JMG MAN COURT- FRIDAY STAR EDITION

Met good day hope all is well with you.

Met i was looking @ Sollo party pic and see him with this young lady, just want to know if this is baby mother. I see he take pic with Allesia Too Cute friends but not one Allesia Too Cute, Met mi did think she a the wife but i guess not cos he was all over this young lady and she was in his bar.

718-DSC_2145-Optimized

722-DSC_2152-Optimized

0 thoughts on “JMG MAN COURT- FRIDAY STAR EDITION

1. Hi (waving) I have a fine life thank u, 🙂 u no see mi a send out PSA pon no man if u in a good secure relationship u don’t need to let anyone know who u are but because unnu worried n know the kind a Man U have I’m not gonna go ham on u cause I feel pity more than anything for u, was it I saw him with in the doors hmmm don’t look like you n I’m sure that chick swears she the “wife ” too hush anno my fault :travel

1. My God man !! Unuh caan gi the people dem a break now !! If the man love him wife is a problem if him look oman is a problem ! Stop mind peoople business n mind unuh own !! N if yuh neva know that is his wife of over 10 yrs plus n she nah lef him fi non a unuh , too bad if unuh waan lay unuh self careless fi mek him do as him want cuse he still going home to her .

1. A DAT DEM SKETTLE SIDE PEICE BITCHES NEED TO KNOW THEY WILL NEVER HAVE A RING PON DEM FINGER, AFTER HIM DONE F**K DEM OUT HE GOES HOME TO HIS WIFE AND CHILD AND DEM IS LEFT EMPTY, COLD AND ALONE

2. lissen dis is JMG an a suss wi seh suh if sollo wollo pollo neva hav chat pon em an di many “ants” dem we wudn a talk suh guh suh>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2. this poor lady!! why send in this picture everybody knows you are his wife but he f88cks n s88cks about 20 girls in his party. Dont you have a shame tree ?? I wouldnt even want him to touch me muuch less pose fi picture. My girl get your self esteem up !!

3. By the way all he do is tell gal he dont want you he married for green card and you using the kid against him.. that dude is nothing to boast bout being wife to.

1. AND DUMB BITCHES LIKE YOU BELIEVE IT AND A DASH OUT DI PUSSY PON HIM, HOW DO YOU FEEL WHEN HE LEAVES YOU INNA HOTEL….MY BAD A CHEAP MOTEL AND GOES HOME TO DA WIFE?

4. Lawd man, give sasha a break. Everybaddie know sollo a scumbag aredy wid no morals. Truth be told she no waant him eda so a use fi use. Who a talk bout greencard fi f**k off, cause dem deh from yorkcastle high skool days. It’s fava fi fava, u iggle groupies grasping at straws and spitting stale news. Get a life harlots.

5. umm y when an individual tries to defend someone on here y’all assume its the person in the hotseat actually talking for themselves? @ oh god him suppose to get d green card LONGTIME now suh y wud he still b there??? u knw y some of y’all r so mad ? Sollo trick n f**k unnu “scamma business” lol n when his wife is around y’all have to stay faaaar…… unnu gi d ppl dem a break gosh!

6. They were not together in high school she had her baby daddy Orain then!!…everybody no dat. But still that’s his wife now. he aint leaving as dutty as him be he has a heart and he knows she helped him to where he is. I must agree he needs to show more respect because this now is all his fault. Sollo needs to lock away his dick and gives his wife the key. The PHOTO’s are HOT u can see the love. God’s blessings on them and their family. People need to know that these things hurt. U post a pic on a public site and then speak ill of the person’s ….But I tell u KARMA is a bitch and because ur life is a mess and u r living like dogs u prey on the innocent! SASHA Hold ur head high u r beautiful inside and out. God has a way of dealing with whoever did this.

