JUE ICON DANCE

0 thoughts on “JUE ICON DANCE

1. It look like Jue and Kerry did a fight? Mi nuh know something look off. Especially a di start she look vex when Apple a talk to her. Only dancehall ppl can mek high end brand look so tacky! Fashion Policf rope een! Mawnin Met…a wah Yankee Michelle fava?

2. Gd. Apple you’re jus a average dancehall regular so you need to stop tooting ur own horn, yuh have ah little shape dat you mold to ur satisfaction now yuh think you got like dat lmao!!!!

3. APPLE TEETH AN MOUTH STAY BADD, I WANT TO SEE DA DAY THESE CORNY ASS PPL CANT TIEF NO MORE THEY MIGHT KILL DEM SELF! I NEVA SEE PPL FRIGHTEN FA CLOTHES SO IT SCARY BADD ! AN MOST OF DA CLOTHES SHOES AN BAGS ARE VERY FAKE GO FOOL SOMEONE ELSE PLZZZZZZ CORNY KAKAROACHES! :berduka :berduka

4. Related to ICON

Synonyms
    god, hero, idol (also ikon)

Antonyms
    nobody, noncelebrity

Related Words
    beau ideal, classic, exemplar, ideal, model, nonpareil, paragonNear

Antonyms
    lightweight, mediocrity; has-been

5. I can’t with these Jamaican ppl …. how many before them did this an where there at now like come on man !!! Look an learn sorry fi dem funny enuf dem cyan travel to Ja if a family memba dead …..sort out yuh self ppl this is sicken to watch

6. ***where do I start**. SIGH!!!
    Kerry that dress did nothing for you…it would look better on a slim person.
    Apple calm down Hun, you are redundant.
    Jadion you ok in my book.
    Jue you ok too.
    Mermaid you should’ve stayed home and why you affi shame the lady suh over one little mike, you could’ve let her do her big u

7. WHERE DO I START? ………….

1. APPLE & KERRY WHY UNNA STILL FRIEND?
    C;EARLY UNU DONT LIKE EACH OTHER!!!
    SUH APPLE A TALK UP AH SUH KERRY AH SCREW
    LIKE SHE SMELL SHIT!!! DEN AGAIN APPLE MOUTH LOOK TINK BAD
    APPLE GIVE KERRY ONE PIECE A DUTTY CUT YEYE WHEN SHE A TEK D PIC
    AH ME ONE SEE IT???
    IF UNU DONT GET ALONG WHY UNU STILL DEAL?
    KERRY AND JUE A WAR YES ITS VERY OBVIOUS KERRY LOOKS VERY MADDD
    ESPECIALLY WHEN UGLY ASS STAR BARBIE COME KNOCK HER OUT THE SPOT TO TAKE A PIC WITH JUE AND THEN PROCEEDED TO FLASH HER VERY STAY BAD WEAVE IN JUE FACE DEN WALK OFF SCREWING GUESS THEY DONT FUXX WITH EACH OTHER LIKE THAT CUZ APPLE SUGGESTED LETS MOVE AND GO STAND BY JAY LMFAOOOOO TOO FUNNY JUE LOOKS NICE …KERRY LOOK LIKE SHE CANT MOVE LIKE ONE LIKKLE DUMPLIN…. IS IT JUST ME OR JAY ICON ON THE LOW????
    NO CHAMPAGNE SHOWER HIM NUH GIVE HIM BFF WASNT IN THE VIDEO AS PER USUAL WAS STANDING IN THE BACK NOT SAYING MUCH WHEN THE VID WENT ON HIM LOOK LIKE HIM A HIDE TO ME…..

2. ANGELA JET SET THERE IS NO HOPE FOR YOU SO IMMA LET YOU BE
    NO DAMN HOPE…

3. YANKEE MICHELLE WHAT A WAY U LEFT LIME LIGHT COME TUN WANNA BE
    U LOOK LONELY AND UGLY INNA D DANCE A WA U NUH HAVE NUH FREN A NY??

4.KEKE A DOVECOTT U RISE FROM?? FOH!!!!

