JUE PAGE UPDATE HIM REACH HOME?

0 thoughts on “JUE PAGE UPDATE HIM REACH HOME?

1. If he was out, You would have seen one bag a scripture from Him and the bleach out Baby Madda on their page. LOL.

2. Jue family mus miss him especially his son and by looking at his picture he seems to be a cool guy Kerry tho gi wey pussy save it fi Jue till him come back!!

3. No jue is still in jail him get 15yrs but him profile change because him find out say kerryann a f**k breadhead pan him bed the bwoy from LA dat same bwoy him a help pay fi de benz the way how kerryann mother upset she leave kerryann section 8apt these bitches will do anything for money f**k all dem man friend dem . no man kerryann dis no look good jayicon is so upset him look like him cant believe wha a gwan apple no keep no body secret a same so she did have a good friend and when the girl a f**k pan r man a Apple tell pan r kerryann apple tell jay and jue know sorry fi u I hope the money dat breadhead di owe jue and him give it u a it u tek and buy benz no sense well I wise and ugly man de best and u should still go vist jue

4. Mi neva know sey Kerryann f**k har babyfather fren mi nuh rate har no more mi think shi was ah real rude girl dat could hold down certain things, I dont think Apple have to tell Jay anything di same man dat f**king kerryann will tell him all of dem is friends!!

5. it there anyway I can contact Jue that was my friend and I really miss talking to him.. We were not on the sexual level but I would love to write him or something.. Any help please I don’t give a f**k about dirty kerry and nasty apple dem just need a link fi jue..

6. APPLE IS SUCH A BITH, SHE DOES NOT LIKE TO SEE HER FRIENDS ELEVATE THEM SELF. SHE IS A HATER. EVEN IF KERRYANN A F**K, WHY DID SHE HAVE TO TELL JAY. JAY IS A PUSSY, WHY DID HE HAVE TO TELL JUE THAT KERRYANN IS F**KING BREAD HEAD, WHY ADD ON MORE STRESS. ESPECIALLY IF A YOU FRIEND A F**K YOUR BABY MOTHER ON YOUR BED,
    THE ONLY THING KERRYANN DID WRONG IN MY OPINION IS SHE KNOW THAT BREAD HEAD AND JUE ARE FRIENDS BUSINESS ASSOCIATES OR WHATEVER. SHE SHOULD NOT SLEEP WITH HIM, IF SHE DID I DONT CARE ,BUT NOT IN HER MATRIMONIAL BED.
    BUT WHY, SHOULD SHE NOT F**K, WHO IS GOING TO SAVE PUSSY FOR 15 YEARS OR MORE UNTIL YOUR BABY FATHER GETS OUT OF PRISON.
    KERRYANN A NO WINNIE MANDELA. IS ONLY WINNIE MANDELA I KNOW A SAVE PUSSY. I AM NOT SAVING ANY PUSSY FOR NO MAN. JUE WOULD NOT WAIT FOR 15 YEARS EITHER.
    DO WHAT YOU HAVE TO DO, I DONT KNOW HOW YOUR POT BUBBLE

7. Mi hear sey apple almost get her ass beat up when she guh la fi bready dance by sum belizean girls weh day

8. Yes me see say u would sleep with your man friend nit me yes I would not wait fi 15yrs don’t she say she a hot girl find a next man not u man friend