1. lissen to urself suh who inna dem rite mine want a dutty man unnuh soun like 20 madman inna one badii caw it nuh mek nuh sense fi a rayyy ova a man wid such charactah an b4 unnuh ask NOOOOO mi nuh wah sollo caw fi unnuh type a man mi nuh wah caw all em luk like em confuse pon em sexuality inna tights n blouse

1. r a crep nuh wear wid tites oooo stop confuse di man an mek em guh change di shoes instead wi want em fi change di tites chuh :ngakak

7. All I knw is tht Sollo nah lef his other bby mom Kay. She had her son in May. Sollo was @ her yaad wit d child b4 he flew bck to NYC. Sollo need 2 mke up his mind who he really wants n love cuz I hear him a talk tht him love Kay n he’s nt leaving her wen he was @ kay’s house wit d bby. Him build d room on Kay’s mom house fi kotch wen him deh Jamaica.

1. U hab u calculator cause manual mental power caaaaanot cross this one eee no a fucget mi fucget say baby bawn whey day but the room pon Mama house mash up mi head ya man :hammer :hammer :hammer :hammer

8. This is how I see it some men wouldn’t behave the way they do if these females don’t give dem the time of the day, if u knu deh the msn is already involved turn ir head and keep walking cah u knu already him up to no good, don’t entertain men that willing to step out pon dem women cah that means his not the only one him ah deal with believe that… Men will go as far as a women allows them to go smdh….. He need ti have more respect fi him wife regardless if him fuc* out di next gal and go home to him wife, that’s just pure natiness him ah deal wit… Nd when a women dash out dem hole dem a whore and a big foot etc lol, such a double standard…

9. Him wife know bout Kay.. Dat a public knowledge..Furdamore KAY BABY BAAN A NY INA EARLY SUMMA 2013…But dat statement by ANON: “him build room pon kay mada house”, JUSS F**K UP ME MEDZ, **me deh a grung**…Sollo is beyond grimy but Sash muss know why she put up wid it..Dem muss know…Dem good to claate bwoy. @Zerva, him dam outfit have me a way too my girl, what a getup ugly???

10. All me know say sash gd fi stay wit him not even touch him couldn’t touch me. she gd bad de
    amt a woman HIM tek pon she and disrespect her everybody know..she no fraid a disease she must luv him she need 2 wake up cuz HIM couldn’t luv she KMFT!!!

11. UNNU DUTTY BADMINE PPL THE TIME UNNU SIT DUNG A WATCH DI MAN ND HIM WIFE ND WHO HIM A F**K UNNU LEAVE PPL BUSINESS ALONE A WANT UNNU WANT A F**K OR A SUCK Y DI F**K U BLACK PPL STAY SO AN A UNNU SAME ONE A SMILE UP INA DEM FACE LIKE ITS ALL GO .AS FI HIM GARMENTS AT LEASE IT PAID FOR A NUFF A UNNU HAVE FI GO THEAF FI UNN MAN N PICKEN TAN GOOD AT THE END OF THE F**KIN DAY HIM MAH LEFF HIM WIFE FI NONE A UNNU NASTY HOOD SUCKER BATTYWASHER WAH LUV POOR CHAMPAGNE IN MAN BATTY N SUCK IT OUT ..SO UNNU NAH GO STOP BLOODCLATTT TALK …PU**YOLE UNNU GO LOOK A BLOODCLATTT LIFE .

12. Lmfao y’all stay sucking Sollo dick they look real happy at caution and on these pics if he wanna cheat that his business if he was f**kin wit y’all it wouldn’t be a problem right ? Jamaicans I tell you all y’all do is watch this nigga all day everyday he doin him y’all need to hop off him and let him live … Y’all make this nigga popular and all the bitches he f**kin wit aint gone leave him no matter what y’all talk … GET A F**KING LIFE so sick of hearing this man name NEW TOPIC …. Big up SOLLO BLING caution to the world keep makin these hoes madddd

13. Jeezaz unno nuh tyad a chat bout dem two yah. Everybadi dun know sey Sollo a community cock so what di sense chat bout it every day….A soh him tan an him nah change….Now gi di people dem a freaking break no man..

Leave a Reply to KMT Cancel reply