JUGU FROM SOUTH SIDE

Jugu from the south side a dagga a waste gal name Fatty. And is a shame cause him have 17 kids in the united states and a woman deh deh to.Him all have live in helper and she live in the same area as Fatty. Since him start sleep wid Fatty di people dem seh she tek three man wid him and even sleep wid Jugu daughter man. Jugu tell people seh Fatty mek him feel like 14 because him a 49 amd she a 18.

17 thoughts on “JUGU FROM SOUTH SIDE

1. Sender mind your own business! That is why unnu ghetto people will NEVER PROGRESS AND WILL NEVER PROSPER! Watch each other before you all go find a job!

2. Can bet a from Jugu young him a fk off di likkle pickney dem a south but through some a unnu weh him use tuh fk from unnu eye deh a knee now get ole an Barky just like Jugu, unnu vex.. unnu only care bout age gap when Unnu ca Cross it..

3. Who is Southside Jugu for anyone on this site should care who or what he f**ks? The Dude looks like he is a homeless troll.

4. Him mout turn mi off. Him lips look like johncrow blownose. Who remember or know what is johncrow blownose? Is a typical ting for older Jamaican men to be taken for a fool by di likkle young gyal dem. One big man told me many years ago
    ….”A jus when she tek off har clothes an mi see di sexy likkle young body… it just have mi a way”….. So that’s all they want dem young girls for. To make them feel young again. No surprise here. Him look like one likkle red rooster. :najis :najis

5. Vitiligo a tek him ova. Not a good look wid him picky, picky locks. So di girl hugging him up is fatty?

6. Kmft a ducky daughter su uno dis expect better from are all dog f**k are mother real ppl smh she n are mother is jus like the four foot dog the ppl dem a south side kno the hundred bout dem are mother run weh gone lef the hungry belly boy weh use to beat ate go and come poor soul

7. He is pinky uncle Brady baby mother.pinky mother Donna Bayfield brother sexy Reds 81 lady baby father .And Sophia baby daddy and the rest of them ,he was deported a while back

8. He don’t have any Vitiligo he have Aids . I am a friend of his sister Donna Byfield okay tell the truth .He is giving it to every body what he can give it to,he find out he have it when he was in America that is why he did really want to go home Sexy reds have it too.LA people come in come tell .every hole him stick him cocky into that is how he get it .me don’t care how come curse me now it is the truth

1. Bumbo….Shy Girl u di best. If its true he’s a wicked f**ka. Him look craawny no raas doe. There’s gonna be an epidemic in South Side very soon

9. Yes it will be he is a wicked mother f**ker spreading that shit look at him.all these ones he left here in LA and NY have it let them tell me I am wrong,where you all at come in pinky wall meters waiting.he is a community cocky the AIDS one

10. Stop tell lie shy girl… people like you love talk shit you don’t know… just true yah friend wid Donna doesn’t mean you know shit bout him… if it was aids him did have him would have been getting slim

11. ——>Shy Girl<—–

U so full of shit and you not friends with nobody him dont have aids and you can go f**k off yuh damn self. Yuh borin and just want run yur stickin duty laba laba mouth bet seh yuh nuh brush yur teeth from mornin duty gyal. Sound like one real bum and just red eye the people dem yuh sound bruk and tired. Go find sumthin to do Gweh dutty stickin crotches gyal!!!!