOP CHAT UP YU MOUTH BOUT DOGLEASH GET DIP TWO TIMES AN DEM A GUH DIP HIM AGAIN!! SHARON YU NEED A NEW PUSSSY!

86. THE NEXT PERSON THAT GET SHOT IS IN THE HOSPITAL UNDER POLICE WATCH!! THE AMOUNT A THINGS WAH A GWAAN IT HARD TO FIT IN A ONE TOPIC!

87. Me luv @MIMI…talk the tings dem. Craig and Jerome next. Me hear the gay rumors bout Breaddy long time but, never was confirmed! Someone need to put the convo up between him and his man. :travel

88. @MET I WILL BE RIGHT BACK JUST GET A PHONE CALL MI A GUH TOUCH DE ROAD,I HAVE SOME THINGS TO TELL YOU AN THE BLOGGERS! BUT I WANT TO MAKE SURE I GET MY FACTS TOGATHER!!

89. Good evening Met and all others.
    Boy mi a tell oonu sey oonu nuh easy eenoh.
    All the boys in blue have to do is come on JMG and pick sense out of nonsense.
    People a cuss and sey others a informa but they are biggest informas.
    I like the entertainment but gotdammit we are selling out our own folks to the alphabet boys.

90. It’s funny how they are saying he out BITCH the nigga in jail ok. And when hve u heard because ppl ( Jamaican/ party ppl) dem a go be a witness OKAY ppl saw and when police cum they disappear or say they dnt knw. And Jerome or should I say roam is not new to la he been around for about 3 yrs him jus get hype all of a sudden . Like I said before Mimi is right one is in the hospital and the rest still in jail I get this from him cousin an chat box Hyna . The guy weh get shot is a big man him dnt party no-more him in the hospital under police watch all now dem nuh wah she a weh dem a charge him with .

91. The one that get shot is a bigan then he needs to hold his corners and let thse young fools handle the business now he hurt and in police custody it makes no sense and then all of who involved in jail, instead of making some honest money the right way the job they pick up is dry instead,when u do dirt soon or later it comes to a end, I don’t judge or say people can’t hustle but when ur hustling and not taking people tings is a different level, leave peoples things alone…. Thisan always talk bout people badmind him but him a badmind people when u go fi tek people tings ur not no different from the people that chat u…. It’s unfortunate for all who is involved, I can say they lived a good life while they were freee… Smdh

92. @ANONY6:13 I DID NOT KNOW WHEN PPL TALK THE TRUTH THEM MIX UP! MIX A WHEN YU TALK WHAT YU DON’T KNOW LIKE SHARON PLATINUM,ONLY WAY LA PPL KNOW SEY A ME AN LESS DEM HOLD MET AT GUN POINT!! LIKE HOW PAULA SPICE A SEY SHI WAH KNOW A WHO,UNO NEED FI STOP CALL UP MELLISA NAME (BREADY BABY MADDA) IF ME FIND MY MAN A CHAT TO MAN AN A TELL MAN HOW HIM WAH EAT HIM ASS MI A GUH TALK! PAULA SPICE WHAT YU NEED TO DO IS TAKE YOUR GRAND DAUGHTER AN MAKE SURE SHE IS OK! MELLISA (BREADY SISTA) YU NEED FI COME UP WID DE 60.000.000 DOLLARS FI BAIL YU BROTHER! CAH YU SOCALL RICH MAN ROME HAVE! CAH A NUFF A IT MI FREN A SPEND! WHEN ROME TELL YU SEY HIM A GUH INNA DE VALLEY GUH CHECK HIM FREN DEM PON DEM ENDS A LIE HIM A TELL! A MI FREN HIM LOVE SING DE SONG TO BOUT COME MEK MI WINE INNA YU OLE MEK MI SPEND A LIKKLE TIME INNA YU OLE!

93. @MET MEK MI GIVE YU DE RUN DOWN BOUT WHAT GUH DOWN! BIG BLOOODCLAAAT SUNDAY BREADY SEH HIM JUST A LEFT CHURCH! BUT KNOW SEY HIM AN HIM FREN DEM A GUH FI ROB DE MEXX! ANY WAY DEM GUH DEM USE DE BIG MAN WHA IN A DE HOSPITAL FI PLACE DE ORDER FI 150LBS WHEN DE MEX COM A SUH DE THIEF DEM COME OUT! A SUH DE BIG MAN GET SHOT!! BUT DEM REALLY HUNGRY FI SO MUCH A DEM GUH FI GUH ROB 150LBS MI WAH KNOW A HOW DAT A GUH SHARE!! IF I LAUGH I DEAD!

