JMG MAN COURT- WANT DI MAN UNDER SIKES EDITION

PETAGAYE-Optimized

Is This A Man or Woman?

Petagaye yuh really nuh hav nothing bout yuh a try pose now when it obvious seh yuh only get a chance now that everybody left Ian. Ian seh he only wid yuh cause everybody gone left him so yuh a di only one left. b**ch yuh need fi go hide cause yuh look like one man. Ian sey him uncomfortable cause when him lay down next to yuh him feel like a battyman like a man him lay down side a. ian sey a bare back shot yuh get cause yuh face kill him cocky that why him haffi smoke bare weed and drunk before him come f**k yuh, him affi dey pon a high fi f**k yuh. d man sey yuh s**k him cocky good inna d dark and dat why yuh still dey bout

19 thoughts on “JMG MAN COURT- WANT DI MAN UNDER SIKES EDITION

1. Sender yuh is a ole dutty crowbait. I don’t know you or this girl but obviously you are a dirty mofo! Ian is a really battyfish fi sidung and a chat the girl wid yuh, yuh just wait cause when you assume the roll of “wifey” I want hear all a wha Ian ago chat bout you sey.

I can’t stand dirty b*tches like you. If you want the man just say so but don’t come talking sh*t about the girl and then go see how yuh look to nuh. If a me like har mi run nasty Ian mek him go tek up a ole nasty sh*thouse like you…Ian goin gi yuh wha yuh a look fah…only hope it can be cured.

2. Ian can’t stand dis ” man looking” person cause him feel like batty man when him lay dung beside this person ha fi get high fi flux it and so… But him still a tear up di puzzy up doah

And him only tan kah the person a talk pon di mike and so….

So my question to other ooman and Ian a/k/a SENDER ……… Di person in a di picho have. A gun to Ian head dats y after all dat him a still a stay kah a some “brain”

Fuk outta here with u bullshit .. I smell hate from sender pon da email yah

1. fyahhhhhhhhhhhh dem tink dem smarta dan we ooooooo bout ian uncomfortable so wat em a big man or man-to caw mek em decision dem…trini di man comfortable now oooooooooooo an yuh gawn on to a nexx ooman man (feba) suh why you mad?

3. And all ah come cuss the girl as if dickkk sucking is a crime…Petagaye, I applaud you for suckkin yuh man hood good inna the dark; now all yuh haffe learn how fe duh a suckkk him hood good ah daytime…sender.. :fuck2:

4. Yoooooo this is madness cah mi knw petagay personally and she couldn’t get rid a IAn if she tried so to whoever the sender is u vex she him Huh want ur mannish looking self Keisha go kill urself yo u r miserable what’s wrong the old man Nuh want u again n u spend all your money bailing out ur cousin u trifling bitch n my friend may be tall but never a man yo unstick stomcach

5. The sender is hateful ok u don’t like the girl that’s one thing but to come nd talk whatever her punk man told you nd u cum air out the fi findings… U have nothing better to do he probably told u that so he can get a sympathy f*ck from you.. Ian chat like b*tch he need fi stop it.. if he don’t want it no more leave the gal him with cah no one else want him but to me it looks like the sender want him so do him the favor tek him so he won’t feel like a battyman no more lol… Cah him still hit that despite the feelings smdh!!!

6. ian chat all a him gal dem with the other one dem. a suh him get dem fi sorry far him. him sad and miserable. same way him chat dem with yuh sena a d same way him chat yuh with dem to. a long time petagaye a run down har winnings of ian suh she finally get har prize notin nuh wrong wit dat. ian a d only man on d earth fi she suh wha happen to dat. petagaye gwan show ur trophy girl. u get the gal dem what lef.

7. Them gal ya love run up then dutty mouth like u nah suck off nasty Ian wood. So u know a same weh him a go do u bitch a recycle wood u a suck off also di gal good juice gwey cause u pu$$y a cho cho u mad also Ian cause every time him enter u him a swim cause him cannot find any wall to grip u fu$$king bitch! A di gal ookib a give u cocky stress gwey with u deep well.

8. I COULD NEVER STAND A BONE IN THAT FAGAT AS BITCH IAN.
    HIM CHAT WOMEN LIKE A DOG
    HE IS JUST A POOR BROKE ASS LOSER
    HE USE PUSSY FOR FAME. AND YOU GIRLS FALL FOR IT.
    MY GIRL IF A NEWS HIM CARRY TO GET YOUR PUSSY , YOU ARE STUPID
    IF YOU KNOW THATS HOW HE IS , WHY ARE YOU HATING ON THIS GIRL
    HIM ONLY A WIFE YOU UP UNTIL THE NEXT VICTIM COME ALONG
    LETS SEE YOUR FACE.
    H

9. Keisha send this in yow. Keisha is so sad tho. You and feba deh so why u so all up in what ian doing with him life. Weh me waah know tho a which two gal mi hear seh beat him in a party. Lmfao im now convinced this dude is a pussy ass faggot

10. This gal knoe d deal cause a she same one did a say ian chat him oman dem with har so how she fi shock when a fi har turn fi get the chatingd. A shena and har sister beat him cause dem say him still a call dem sister and a say tings. Mi nuh sorry fi maga dog a just fi har turn fi get d bite. She nuh new to it she a get f**k from him dey with sista. snd now everybody left him she get har turn so take wha it come wit.

Leave a Reply to Yep! Cancel reply