5. MERMAID … AH LONG TIME U SPEND A PRISON ENUH BUT YUH FIND U WAY BACK INA DI WRONG LIGHT AH BWOYYYYYY .. MI NUH KNOW

6. NATALIE 106 U NOT SICK??? OH OKAY

7. TWINNY HOW U MANAGE FI LOST INNA DI CROWD WHILE TERRY PASH A PLAY BALLS KEEPER NEXT TO JUGGIST WHOLE NIGHT..JUGGIST U BRUCKKKKK LIKE CHURCH MOUSE TERRY PASH U NEED A BLOODCLAT LIFE U EVER STAY BADDDDDD U NEVER LOOK GOOD YETTT AND U NUH ATTRACTIVE EITHER .. WE KNOW U A COCKY BODYGUARD FI U FREN CUZ MI NUH SEE WEH U DEH OVA DEH A DO WHOLE NIGHT.

8. WHAT A WAY BUCKMAN FLEX BABY MADDA TAP WAR WID ANNIK ICE AND HIM WIFEY AND FIND AR WAY A QUEENS FI LOOK MON AH DOE WRONG U GAL ENOUGH IS ENOUGH DONT MUMZ

9.TASHINE AH REALLY THAT U A WAR OVER?
    AH U HOL DUNG RICO AND BUN OFF HIM TOP LIP
    NO TASHINE A DA SEDD RICO YAH YUH A LIVE UPSCALE LIFE WITH
    RICO LOOK STINK MY GIRL HIM LOOK FROWSY LIKE HIM SISTER
    DIS IS A JOKEEEEEEEEEEEEEE
    DID HE JUST SAY SHE PRETTY AND “BEAUTY” :matabelo :matabelo

10. WHERE IS SHAWNA SHE CANT COMPETE WITH THE LATEST?

11. JODI COUTURE U AND U CREW LOOK CRAWNY AND SMELL BAD
    WHY U A WIGGLE U TONGUE OUTTA U HEAAD EVERY MINUTE FREAKSHOW JODI
    UNU WA SUM CLOTHES N BOOT U WANNA SUCK SWEEETS PUSCI SO BAD U DEH PON IG SWEATIN HER LIKE SHE A CELEBRITY Y UNU CANT BE UNNUSELF
    WANNA BE TRYING TO BE A WANNA BE LMFAOOO NO THIS SERIOUS U LOVE TALK UP INNA VIDEO AND IINNA U MOUTH LOOK GRAY N MOLEY!!!!! SICK MI

8. Why the man a show off the big ole dutty tag inna him jacket??

Why that gal better so big and bang?? Why the host look like a fish so???

9. China always a hide and sex people man, den she pose up and take pics to point out the men women in photos. China for once pose with a man you can claim and stop be dancehall under cova mattress

10. MI SEH MONEY TRAIN IS A BATTY MANNNN NOT ONLY THAT U USE A COMMON PIN FI HITCH UP D DNG TAG INNA D JACKET BUT U HAVE A BIG FAT BEDAZZLED ZIPPER ON YOUR PATENT LEATHER WOMAN SHOES!!!!!!!! MONEY TRAIN U GUH AS FAR AS FI TELL D CAMERA MAN HIM NAH DO HIM JOB TRU CUZEN HIM NAH PAY U MIND DI MAN NUH LOVE BBC MAN LIKE YOU!!!! MI CANT MANAGE BATTY MAN HIM BE

11. @ dwrl why u mad tho … I’m Jamaican bitch , and can go anywhere in the world mi Nuh need fi go party an dash weh liquor , been av red bottom from 2006 , been av bags !!! So mi Nuh frighten fi things dem new tu dis bitch , all di ppl weh come do weh dem a do weh dem deh bitch , check weh flippa an di res deh

1. Mad at who YOU??? Bitch pleaseeeeee tell me bout your house and car not some clothes and shoes that as no materialistic value once you walk out the store wid it. Bitch are you serious?? Again mad at what? You sound ignorant and foolish

