JOE GRIND BEATING?

yess keddy glamour ya hide you buss up face whe run road gi you.you make sure him look good a him party and him still beat you. you nah stop mine man?????? u have you nice clean babyfather

18 thoughts on “JOE GRIND BEATING?

1. No to bloodclattt a how you and bumpy can mek pinkwall suh and uno nuh hot, has yuh babyfada gone a foreign suh flo beat out yuh nasty bloodclattt woii yuh caah hide this now bitch, likkle gal a how u love mine man suh?? Cause mi hear sey a u bring the Burgundy jacket fi flo suh uno can match fi him party lol, smaddy fi sen this to yuh babyfada mek him leff yuh big stinking lummp lummp bloodclatt. As the bwoy reach a Miami u start f**k like dog, all the same you caah help it cause a winsome a yuh mumma weh man di dead pan.

2. Dwl tink a me alone a notice the black eye lmfao…she try hide it the hol night lol no to clatt! iyah mi neva kno sah dem hott gyal yah tek man beating…To how she gwan like she a smaddy I neva tink ina million yr dis wudda reach she… f**k ah yu unu to rass hype

3. No sah the boy should a kick out r teeth them them like f**k gal man n them get trama wen dem man look woman a neva see this b 4 this gi mi all the permition fi f**k yuh bby father now woooii i cant wait fi him come bk mi nt even a wait fi him ask fi it mi jus ago fling it pon hom inna yuh likkle pink car

4. Keddy mi caah believe a suh yuh deal wid yuh Baby father..Him nuh deserve this.. I hope him find a gyal a foreign an nuh look back pon yuh nasty rass.. Flo couldn’t even look pon mi hard much less fi beat me.. Gyal a wah wrong wid yuh?? How you 1 suh sad??.. Yuh run gone tek up jilly problem.. A good fi yuh flo shoulda kick out all yuh ole too.. You’re a disgrace…

5. Winsome keddy bumpy dem love gawn like dem hype an rich a just machel nah gawn hype cause him get deport an can’t go back America

6. F*ka har mi like how flo f**k har up worthless gal weh the f***k she think she ago get wife roll flo don’t want keddy she stay real real real bad mi hate see har all the gal weh she see him with the night should a help put on lick too she a gwaan like a she name jilly a jilly flo WANT BACK him nuh like keddy a har things them him love. Mi sure flo nuh want keddy a him true colours this a show now them think him ready fi them yet a jilly alone can fix him the shit house and the gal nah look at them the gal a hold har head high an guh thru cause bout flo an keddy caah walk near jilly the gal just pretty suh.winsome put a chain pon pussy mon an uno better start groom chocolate from an curve her the right way fi nuh be like uno f***y f**ey till uno f**k f**y a the fust mother an daughter mi see f**k a like suh the grand daughter must turn out suh father God help them please is a sickness.but flo should a blind yu

7. Keddy yu buy flo cloths going an coming an that caah buy man love yu f**Ka yu bout yu touch the shirt and seh a u buy dis true him have him gal in d car mi love d part wen him just a kick in yu face then start punch up face like boxing bag all now yu nuh lick him back an him still guh weh wid d gal leave yu pon d ground. Big worthless gal like u what the f**k u expect from a man like that flo only want 1 gal an him talk it day in day out and is jilly him love dah gal deh gone to bed mascot keddy a yu things him love that u giving him yah nuh him type girl but your things are

8. Flo an keddy can mek pink wall eeh an them a nobody kmt this shit sick me so much there just two worthless people eno oh gosh bout of them are careless…