JMG MAN COURT- PICS + LIST EDITION

DA BIGGEST *OE A DANCEHALL ,F**K & SUCK ALL DA MAN DEM BEWARE OF THIS HURRY COME UP GASTIC BYPASS SURGERY F**K BOX WHEN MEK EVERY MAN COME F**K HAAR INNA HAAR MAN BED WHEN HIM GONE A WORK A MORNING AND EVENING TIME THESE ARE JUST SOME OF THE VICTIMS MORE TO COME

image_1-Optimized

image_2-Optimized

image_3-Optimized

image_4-Optimized

image_5-Optimized

image_6-Optimized

image-Optimized

0 thoughts on “JMG MAN COURT- PICS + LIST EDITION

1. Bwoy sender unuh can worry bout other ppl vagi sah. Uh need fi go gi back the daggering and tek back uh vagi cuz it look like a fi uh she barrow.

1. No a Tashy bashy a di sender. Was her best friend and dem stop talk now. Tashy a wicked gal from long. Di gal beat her up a boom party di other day that why she is doing this.

2. Rhass Dadda :hammer :cd :matabelo _________________________________________ I kaint Auntie metty come hold mi up_________________________________ :batabig :sup2: :sup2: :sup2: :sup2: :sup2: :sup2: :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Why I have a strong feeling she and tashy bashy fall out cause da gal deh can’t keep fren fi too long and Kristen send the post wid tashy chair and panty and tashy send back this come IJS this seems very fishy.

4. sender stop worrying about this lady and her hole if it’s not your man she with. Instead be happy for her b/c either the surgery or the Fuc/Sucks she still losing weight. I hope that’s not the real issue.

5. Tashy did a f**k Juggist an den Kristen start f**k him to. That’s how dem fell outs. Kristin tell tashy clown man bout it and he wents backs to tashy ands that’s wats happens. Tashy always f**ks pan ar clown man and all her frens knows. So when dem fall outs they speaks…. She need to b up here not Kristen. Trashi , remember god don’t like ugly.

1. tashy bashy get put up pon yah weh day an wi neva dun har suh yuh still hurting? :nerd caw a 3 time now yuh call har name pon di post yah an nobaddie nuh ansa WHAT IS IT YUH WANT REALLY? :nerd

bwoy den nello yuh really a fuxx pon yuh wife :alay

6. Dis too funny or fishy as someone up top said. That girl is Kirsten and she and tashy was bff. Dem a war now and kirsten put tashy on di pink wall dinodder day wid har dutty drawz dem and old furniture so as revenge it look like tashy send een dis post bout di girl. Evem di post bout di bwoy boom, nicky and monifa is all mix up inna dis cause tashyan clown chris spar wid boom to. Dem post yah all conmected

7. No sa juggist if a egg u in a da red, the amount a red weh juggist f..k and him no use condom them gal her must have STD SMFH

8. look how much stay bad bitches inna dancehall juggist fuk me neva see nutten like dis b4 ah mussi virus him wah transfer him nasty tuh bloodklaat who eva laid down wid him need fi go get test ah bare nasty dancehall dutty gal him eva ah f***k unno go carry unno hole ah dr get tested

9. Nasty dutty Kristen finally reach pink walls. Mi did a dash out fi har file long time ago. Loose skin nastiness. All her kids have different father, the one in the first picture O’Neil / Bobby (freaky dread) is har dawta fadda. Mi really believe Kartel write yuh too f**ky f**ky fi har. Nuh party nuh miss dis bitch, yuh woulda Neva believe she was a madda the way she carry on. Dumb bitch always a run dung man and ready if war gyal ova the freaky dread who nuh want har. Kristen memba when yuh did a try hype up pon mi if him, bitch mi nuh wan di man, mi just a tek him money and know seh him Nyam mi out inna Krystal room

10. Cyan believe the loose skin dutty bitch finally reach di pink walls. Nastiness who Pinckney dem nuh share nuh a di same fadda, how yuh if call yuhself a madda and live inna dance. Dis bitch really a try f**k and suck to become a dancehall celebrity. Kristen Denton yuh life too BLOODCLAAT mucky . I honestly believe kartel write f**ky f**ky if you. Dis gyal love run dung man and always a try war any gyal O’Neil/ Bobby chat to. Bobby a.k.a freaky dread a har last baby fadda the one inna di first picture. Di man nuh stop dis har up. Memba when yuh try hype pon mi bout Bobby mi juss di a laugh afta you cause mi Neva did want di man mi juss did a collect his little money and a mek him lick out mi pussy and batty inna the pink room. Mi tyad but know tomorrow all a yuh business Bobby tell me a guh get put.

11. Everybody needs to kno is Tashy Bashy send in this post. Just like she send in boom and Nicky picture. She and dem fall out and she doing this. Tashy you need a life you computer bad girl.. What a thing if kmt never exist . A want di girl buss your ass. U used to f**k Juggist and everything you put up about the girl is a lie u just want revenge. Go home to your clown man Chris and stop mess with people

12. Ok tashy Bashy stop call up the girl name now.. Tashy that’s why u can’t keep any friends is must a reason .. Stop worry about Kristen tashy and go worry about the belly you dash weh caz you wasn’t sure who breed you..tashy Bashy you is a sick ugly bitch go get a life