12. ANONYMOUS 8:48 am – MI NOTICE DI MOMENTS PON THE VIDEO TOO COULD IT BE BECAUSE I WAS FULL FRONTAL :malu ALL NIGHT KERRY ANGRY AND UPSET BADDDDDDD :ngakak SHI UNCOMFORTABLE ALL NIGHT SHI JUSS KEPT ANNOYING THE HELL OUT OF JUE CAUSE MI NOTICE IT PON HIM FACE. KERRY YOUR TOM FORD BOOTS IS UGLY JUSS LIKE THE OWNER, YUH DRESS LOOK LIKE GRANNY DRESS TAKE A SEAT BITCH! THE ONLY TIME YOUR FACE LOOK LIKKLE CUTE IS WHEN YOUR MOUTH CLOSE :mewek YUH STALK JUE ALL NIGHT EVERYWHERE JUE WENT YUH FOLLOW BACK AH HIM. WHO DOES THAT? WHEN YOU HAVE NO INSECURITIES YUH NAH HAVE FI MOVE FROM YOUR SPOT FI STALK HIM BEING THAT YOU ARE HIS LIFE NOT WIFE BUT “LIFE” :cool :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

AS FOR YOU NOW ROTTEN APPLE YOU IS A NEXT ONE WEH SHOULDNT OPEN UP YUH MOUTH IT DONT LOOK PRETTY UNO WEAR THE MOST EXPENSIVE DIS AND DAT AND UNO MOUTH INSIDE AND OUT STAY BADDDDDDDDD :ngakak :dp :dp MI NOTICE THIS BOUT APPLE SHE ALWAYS WANT FI INNA TINGS AND CANT SPELL DEM INNA REAL OR ON SOCIAL MEDIA. WHERE THEY DO THAT AT? :ngakak :alay :alay YUH EDGES DEM EAT WAY….YUH MAKEUP MEK YUH LOOK LIKE A DRAG QUEEN AND YOU HAVE THE NERVES FI AH TALK BOUT WE NAH SEH WICE WE SAY LIFE. BITCH ITS BECAUSE NEVER IN LIFE WILL JADEN MARRY YOU!! IF HIM DID WANT FI DIVORCE IT WOULDA HAPPEN LONG TIME FROM HIM WIFE CANT YOU SEE YOU ARE JUST AN OPTION AND NOT HIS PRIORITY EDIOT GYAL. YOUR NOT LEGAL IN AMERICA YOUR NO DIFFERENT FROM MELISSA LAVISH, BOBBY/BOBBETTE , KERRYANN, TWINNY, BOASSY DOLLY, SHAWNA STAR, AND THE REST AH DEM RACHET BITCHES. HOW UNO FI BE HOT GYAL ABS UNO DO T HAVE NO S.T.A.T.U.S IN AMERICA? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :cool :cool :cool :matabelo :matabelo :maho :maho :siul :alay :alay :alay :alay UNO IS NO LEADER OR HOT GAL FI NOBODY WHEN ALL OF DI ABOVE CAN SHOW DEM SS# DEN DEM CAN TALK OTHER WISE KEEP QUIET BITCHES.

AS FOR YOU MERMAID ONE QUESTION YUH NEVA LEARN GOOD MANNERS IN JAIL? CAUSE YUH RUDE BAD :hoax2 NOT TO MENTION YUH STAY BAD FI AH BIG BIG EVENT LIKE THIS YUH LOOK GREASY AND TACKY BADDDDD :ngakak

BOBBETTE NO MATTER WHAT YUH HAVE ON YOU AND YOUR FRIEND YUH STILL LOOK TINKKKKKK(INNA MI FASHION PASSION VOICE) :ngakak :ngakak YOUR NOT EVEN LEGAL IN THIS COUNTRY AND YOUR ONE OF THEM WHO ALWAYS HAVE DI MOST FI SEH.WHY IS THAT THOUGH? :bingung :bingung OK UNO HOUSE CLEAN EVERYTHING CLEAN BOUT UNO (SUH YUH SEH) :siul SO WHY WERE YOU HIDDING ALL NIGHT HOT GAL FI TEK MIDDLE AND VIDEO LIGHT :ngakak :ngakak
    NOT TO MENTION YUH A BIG APPLE UP AND SHI NAH EVEN LOOK PON YOU MUCHLESS :ngakak :ngakak F**KING DICK RIDER :ngakak :batabig :batabig

13. Glammity mi tink a mi alone see seh Kerry nuh look happy da night deh at all. Wonda a how much ooman him did have deh? It almost come een like a apple and jue dance because Kerry just out of it. Mi know di boot a Tom Ford but di way she style it cheapen it. Anyways a dem a celebrity who is me!