94. @MIMI AH WHO DIS BIG MAN WEH TEK THE TEEFING BULLET CYAA DEM SEH HIM NUH PARTY ANYMORE BUT WHEY HIM NAME. YASO NOICEEEE MIMI U TING TUN THE FCK OVA SHOT’S FIRE

95. That whole family is crosses. Bready the batty man who f**k & have baby wit him sista to the mother and sistas who f**k each other man. I neva see such a f**ked up family! The whole of dem been digging there grave. Some thiefs & whores!!! This shit was long over due. What goes around comes around. No good come from evil. LA rejoice!! Not because of the down fall but they got what they had coming. LA not nice right now. 1 by 1 they all gettin picked off. Oh, one more thing…@met…the likkle dirty gal magen been talking shit about the pink wall on her twitter @prettyassmagen. She vexed cause all her nastiness ah come out. Her pu**y need fi sow up…dwl…bitch thought she was gonna gain by having a baby. Turn out di man from FL duh want you so you go give Kress Dawg a jacket! Every man you f**k leave you for dead…you pu**y need fi tun down! DWL

96. Hay Mimi yuh bad Nuh Rassclawt yuh fi a fight fi Merica ooooo. Whey me want to know hissss whush dawg leash get pick up? Di whoring one whey use to live a NY and use to drive a jaguar? Mi say if a him mi never know him still a do the male prostitushun jesam a leopard never change di stripe a rass. Manners… Goodnight alll!

Bubblelikesoup.

97. SAME DOGLEASH WHA DID LIVE A NYC!! AN WHEN SHARON BUY HIM DE BMW X6 HIM SHIP IT A NYC KNOWING SEY HIM NAH MEK THE PAYMENT AN WHEN HIM DEH A NYC A HYPE INNA IT A DEH A DANCE DEM GUH REPO DE X6 DATS WHY HIM HATE SHARON PLATNUM! ALL NOW ALL THE THIEF HIM A WALK AN THIEF HIM CAH BUY A CAR ALL NOW!! SAME DOGLESH

98. ALL KADION PAULA SPICE DAWTA GUH JAMAICA AND DO A RUN AND COME BACK WID THE BELLY. ALL NOW MI HEAR THE MAN NAH LOK PON HAR CYAA HIM HAVE HIM WIFE AND A ONE F**K N DUCK SHE GET. KADION WHEY THE BABY FADDA –4 YEARS NOW AND WE NEVA HEAR OR SEE THE MAN A LA COME LOK OR WALK WID U. MI HEAR HIM NUH WANT HIM WIFE/PEOPLE KNO SEH AH FI HIM BREED U. WELL DEM SEH LOVABLE MAN DEM NUH MINE PICKNEY ALL DEM DO A DROP SPERM ALL OVA THE PLACE LIKE STRAY DAWGS. I GUESS A FAMILY SHAME/CURSE THE OLE A SPICE N HAR PICKNEY DEM AH BARE WALK AND DASH WEH DEM PSSY/BATTY–DEM ALL NEED DEM PU$$Y STRAP UP AND BATTY NEED PLUG UP. THE APPLE NUH FALL FAR FROM THE TREE. PAULA BREED FAH LIKE ” 6 ” MAN NASTINESS. ARCHIE CLOTHES SEH CUM SMELL HAR STRESS HOLE- -SHE SEH U AND U SEH HAR. SHE LUB U UP BABY GIRL ALL MI HEAR SHE SEH U HAR TOY TOY.

99. mi get a name fi de big man wha get shot but mi nuh sure if mi wah sey it yet!!! cah dem nah catch me! dem a call name but me know who me wah hear fr b4 mi com pon JMG come call name!

100. yes a dogleash an john john tek weh bareny box an shreyl gwaan like shi nuh know nothing bout it! memeba LA a on big mixing bowl!! as fi kadean a longtime mi know sey shi a suck clothes an archie pusssssy an de whole a dem a give clothes man jubbie not 3sum but 4sum but kadean get that fr paula spice cah all inna fi are ole days shi still a give 3sum!!

