JMG MAN COURT- SPECIAL RECOMMENDATION EDITION

viewer2-Optimized

gyal about 60 and still a try act like she a 25. With three kids still living with mom plus her baby father lives there to. How can you feel good f***g under your mom roof; you need to find a f**ng place of your own. She call herself bada bada and nothing nah bad about her probly just the smell of her pu**y! You need to stop sleep round & tell Richie to do the same. (Edited) Bi**h you look old and dun out now you need to stop it your not 25 act your f*8king age. She all look like she a breed again or u need togo to the f**king gym man. Richie find some new pu**y this dun out already and f**k out already!

0 thoughts on “JMG MAN COURT- SPECIAL RECOMMENDATION EDITION

1. 60! sh!t she look DAMN GOOD. On de real though…bitch stop hating cause yu sound like yu pumpum got played out and Ms. Bada Bada Badda dan yu pon de hood.

Take not if she a 60 she have more TRICKS than your ass got complaints and insults…go get a electric chair and have a final seat.

2. Bad wid no ambition should be har name. You and Blackie meck unuh mumma shame. all unuh good fah isdress up and go di ppl dem dance go begg and start war. unuh fi deport unu self cause America no need unuh fi a suck di system dry. Mi sarrie fi unuh when ole age teck unuh cause no prepartion unuh no meck. Go back home go do some farming man. unuh have life to easy while di ppl dem weh really want it dunn deh a suffa. :cd :hoax2 :travel

3. somebody nuh have nothing fi do because bada bada dont even go out like that. senda need fi talk why she really send een this story because them know seh tiaquality get beatup fi the ppl dem mon lastnight at donna pawty and dem wann somebody buss it out.

4. If you ah cuss her bout she ah 60, don’t bada, cuz if she old, she look good fir har age, so come with something else

5. Falling stars leave the people them you and Barbie why if TIA get beat up put up her pic because TIA have no ambition from morning

6. what’s wrong with the being a big woman/muture and acting young? but this woman does not look young must the picture

7. Shining star yuh still sid dung pon bada bada name you an dutty Kim. A Wauh Susan hole yuh bloodclat an beat yuh from now till a morning. An suck pussy Kim Monday nuh Wauh live your dutty life weh yuh a live. Suh stop cuss di gal tru seh a Mek runs fi yuh man. Dutty gal yuh sound insucure. An a we’ll talk bout yuh life sweet. Di gal a mad yuh abbyyy

8. Barbie baby your baby daddy on vacation with your mate lord stop showing off the time you in red bottom save your money for rain day :kr :ultah :salaman

9. Barbie Duffy hood sweet mi bad, an this pusdy sweet him very much. Suh stop put on a front pon Instagram cause Diddy nuh frighten fi yuh no more. If yuh si mi yuh drop dung dead bitch cause I’m pass a 10, bitch you a 0 in my book.

10. Shining star you an Shana turn one piece a friend when unuh use tuh be enemy. Tina how yuh feel knowing yuh horing daughter turn big friend wid yuh enemy when cuss bout yuh big chin.

11. BADA IS ONLY ONE OUT OFF MANY INNA DANCE HALL NAH CARRY NUH WEIGHT N A LIVE OFF GOVERNMENT PUT UP BLACKIE ROCHELLE VEACHY ZULLY JUST TO NAME A FEW SO SENDER DON’T B BIAS

12. BY THE WAY TIA WHERE WAS UR GOOD FRENZZ WEN DI GIRL A SHELL OFF UR FACE MY OH MY DEM DON’T EVEN LOOK PON YU STAY BAD RASS