14. Fashion Police dwl from when mi a wait pon yuh. Yes it clear as daylight seh Kerry did a feel some type a way. A cudda neva my man dance and so much gyal look betta dan mi but hey!

15. YANKEE MICHEAL (NO CORRECTIONS NEEDED) YOU ARE A F**KING MAN! WHAT A WAY YUH TEK BACK WAY AND AH TRY WHINE UP AND DI BATTY NAH MOVE :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak YUH STAY BAD MI NAH LIE. DI VIDEO MAN DONT EVEN WANT FI VIDEO YOU CAUSE YUH STAY BAD. I WISH I WAS NEXT TO YOU SO MI COULDA STICK YUH BATTY WID A PIN :ngakak

MONEY TRAIN WHERE DO I BEGIN WITH YOU…WHO STILL WEAR TAGS ATTACHED TO CLOTHING? YUH CAN TELL SEH YUH COME FROM NOTHING TRYING TO BE SOMETHING BUT THIS IS NOT RIGHT YUH LOOK FRIGHTEN FI BRANDS YUH EVEN LOOK LIKE YUH F**K BATTY TOO :siul :siul

16. WHY FASHION POLICE SUH FUNNY DWRCL!!!

MI CANT MANAGE!!! DOLLY NUH STOP TRICK PPL SAY SHE DEH A BAHAMAS PON CRUISE WHEN A MIAMI SHE DEH IF I LAUGH I POOP LMFAOO SHE GOT NO PAPERS… NONE OF THEM I DONT KNOW FOOFA PAPERS SHAWNA BORROW GONE A BAHAMAS OR MAYBE SHE IN FAKE BAHAMAS .. CUZ ITS SO FUNNY UNU ALWAYS DEH A BAHAMAS ITS ALWAYS BAHAMAS A WAH SUH WID BAHAMAS UNUCANT TRAVEL GUH NOWHERE ELSE LMFAOOOOOO

1. Bahamas a weh dem can go tun strippers and trick and nobody no find out. You no see from the post went up about the money these women can make a Bahamas to sell pussy a deh all the washed up tired hole dancehall Moscot dem a pack and run go

17. Teneisha Image why you haffi always a make some much noise inna the background bitch you so annoying and fat and bleach out all the day did a poke out from you side . Kerry Ann you look horrible I don’t care how much money you spend on your clothes you nuh ready yet yuh man look better than you . You mouth big and wide like you fat face fava miss piggy . Apple you mouth look stink and your makeup very scary you too hype every Minute you inna video light wid yuh since self a talk bout clothes and shoes go learn fi spell . Mrs Lou you face tuff and big so please stop mek it up it mek you look worse tuff cow . Batty boy Daffy you trying to be a woman so bad all you do a theif but a bare american apparel you inna you never theif anything good yet and stop borrow Barbie and Christine bag and shoes batty boy daffy yuh self yuh batty and nuh live nowhere . Star Barbie you need fi use the money weh Ken give you go do yuh face you face tuff and manly bad and that hair looks so tacky on you . Return the Chanel bag star Barbie and go so your tuff ugly face wannabe rich and white so bad you graduate from Nyu and still nah work nowhere pristitute mek s

18. @CARMEIA- truth be told star Barbie and shawna star sell pussy a night inna di city. I saw her bout two months ago ah tink wid one old old white ugly man ewwwwww mi know fi sure dat man did stink white old man have odors cause him did ah wipe wipe him forhead .

@GLAMMITY – shawna use somebody papers fi guh Bahamas trust me I got the inside scoop. As for dolly shi did sweets paper cause sweets have har green card.

1. Nothing caaaa go so cause if ur traveling on a green card u get finger printed each time u enter the country so no nopes smh not spending mi money pon di ppl papers story hmmm hmmmm SHM

19. Ah bwoy!!! Jay icon look like him a move low key fi true
    Him not as hype this night. Not in the middle something not right
    Between apple —- Kerry & Jue—- Jay .. Mi can’t put mi finger on it yet

F.Police .. U wicked lmfaoooooo sas Crise!!!!

Buckman flexx baby madda nah look him way she done him pon fb wa day
    DWRCL … Same time no one told u to let a dead beat breed yuh.