101. MIMI, yuh need to join the LAPD. You would clear up all their cold cases lickety split, including who the players were who kill the three Yard Yute a few months ago. MIMI, why do you dislike Sharon Platinum so much? It comes out in most of your comments…..

102. @anony9:52 i don,t hate sharon platinum!! the bitch just run are mouth too much! what shi need to do is shut the hell up,everything wha happen a LA dem sey a shi a chat the ppl dem beznizz,all when a nuh sharon platinum dem a sey a she! sharon platinum go a round an chat everybody you name them shi chat dem! shi DUH 1 thing wha most ppl have are off fa,an she know what it is!! I DON,T NEED TO JOINT THE LAPD!! BECAUSE THE LAPD AN USE MARSHALL DOING A VERY GOOD JOB! WHAT YOU ALL MAD ABOUT IS EVERYTHING THAT I SAY HERE IS FACTS,THE LAPD TAKING THERE TIME TO DO THERE INVESTIGATION,SO THEY DON,T NEED MY HELP!!

103. A long time achie and clothes a f**k ah bare 3 some the old man Jubba get.mi nah lie la ppl dem nasty bad:kadi spicy mi cannot believe to go find lady Lorraine bf fi go deh with young and done .

104. Well Met Here is How the the whole story unfold. Dogg leash and John John a set up the Mex dem for percentage a the take because they cant show them face no more because them wanted by the Mex. So Dogg take them and show them all the box places north of wilshire dat all the outta town man dem use because they dont go pass wilshire blvd.When they drop they run in and stick up and tek. The big man that got shot a tax (Bob little miss brother )and him friends dem. Dogg set up the last robbery that the big man got shot at. As soon as the mex saw Dogg the mex pop off. Now Breaddy was call over the yard for a meeting to set up a next robbery because dem know sey him breddy dess. But the house was being watch because the man that ina hospital had that address pon him. These are the facts coming from their crew.

105. DAH LIKKLE BEN FOOT GYAL WHEY WALK LIKE PU$$Y DUN OUT CLOTHES JUBA LOVABLE OMAN SHE A WUKLISS WUKLISS GHETTO RAT. HAR CHARACTER BADDD TILL IT BUK. DAT LIKKLE SODOMITE GYAL NUH HAVE NON NON RESPECT FOR THE OLE MAN JUBA. SHE TAK DOWN 2 HIM LIKE SHE NAME MASSA AND HIM NAME DRED SCOTT THE SLAVE. BOI DAT TUFF GYAL NUH EAZI SHE LOUD, GHETTO FAB, RATCHET, AND NUH HAVE SHAME. MI NUH KNO HOW SOME MAN A DEAL WID SO MUCH HEADACHES. THE MAN ALL A TEK BUN LEFT RIGHT CENTER FROM THE ODDA MATE ARCHIE. JUBA MI WANT TEK SET PON DAT RATCHET BABY MADDA CYAA MI NUH LIKE WEN GYAL FACEY CHANCY TO DEM MAN. DAT ANIMAL NUH HAVE NO RESPECT TO HAR MAN. THE LOVABLE MAN DEM SEH SHE NEED FI GWEY LONGTIME. DEM NUH KNOW HOW UR HEART SUH STRONG. A MUST B THE 3SOME U USE TO NUH MEK U RUN HAR. YEA AND U TRAIN HAR TO BE THE WAY SHE IS CYAA U SCOOP HAR UP FROM SHE 12 YRS OLD HAR MADDA DISOWNED HAR LIKKLE STREET GYAL WEH TEK JEW EARLY IN THEM AGE. UNU NUH SEE HOW SHE TUFF ALL BAGS UNDA HAR YEYE DEM.. SHE MUSS A ONE A UR BIG PICKNEY CYAA U RAISE HAR FROM SINCE SHE A YOUNG GYAL FROM THE STREETS– SHE A RUNAWAY MEK U SEND HAR BACK TO HAR FAMILY BUT U KEEP HAR AND TURN HAR INTO A YOUNG RATCHET. ALL SHE DO A SMOKE 24/7 WID NO FUTURE. JUBA U NUH DAT INNOCENT CYAA U LOVE U SOME SKETTELS PON THE SIDE. MI OVERSTAND Y U NUH PAY GAY VANESSA NO MIND “THE HERBS THE HERBS”

106. @5:14PM –BREADY NEVA INNA THE ROBBERY OH–SUH BREADY DEH AH D WRONG PLACE AT THE WRONG TIME. THE PLACE UNDA SERVEILLANCE OHHHHHHHHH. SHOTING VICTIM HAD ADDRESS N TELL PO PO

107. Some info nuh correct at all….. #1 leash nuh inna no lock-up (Facts not fiction). #2 Bready see road now – him no lock up no more right now.

