Met here are some pics from juggla’s dons & divas party. Most looked a hot mess and very few looked good. Atlanta dancehall is the worst smrh. Nothing grown n’ sexy about them. Nothing.
0 thoughts on “JUGGLAS DONS &DIVAS PART 1”
The lady in athe last picture needs a bra or even 2.
And here we go again wid this crop of food?..Dah lady guh pick up di Kim K frock aftah dem do har suh bad innah it? Dem not even did give har a chance and she did preggo (preggo brain suh u can mek a mistake or two) now me want to know wah fi har excuse be. As a matta a fact mi want to know weh all these people excuses are to be going out in public suh..
The lady in athe last picture needs a bra or even 2.
Do any of these people have mirrors in their homes?
Every last one ah dem look TERRIBLE…bout Dons n Diva…look like di dance shoulda name laundry day n out
Not one don nor diva mi si…
Ah guess guy inna the fuss pic thought he was ah don wid di dead platypus pon im shoulder..
Metty, di arrow ah kill mi :hammer :hammer
dah set yah upset me.. part 2 ppl dem look way better.. unu sure a d same party dem deh??
Part 1 and 2 a two different venue/dance
Same event/venue/dance, sed nite…Tamara Goodaz dress look like mi granny ole living room setee..
And here we go again wid this crop of food?..Dah lady guh pick up di Kim K frock aftah dem do har suh bad innah it? Dem not even did give har a chance and she did preggo (preggo brain suh u can mek a mistake or two) now me want to know wah fi har excuse be. As a matta a fact mi want to know weh all these people excuses are to be going out in public suh..
What a disgrace…….KMT
From the man wid di dead duck roun him neck to the girl wid di bussle. None look good non tall.