Money train .. Mi look inna d crystal ball n I saw u with a man

15 minutes of champagne shower .. WOW! Pathetic

20. MI NOTICE PON DI VIDEO WHAT AH WAY VEN MR FRASS STAY OMAN AH HIDE FROM VIDEO LIGHT. SHI STAY BAD THAT NIGHT TOO. MI JUSS A WATCH THE INTERVIEW PART PON MERMAID PAGE AND IF YUH HEAR ONE FAT GYAL AT DI END A THROW SUBLIMINALS PON APPLE BOUT THIS IS REAL RED BOTTOMS DEM CHANEL IS FAKE AND HOW HAR DRESS AH TOM FORD THEN RECANTED STATING IT WAS A JOKE. LOL A KERRY AND APPLE SHI AH THROW WRODS PON :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak DI PPL DEM AH LAUGH PON DEM CAUSE DEM FEEL SEH AH ONLY DEM FI WEAR BRANDS :ngakak :maho :hoax2 :hoax2

21. Met about Shawna mi nuh know
    But dolly borrow sweets own & when she did a go canada
    She borrow Sarah own

1. lol seet ya now ..
      mi feel shawna a borrow ppl papers to cuz mi know she did have social
      but she neva habb di card

22. @Met. IF YUH CHECK BACK PON ONE POST ABOUT SWEETS I TINK YOU WOULDA SEE SEH MI BEEN STATED MI SEE SHAWNA IN MANHATTAN AROUND THE TIME SO WHAT WAH YOU MEAN BOUT YOU DONT BELIEVE MI ?

23. Met see mi yasso mi Mek fi send yuh d buck man saga
    A goin hunt now lmfaoooo tru mi did get distracted n couldn’t badda
    One piece a sitten lmfao can’t manage n the streets av it him n Anniekay still ah deal

24. MI ALWAYS TALK BOUT BARBIE AND SHAWNA SELLING PUSSY ON HERE SO I DONT KNOW MET ACTING LIKE AH SOMETHING NEW :hoax2 :hoax2

ANYWAYS…..STAR BARBIE LOOK DRY AS USUAL KEN IS HAR PIMP AND SHE IS THE HOOKER :ngakak :ngakak :ngakak

RICO DI CUBAN FAVA (TWO FACE) INNA BATMAN MOVIE

1. You not reading right, don’t don’t believe dolly and sweets a use the same papers. For one it’s not possible because they don’t even look the same. And the people dem a immigration no blind. You clearly stretching the truth which is what I think met saying.

1. dwrcl!!!!!! she bad fi true man

well tawkchuetttt however dem dweet dem do it but dolly mi know fi a facttttttttttttt got no papers!!!!!!

1. I thought dolly and sweets a sisters(if not my bad) but why would the parents file for one and not the other? Shouldn’t they both have greencards?

1. I don’t know what papers haffi do with the people dem and why dem haffi mention it when it huh have nothing fi do with the post so don’t even ask because what fashion police say isn’t possible

25. pow pow powwwwwww (inna me lavish voice @FP I cannot u kill me I swear ) but wait me did think sweets get har merican book man :bingung Kerry ann look vex no rasss who trouble har FP a you :ngakak :ngakak unno did .hear apple good life from Jamaica she have helper DWL (IN MY NENE VOICE ) ;RICO a watch yankee micheal batty it stiff like a dead man to rasssclatttt :ngakak :malu :ngakak :ngakak;jue bear looks noice and clean him look the best :2thumbup :2thumbup dah story yah noice badddd :ngakak :ngakak :recsel

1. Sweets and dolly parents did not file for them at all
      the parents both had to get their papers separately.
      sweets got married for hers wont say who she married lol
      it aguh gimme weh lmfaoooo dolly thought Buju would give her papers
      but he got a record and not just that him nah file fi whorin yonique…
      poor ting .. not even drivers license dolly dont have!!!! #facts but she showing off with that old ass mercedes kmft like go have a seat u an apple comin like unu mek from the same clothh

26. Why Apple always a chew har cud so like cow, what a gal chew gum nasty!!! try closing you stink mouth Apple and chew the gum it will look more decent, you can tell you nuh use to nothing by the constant bragging and referring to the people dem name brand.

