JULIET CUTBERT IN ONLINE SQUABBLE

Diarrhea mouth Kamla a one time teef run har mouth bout Juliet have dual citizenship and how she a deportee cause Juliet a JLP and she a PNP when dem confront har she claim she neva seh dat she was only saying it was rumors….das if di people dem neva have di screenshot….anyhow Juliet , fi smaddy whey dus win a seat and pregnant yuh nuh supposed to ina these petty squabbles online
kamlaKAMLA1KAMLA2

26 thoughts on “JULIET CUTBERT IN ONLINE SQUABBLE

1. This is an aspect of Jamaican politics that I disdain greatly–by extension, all other facets of Jamaican society. Burden of proof means nothing in Jamaica. Reckless individuals are free to accuse individuals of doing all manner of things without a scintilla of proof and usually consequence free. Whilst tarnishing the image of individuals forever.

1. I have heard of people hired by the pnp to do these things on social media. They range from the ‘lower class’ to the ‘higher class’. Chester Francis Jackson has been rumored to be on their payroll for the same purposes

1. This is a staple of politics worldwide and not just Jamaican politics. So u can stop bash Jamaica now. Thanks.

2. This kamla woman is so sad. Not one good thing nuh come out her mouth, check her social media page she is so unhappy like har man leff har fi a labourite or dem deh in name only or something. Kamla if u did a get phuck properly a night u wouldn’t have so much time fi a faasss inna ppl business. U dirty and rotten to the core. At least me can say u have some hardworking pnp MPs, but fi u anything weh a labourite nuh good. U are a diehearted butuh. Clean up ur act, this is not a good example to be setting for your children. Do better.

3. nuh wonda mr.man tell him coons remove the video of how him dead a done the community for voting her in and a shade her as well….they refuse to take it as a lost and work together to better the country and help the people who them claim to love

4. Kamla name always call in some petty ass shit for a so-called society woman in T&T! she needs to exhibit maturity and modesty! Kamla and Portia unu time up now guh sidung!! And attend to unu families how abt that? I hate social media! Look wat aged people come to??

1. Morning Met O. kamla need fi climb 11 step since she want fi hold on to the rumors. Courthouse no fi miss dem.

5. Mi like how di one name Julie ansa. Dem try fi draw har out and it fall flat. Ah waa dem big ooman nuh ave house,husband and pickney fi keep up wid.

6. She is not mature.She and Malooa Foot or weh she name.Juliet,for someone who were supporting as a runner when we were children and then we grow up and mature,you should be past maturity by now.
    I think that word deportee is a very disgusting one.Stop using it to diss each other.We a Jamaican,they can send we home if they feel like.

7. No Jay u get it wrong!! Juliet did nothing wrong,her responce was very refined,dignified n simple.It is Kamla is the disgustin one! Anybody think dem bad just say “Fe” in defence of Kamla n I will read out her entire file starting from school dayz!!!!!!!! Me a warn unno or her don’t come ere wid di nastiness,lef juliet she win fair n square!!

1. Bad Senda! rayyy in a de day…MI SAY “FE” and box “dat” out a yu hand to…run it!!!!!!!!!!!!!!!! :ngakak
      Btw, how the driver of the new car scent a tek the news that the
      ‘don maker’ not fairing too well? lolllll

8. Alright Phantom Phoenix it don’t even mek sense me send a post cuz Kamla don’t worth so much a wi precious time nor jmg’s precious dear dear space!! Since we don’t discuss children me a go leave out her basic school n prep school dayz!!
    1) Kamla tek her teacher Mr.lynch Inna high school. End up breed fi him n buss a marriage!! Big shame n scandal fi di #1 top school Inna Jamaica!kmt!michael Manley did shame cuz him son David did Inna di class!
    2)couple months ago big ad tek out Inna gleaner do u know kamla???she have even diff name!!tek whey di credit union ppl money n a parade in hiding!!
    Tea hot enuff yet PP??as me say mek me see who a guh come again cuz unno a go want more ppl tiday tiday!!!Just sey fe 1 more time n see!!!

1. :ngakak Whey you say? kamla a sleep wid and dream bout cocky instead of teddy bears and fairies from she a tot? :ngakak
      ova yah she fi come along wid the extra mouthpiece whey a use the “Rising Sun” logo as if a har personal toilet papa.

1. Then nuh true u a talk pp!! is only 2 she get but me still have 4 bulletfacts lef back Inna mi 6shooter so mek dem come ova ya!!di other one a hide behind di rising toilet paper sun fi true but I figure she guilty by association cuz she mix wid kamla!

9. Just hate to see how some of these people on politics behave.Just so depraved and low they have no tact.No nothing about them.No chill.
    Is as if them don’t have no standards of behavior when dealing with or in the public.Behavior just stinks.If only they would take that same anger and build momentum and go hard to do the job they are hired to do..work for the betterment of the people and the country.
    I like how Juliet handled it,same so .Don’t let them draw you down to them nasty level.

10. Me go see the gal page and she is a rabid tribalist. Look like she ago find herself in a court house real soon! lol she need a makeover and a dam relaxer if she elect fi wear european hair and light color contact lenses.
    Natural beauty black women she want fi go grung wid- no bueno! looking like a crackhead version to d’angel 😀
    … and D’devil is far from ugly even pon har worst hair day.
    Writer! she look like kennel material rather than uptown.