108. Everythang @MIMI say is correct and it’s funny how the LA ppl scared to dash it out pon Breaddy and his stinkin sistas and mudda. No secret keep a LA and why do you care if she say anything about Sharon….Sharon talk about ppl business long time so she fa chat now….Kadion take old foot Mackrel long time and him still look a new gal every dance cuz him say her pum pum no turn-up. And the big man that get shot is Skeng…continue to dash it out pon these theif and hoe dem @MIMI ppl don’t like the truth :hn

109. The LA people is one big soap opera they should call it AS the world turns cah it’s crazy that these people screwing ea h and sharing its crazy and then these nen and women look the same people.. I hope they are wearing protection can Thats a big disease feast going on up so… I just can’t see Bready having drx with his sister and breeeding her, can someone confirm its wrong because that’s nasty, they must of didn’t know they weere related… Nd Juba if one blogger said he ain’t innocent then that means whatever she do to him him deserve it, hr made her who he wanted her to be and BOE he getting a little sick of eat, bit it’s crazy having ur good friend bring the one u screw with or without ur man…. Nd if he knew her from a child he cany send her away they have kids and history his going to have to love it to get along…there’s a lot of ratchness going on…nd fir john john and dogleash so they hiding from the mex u see I guess they are going to change .

110. ii’s Bob get shot, time really a fly, all them a call the big man, mi all forgot my age to ratid, but please come confirm MIMI If is Little miss brother get shot.

111. boy classy chris and har flossing john john u neva kno how people live dem life. they mek it seemed like its glittering but behind close door dem a plot fi teef people and set up robbery. there is a saying nuh red eye people fi wat dem have or glorify dem riches cyaa u neva kno how dem get it. john john is a wannab flippa cyaa a bare floss him do and a big TEEFF MAN and Antique ole foot Chris him oman deh like she a one big somebody TEEFING MUTHFCKAS. unnu and the ole crew need fi put inna the hall of SHAME. after all the truth come to light wid unnu fantasy life boy I wudda shame fi show mi face to MR PUBLIC. Shame Shame john john /classic C–tag team Teefing innocent people tings for the love of floss guh hide and stay deh inna shame shell parasites. the sad ting the oman hype bad and wannab lady flosser self made BONNIE AND CLYDE…SICK STOMACH.

112. Bitch ass mimi u talk like u know bout bready how comes u dont know
    Say bready come out from 12pm friday go take a shower mimi and shut
    The f**k up

113. @nastygal mi nah pay them idiot yah no mind all de sandra she! a mus she put up the 60.000.000 dollars fi bail bready! bready still deh a immigration mi nah ask you sandra a tell mi a tell yu,uno fi stop come yah come tell de bag a lies! @nastygal when dem a take bout ppl hate sharon platinum you and i know that no one like sharon platinum cah shi run are mouth too much! dogleash and bready still lock up so dont come here come try fool the bloggers! bitch not while i am here!

114. Bready and Melissa Gray are not brother and sister but their relationship is close. To cse for comfort. Me personally wouldn’t have gone here but to each his own. Paula Spice had a child with Melissa father… So bready and Melissa have the same sister in common, but they are not related at all.

115. poor bready it so sad people after all he is someone child brother father uncle gwan easy man n he jamaican one of us nuh give the bwoy no more info him done deep already LA ppl them deadly mi naw lie and A CAN BET THE SAME PEOPLE ON HERE EAT WITH THE DOG YOOOOO

116. boy bready u have baby with ur sister half sister not noiceee. the principle is dat considered family either way can cross that line. But I understand if your cross ova having sex wid man nutin will surprise me u one happy discussing piece of slime. I guess u do not discriminate bring all come. Serious note nuff jacket pickney a sleep wid dem bredda and sista is just dat people nuh kno. The world lack morals and principle the ending is near.