27. Omg I have the biggest crush on jue ..he is so f**king fine…he smell so good…I fantasize about him a lot…I like how he’s just so calm and layback ..he don’t talk much (well what seen so far)..I just wanna jump on him and kiss him all over…I like his smile and eyes….

28. DUTTY ODETTE YA UGLY EH! YOU COULDNT FIX YA FACE BETTER IF YOU A GO A NAME BRAND PEOPLE DANCE. YOU STAY BAD YOU LOOK LIKE YOU WANT BATHE YOU JUST SO F**KING UGLY. YOU GET RID OF THAT STINKING ORDER WEH A COME FROM UNDER NEATH YOU YET ODETTE.

29. DOG DOO DOO INFORMER ODETTE YOU STILL ALIVE YOU WALK AND CHATT APPLE AND KERRYANN ALL THE TIME AND YET STILL EVERY WHEY DEM DE THATS WHERE YOU WANT TO BE U WILL NEVER BE LIKE DEM CAZ U NOT REFINE YET YOUR BLEACHING STILL NOT GOING ON WITH ANYTHING BITCH

30. i love when yankeemichelle and apple post how ppl hate them for clothes shoes and bag or when michelle claim she hates when ppl wear fake and put stars in the real beside there pic..ok michelle im not a hater you wear good things..but guess what these stars you can yun with have status legit papers so baby dont put your pic up withthem because there passport is real..icon apple said aint no woman like the one you got well a REAL WOMAN would show you how to invest not how to shop LMFAO..BY THE WAY MICHELLE WHERE’S SPIKES?????? SMFH YOUR BABY DADDY MISSING FOR A MIN

31. I could be jue little secret ….I won’t tell a soulllllll..I could take his mind off from all the drama and stress …I’m in my early 20s

32. @PRETTY DONT DO IT TO YOURSELF TODAY JUE BEAR IS MY MAN HIM DONT WANT YOU JUST LIKE HIM DONT WANT KERRYANN. DWL!

FIRST AND SECOND MOST THEY DONT FINGER PRINT YOU ON A CRUISE FROM FLORIDA TO THE CARIBBEAN NOR VICE VERSA. ITS NOT AN AIRPORT SO ONCE AGAIN DOLLY USE SWEETS GREEN CARD AND SHAWNA USED (Edited) :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

33. MET WHY YUH HIDE DI DOCUMENT SETTINGS :ngakak :ngakak ARE YOU ONE OF DEM WEH USE BANDLOOO DOCUMENTS ? CAUSE MI NOTICE YUH JUSS UNEASY

1. wedda mi have real or bandoolu u cudden mek me uneasy, now if u did se bandoolu it wudda bad and not so bad but u went too far fi se what u said…whey di girl do fi warrant dat? nothing so nuh do it

34. @Met WHO WILL I PUT INNA PROBLEM? ESPECIALLY IF DEM CLAIM SEH DEM STRAIGHT RIGHT….SO WHATS THE PROBLEM MAN. EVERY TIME MI POST DI TINGS DEM YUH WANT FI EDIT IT I DONT LIKE YUH FI DAT :ngakak :marah :marah :marah :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig

35. MY MAN JUE IS A HUMBLE MAN THATS EXACTLY WAH DRAW MI TO HIM WHEN MI MEET HIM :kiss :peluk :peluk HIM DICK BIG AND NICE TOO HES TAKEN BITCHES DONT COME FI ME UNLESS MI SEND FI UNO LEAVE MY MAN ALONE CAUSE ME WOULD BUSS MY FIRE CRACKER FI HIM :ngakak

36. woieeeeee fp behave u self man cho :ngakak :ngakak yes jue bear nice and humble fi true kool dude .come fp talk up the noice tings dem bout the noice people dem :ngakak :ngakak :ngakak wey me pat cova :ngakak :ngakak @met i thank u very much for this site I have learn a lot :shakehand2

1. de way de laughing tek mi see mi a call har passion wen a police a beg fe de pardon mama passion a jus de laughing have me a way no sah

37. imagine me guh tek a nice nap a mi must come back to FASHION POLICE a misebehave … lmfaoooooooooooooooooooooo
    Mi a tell unu say Dolly dont av no papers a foriegn a real sumting mi ah talk …not a bahamas she was in miami & GOD help har di one time she mek it to canada safe n back!!!! Sweets guh jamaica countless times and every time is with kim possible or by herself what about dollly mi could understand if she was on vacation elsewhere but she did kotch up inna d madda yard with richie whole deegon summer … but like met say it nuh come in pon d post ….

