No money in this world could ever make me talk to them chop up or dry out looking man like this . Yo stop bleach me bredda and stay a true black man for 2017 ‘ the bleaching make you skin dry than you already look . Your bleaching will never change your blackness you a born black man with no trace off browning in your blood stop it and you will look a little more refine .
Hehehe Met is not nice wid dem captions ya eno lol
He broke and it shows..
No money in this world could ever make me talk to them chop up or dry out looking man like this . Yo stop bleach me bredda and stay a true black man for 2017 ‘ the bleaching make you skin dry than you already look . Your bleaching will never change your blackness you a born black man with no trace off browning in your blood stop it and you will look a little more refine .
:ngakak :ngakak From yuh see him yuh knoe seh big tings nah gwaan fi him wid him
30-day trial bleach out face :ngakak
whats dis batty mon subliminal mon a post mon pic 5:42am dwrl looking like ine 3 color baboon