JMG MAN COURT——IM SEEING FROM DI SIDE EDITION

This oring gal undercover ore bout star girl cAh keep up wid d hype…see her a Bronx wid her big forehead ugly like stop Tek d ppl dem man Kerry ago beat u…and d boy a Mia Weh u gone to every weekend him don’t want u him av him baby mother!!

photo_1-Optimized

photo-Optimized

0 thoughts on “JMG MAN COURT——IM SEEING FROM DI SIDE EDITION

1. Morning Met and Metters..

you guys are pushing it bout “fine,” cute but not “fine.”

This is the reasons why you have so much ‘boys’ and no ‘man’ because bishes like these fighting over a worthless boy weh mek one child with a woman and gone to the next. These kids don’t stand not a chance.

2. isnt this the hair dresser chick weh use to live a church ave….come to think about it a long time mi nu see her inu

3. sender go suck u madda so what if him av him babymother we still nah lef so go drink some bleach and go dead bitch

4. Move uunnu bloodclaat… mi kno the yute… this is not his girl, maybe he jus took a random pic… and he is not jamaican, he is grenadian. Nd definately not a bleacher… unnu f**k off man

5. Big mi fren Kevon you hawtt badd.No bleaching to we ting we nautral browning wat d fukk allu think dis grenadian man sweet allu badd.And to all d bleachers, dun out bitches on here lurking he don’t want allu.

6. woowww. she cum answer the sender.. the boy no good bad but if him a bleach me find that very concerning.. as for the girl sender why yuh say she ugly? cause she isnt what she is doing is ugly but not her.. but everybaddi have dem own closet with dirty secrets only thing hers is out there.. a fi har front..