Fashion police send met a pic wid u and jue pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    u a go hard n u neva reach d wall yet … come man u too bad enuh gal a chubble u wah chubble kerry u tooo goood man.

38. @GLAMMITY LOOK HOW MUCH OMAN JUE POSE UP WITH MAN. ILL GIVE A CLUE IM THE BROWNING HIM POSE WID IN ONE AH DI PIC DEM 😉 😉 😉 😉 😉 :mahongintip :mahongintip

39. NOPE KERRY N JUE A WAR APPLE LOOK LIKE SHE KNOW BUT A PLAY IT OFF FI THE VIDEO KERRY U NEVER OF TO GWAN SO CAUSE THE MAN CARRY A ACE COME GIVE U DWWWWLLLL N U A LOOK PON APPLE DIRTY ……………………………………………………………………………….ANYWAY JAY ICON I THINK UR A CUTIE LOLOLOL :kiss :supermaho :hoax2

40. apple seh she nuh seh WIFE she seh life yuh also seh HUSBAND lmfao ..think before yuh talk now run on insta bout ppl hating on you for what aliexpress lmfao..

41. Dah post yah noiceee…Kerry Ann yuh dwoah look good a rass TOM FORD AND GUCCI need fi ticket yuh fi wearing dem clothes and boot Mek it look so cheap Kerry yuh fayva miss piggy bad eno man, jue Nuh fit yuh him fit fassionpolice :ngakak :ngakak apples… Why why why do you do yourself this way you are a walking dummy. A hope yuh not inna dat surgeon office whey yuh work a thief CC info. Tanisha image the self proclaimed richest and prettiest girl in the BX you look a f**king mess that body looks terrible on you bring it rass back… Di face, is which and what type a make up dat? Yuh look like di Japanese ppl dem yuck!
    Goodnight alllll!!!!

Bubblelikesoup

42. Mi see it clear… Apple dat a you? Cuz kill mi dead a only she say “OF TO”… Apples yuh mouth stink like shit come offa met wall wid yuh hypocrite self. Where is the Louis bag yuh promise shushanna fi Nuh beat yuh? Shi waiting. Kerry Ann yuh post up pic say shushanna is yuh ride and die bitch whey yuh mean? Cuz mi coulda swear yuh son a shushanna baby father own. :nohope

Bubblelikesoup

43. But met I don’t understand Carmeia Weh Mek the fake page & done apple pikny
    What a way yuh nuh know apple but tonight u does lmfaooooooo
    Anyways nah dwell pon it .. U say Jue want man caca fawt u nay read the goose killer post heyyyyyyy come here hey !!!! Lmfaoooo no this funny

But met a wa tell u I was there & Paul was with a light skin chick in burgundy doh know har never see ar b4 Carmeia ah you that? Or a next shit up punni :hoax2 :travel

1. Fashion police give trouble enuh
        den supposen seh ahnuhhhh she that n a mek d ppl dem tink a d light one innad lace front my gosh man unu fi behave unu damn self lmaooooo but mi aguh get mi popcorn just in case

44. Hi goodnight Quena a whey you did deh?? Yuh duss a know Kerry dem so hault please.., Kerry Ann use to fuxx bald head way back and mi mean way back and she and shushanna was always at it cuz dem say di Likkle boy was fi bald head and shi give another yute so mi Nuh know how she and shushanna tunn bestie clothe and boot really tunn enemy inna fren

Bubblelikesoup

1. I don’t know Kerry at all @Bubble, just the day that my son was holding conversation with her boys. She was very cordial and her boys are handsome and well behaved, I was impressed by their behavior as my boys act very entitled!

45. Bubblelikesoup so how much pickney she have fi jue and why him fraid a har so? This video look like tings did a gwaan a di party.

