JOHN JOHN DI PERSON SEH YUH TOO RATCHET FI DEM SIDDY AND DEM NUH WANT DI LIKES OF YOU DERE BOO
14 thoughts on “JOHN JOHN DEM NUH WAA YUH INA DEM SIDDY BOO”
Kizzy, please fix your teeth. It’s a shame you always a hype bout money and pretty when you have free health care, receive section 8, charge whole heap on the sewing , and still can’t smile in a photo.
John John bad hood mess up are mout.
Dwrcl !
She looks very nice unno low har nuh
Ughhhh forgot it was memorial weekend and di while a di dancehall cockroaches scatter to Miami.
Poor John John can’t read and Michael didn’t know. Michael next time send him a voice note or a video.
Weh him mean ‘WTF that supposed to mean?’ I think Michael made himself very very clear.
Unno please to leave my Kizzy alone :malu :malu trouble John John :ngakak :ngakak but not . Kizzy :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak
He can’t read? What’s up will all the illiterate fake flossers?
Haters haters haters leave the bloodclaat people them alone…next
Germs unuh need fi get a life & stop watch out the boy life….them happy & they living their life.
Next u boring sender
Drop asleep & die haters….di boy do wateva him like and wateva mek him happy
Sigh badmind is active
Small minded people unuh need fi go find something to do and leave the boy alone,
Why weh him do a worry unuh and he dont even see u all.
Run road my youth…God u say
Please…come off of his buddy head bc mi nuh know which straight man coulda really come pan pink wall ah defend ah next man….move man