117. @ Mimi …. U don’t know me as much as I don’t know you….. I don’t care either way it go…… He nuh mean nothing to me…. I AMA firm believer of what you reap is what you so. You come on pink wall wid your facts…. Mi come wid my own to….. I don’t have to ‘touch the road’ org ‘Mek no call’….. I only commented because some facts were incorrect…. Nuh jump pon mi… Mi nuh business wid you… At the end of the day…. Everything will come to light soon enough… I am a firm believer of that.

118. @ fake name…. Yuh right.. Typing too fast.. Didn’t review before I hit the send button. Thank you for the correction

119. bready a long time batty man from Jamaica the man them beat im a central police station a Jamaica back in the days .fe a plate man hair in a jail. bready an im family them is a dangerious people im have a sister in a England name shana real bicth that a same way the family a them gawn a Birmingham the blake them. bready real name is damian blake . that boy fe dead him mek the gun go off an kill the girl a la an noting don’t come out of it. im get bail but im still in jail on immigration hold a dip im going to get. a gun shot im going to get when im go Jamaica because im cant go a south side or flecthers land

120. yes @sandra right him out but him a hide! i wasnt going say anything untill i see with my own too eyes! @SANDRA SORRY FOR BEING RUDE,I THINK YOU WAS ONE OF THEM TRYING TO COVER UP FOR BREADY! ALL THE MAN DEM A LA HAVE OFF BREADY FR HIM SISTA/BABYMADDA BUSS IT OUT BOUT HIM AN DE MAN PON FB,BREADY TOO NASTY,HIM SISTA/BABYMADDA MELLISA TELL SOME BODY SEH SHI FELL SEY BREADY PUCK SHIBADA,CAH DE WAY HOW HIM DID UP AN DOWN WID SHIBADA AN SHI KNOW HIM A BATTY MAN!! AL BIG PAULA SEY IT!!

121. Him go party last night… That’s not hiding! Yes the have him off…but mi get fi understand him have Nuff man secret bout di place, so dem aguh look out fi him

122. @SANDRA A NUFF UNDER COVER BATTY MAN DEH A LA!! ALL A DEM CHAT BEHIND BREADY BACK BOUT HIM BATTY MAN LIFE STYLE BUT THEY NOT SAYING IT TO HIS FACE!! IF MELLISA WASNT BREADY BABY MADDA I THINK HE WOULD OF KILL HER LONGTIME FR SHI BUSS OUT HIM SECRET BOUT HIM AN THE MAN!!! @SANDRA DID YOU READ THE MASSAGE BETWEEN BREADY AND THE MAN?? OMG THAT SIT IN MY HEAD!

123. This is a question for Mimi or Sandra or whoever know the answer let me see iif I understand this big soap box, Bready and him step sister have baby together, idvyhis correct? Bready out a jail and went to one dance? Nd doggleash still dea jail? I’m a right so far? That’d ehat I’m reading so far… NoĆ© I read Bready and him step sister rob some girl and the gun went off on an accidentnd the girl dead and no one was cconvicted for her murder, is that what I’m reading? Why would dem two rob the girl, can someone answer that? These people in the L.A. dancehall hype up dem selves and at the end of the night they have no money to shoe for it because it’s spent in the club trying to impress one girl or more… Smfh… These fools have no senses they make money to spend money and not save for a rainy day or be smart… I just can’t believe so much nastiness is going on in that small circle of Jamaicans and brlizeans…..nd these men talk too much they mouth gon be they downfall just watch cah apparently it I’d cah everything is unfolding…. Is Pelpa one of the ones in jail can someone confirm was he involved?

124. @spanishgal. Leash nuh deh ah no jail… Mi nuh know bout di murder…. Yes pon di step sister/baby maddah ting…. Di whole ah dem love di hype ting thru dem nuh used to nothing from yaard.. So dem come ah foreign and tun frighten Friday…. Some have the smarts fi put something up for a rainy day… Others just squander what them get.

125. @Sandra – Thank you for the confirmation nd ur right some are smart to save dem money and some of dem just caught u in the hype business which eventually will be there downfall unfortunately but it’s the real…