46. I was at the party she wasnt vex all night just the early part of the dance me guess she probably did vex bout something either she see one a jue man them
    Or woman who knows but towards the end of the party she turn happy all of a sudden when jue did a cut the cake she start smile and skin off har teeth har mouth big and wide nuh rass the whole cake fit in deh very mixxy party it look like jue fraid a Kerry Ann to
    Me but me now fi a fact him have other gal and my boo paul drop me home safe very mixxy crowd Angela did a throw word inna the video light a wonder if a towards twinny hmmm apple nuh stop walk back a kerryann the whole night while jadion stop up wid bare man ah the so called VIP section *rolls eyes * and then when champagne start pop she run go find Jadion and tek up pics everybody in that party fake as hell but it was nice

1. met needs to ban yuh! tap tell lie pon ppl paul range probly not even know you
      so u want ppl fi believe a d person he was with on the site a talk up as u and mek fake page a cuss apple pikny wickedddddd yuh wicked n sad u need pill

1. why are you on me my girl do i know you from somewhere me never answer you the first time and yuh still a mention me name it look like you want me notice you so bad so here’s a reply for your ass unknown bitch from the post wid apple you just have up me name inna yuh mouth yuh have evidence a me write bout apple cute little girl? NO . . . .So please stop try fi be notice this is the last me a reply to you stalkerpassion hahaha

47. Yup jue is afraid to leave Kerry Ann because there is something she holds dearly over his head which I cannot speak about. That man sick of her he is a humble guy and him cannot tek Kerry Ann vulgar mix up ways she’s disgusting baddd.
    An apples juss dunce suh my gawddddd. Off to bed I go.

Bubblelikesoup

48. Bubblelikesoup so the other 3 kids minus di one fi bald head a fi Jue? He is a nice guy for real and humble. Apple nuh stop walk and talk seh Jue and Kerry engaged. Mi kno yuh say Kerry a hold summin over him but him look like him well in love. How else she a drive range and wear tom ford boot and 2k watch. According to her Insta anyway.

49. No anonymous shi av 3 pickny A big girl fi some man, a boy fi baldhead/di man whey shi give and di last one fi jue. Is not everything post pon Instagram yuh fi believe di truck belong to the man and member she and apples a thief and Bloomingdales credit get you any watch darling… Mi know cuz mi buy the credit and have 2500$ Michelle watch, ok dear. So how yuh sound like yuh like jue so? Listen mine dat gal Kerry Ann embarrass you and him, walk Fass baby. Mi :travel

Bubblelikesoup

50. ANONYMOUS 8:13pm and 8:19pm :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak UNO FUNNY BADDDDDDDDD MI BELLY AH BUSS WAY I CANT BREATHE :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

51. @BUBBLELIKESOUP AH TRUE MAN DI ONLY TING KERRY OWN IS HAR SHOES DEM. KERRY PUSSY VALUES 0$ :ngakak :ngakak YUH CAN TELL SEH JUE NAH RATE HAR CAUSE HIM WOULDA BUY VEHICLE LONG TIME FI DI UGLY GAL :siul :siul

52. Fashion police shut di f***k up and ur full ah shit….if jue was yo man bitch show ah pik with both of y’all cuffing..yuh have too much chat and caah bloodclatt back it up kmt..guh sit di f**k down inna ah corner and go read di Bible…..

53. BADGALBIBI Ctfu! Tell me why you mad? Just because yuh one man post pitcha wid KERRY mean something come on….are you kidding me that don’t mean nothing des days momma how you know I’m not on his page too a pitcha is a pictcha it don’t mean anything.

1. bitch do i know you ? NO . . .So please keep my name out yuh mouth me mean stop tye me rass name I know it’s unique but please . I usually don’t respond to losers but it look ike yuh well want a reply so seeth here you must know me from somewhere the way how you a answer me . Mi wa spit inna yuh face bout fraud tell me why you mad?

54. Me did a talk to Paul range to very nice guy but I come to find out he’s a womanizer and I asked him if he was married and he said no but my girlfriend says he is we went out to dinner he buy me a lot if things the sex is great but all these dance hall man is the same them love cheat and have a bag a woman and love hype never again me left him Carmen enjoy him. And yes Jue fraid a kerry

55. Dirty Skirmage carmeia u one mi got fa!!! Stinkin bitchhhhh!
    U are a liar n love Mek trouble bout apple cute like girl
    I know who u b n u aguh get one bloodclaat bax

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply