KANISHA LEAVE DI GIRL

Kanisha need fi leave the girl alone cuz after the boy disgrace har like dawg pon SM she a post him up now an a stalk the girl. This is why jdlaing did affi totally disappear when him lef har cuz she is one obsessive gal. Look how much woman Bassa no clothes post on him page an him neva post u yet and a you a mine him. See the girl a carry him fi child support fi this 7th child so a hope she ago pay that to

25 thoughts on “KANISHA LEAVE DI GIRL

1. kanisha sad like funeral she have a right fi block out bassa china made shoes….. bassa u shouldnt have gal from foreign and look suh no sah lmaoooo… bassa wah clothes bad.. but look at kanisha she stay bad too dem clothes deh she a mek dont look good…. kanisha go look fi u handicap son wah live wid him father.. u have too much times on your f**king hand.. mi really wah know a weh she really work cause she is always starting shit and making fake pages on social media… kanisha go kill yuh rass self.. ugly nuh bloodclaut… kanisha stop tell people lie bout u have house and dis and dat and still live wid yuh mumma… kanisha man clown…. kanisha u a reject to di man dem a foreign thats why none a dem a look pon yuh hear.. kanisha ever a stalk and mad over man all garbage man any kind a man wah f**k har.. sad pussy kanisha yuh life sad like funeral…

2. If I laugh I cry. Kanisha tek Bassa a gwan nuh, leave the girl mek she prosper. Yuh feed and buy clothes fi Bassa like him a yuh pickney. Yuh guh Jamaica and him shame yuh one more time. Yuh post up pics but him nah post none with you but yuh a wife,lol? Prettimiller a carry di John Crow guh court,child support unda him rasssss. When yuh get ready fi pay yuh monthly bills add di child support pon it. Long time big ooman what is dat yuh wear guh di people dem party wah day yah? Plus yah par wid Bassa and him yard clothes a weh him a wear guh out, lol. Yuh a yuh stink mouth man need fi tek several seats cause unu lame and played out.

3. That boy looks so handicapped ! Major downgrade from good body ambitious Laing who was never disrespectful; oh well

4. bassa swear him ago get things from kanisha if he was going to him woulda look better than this already bassa look dirty bad unno look pon him shoes dem inna him picture dem how him a choke di rass shoes lace dem omg lmaooo…. kanisha has no money so u might as well gwan from now and u will not reach foreign she love married and dont give man dem papers lmaoo… 2 sad f**kers… dem mek a good couple stay bad alike…prettimiller look way better dan kanisha.. kanisha look like handicap unno wah see her without the makeup

5. Who seh Jevi wasn’t disresptful with the endless bun? Clean shot money seems very long. Kanisha stay out of him and him baby mother business. After the shaming on social media you brace fi go back deh. Try and reconcile with your hubby jevi

6. Afta the boy write up pon him ig say Kanisha a stalk him from him lef har and him no inna no relationship wid har. Kanisha yuh no shame?! And yuh say u a hot gal. Coo pon Bassa weh u mek a disgrace yuh! Yuh ex husband falla Bassa on ig him a watch an a laugh say u find a next victim. Him nah post not one picture wid u! Yuh a CNA a Mercy Medical Center them have a good psych program ova deh go talk to a psychiatrist man. Get some damn pride and self esteem!

1. #21 gun salute. She nuh see seh she a di clown. She need fi check in pon di psych ward fi true. She nuh right in har head. Her condition need treatment.

7. Dah gyal yah bawn widout shame cause nuh man cyaan shell mi dung suh pon social media and me tek him back. Kanisha a who yah hype pon? Look pon Prettimiller and den look pon your life. Di girl comfortable wid her kids, she have what you want. Mi hear nasty mouth Bassa seh him nuh want yuh all him want is your money. Typical low life careless man. Him not even have house fi carry yuh, no bed fi sleep pon, nothing to call his own. A better yuh did tek him bredda, dat bwoy have ambition, yuh woulda see weh yuh money a guh. LOL woiiiii ova yah nice. Wukliss Bassa tek dung di old video yuh post up bout yuh deh a training. AFC nuh want yuh. Guh tek up a book and learn fi read and write, dunce bwoy. Yuh reputation stink a road. Yuh brush yuh teeth from mawning, even though dat cyaan help yuh dutty condition. Guh bade dutty bwoy Dettol and bleach mi seh!!!!!!

8. Dwrcl!!! Reconcile wid who?!?! Laing nuh wa c back dat… Dude been move on over a year now and nah look back. Please! Kanisha and Bassa were meant for each other.

1. She want a man so bad she tek anything,lol. Laing saw the sign an cut lef dat!!!! Bassa stuck cause him eva hungry. Him nuh eat if she nuh send.

9. @BEAR BACKIE YES MAMA A DEH SUH DI GERMS WORK FI (Edited).. SOMEBODY NEED TO REPORT HER ASS HER NAME IS KANISHA SPENCER WHY SHE ALWAYS INNA PEOPLE BUSINESS AND THE BITCH HAS NO LIFE.. GAL A TELL PEOPLE BOUT SHE A RN.. RN WHERE?? BITCH IS A CNA A CLEAN SHIT… SHE REALLY NEEDS PSYCH HELP.. JEVAUGHN WOULD NEVER LOOK BACK HIM BREDRIN DEM BEEN TELL HIM SHE WAS GARBAGE… LMAOOO MET UNNO CAH REPORT HAR AND SEND HAR GO PSYCH WARD.. CAUSE ONE GAL CAH SUH SICK.. KANISHA IS 40 ADD A ARGUE OVER YOUNG BOY… AND HAS ACCOMPLISH NOTHING IN AMERICA BUT HER PASSPORT LMAOOO… BOUT SHE HAVE HOUSE GET OUT YOUR MOTHERS HOUSE

1. nuh badda wid dat… talk di suss but nuh badda wid d reportingz even doe kanisha is a man clown and nuisance to d dancehall ig community she have bills and kids (bassa)included to take care of doh wish dat fi r man !
      kanisha wise up you r a fool fi mek laing gone what a bwoy humble n sweet man mi love seh him tek weh himself from dancehall community period up movements bredda.. kanisha is desperate for a man and for someone to love her she got issues men

10. I see RNs and I mean ANCC cleaning shit too so why put down a CNA? Unu terrible sah.. some people have to start from somewhere until they get to where they at, the difference in salary is the big factor.

11. Mi need fi talk to Aidonia because how Bassa seh him a Genna, whats the requirements to being a Genna? Cause Bassa nuh have nutten but him claim genna. Every genna me know bade and smell good, dem about business and life. Yuh dutty Bassa Skeng is a disgrace to di Genna camp. Yuh mout alone wah refurbish. Yuh teeth chacka chacka and the scent weh a come out deh DEADLY!!! Mi sure Aidonia tek care of his child, guh ask him how him dweet. Most of your children are girls and yuh really nah set dem up fi man respect dem. What you are doing now can come back to hurt your children. Yuh need to grow up, mi glad Prettimiller a carry yuh stinking ass a court. Yuh need fi tek care of your chidren. The time Kanisha deh deh a stalk di girl page she would guh care fi har son and tek har money spend pon him. Mi never see a gyal wukliss, ugly, broad face, low self esteem, carefree,unreasonable, psychotic,depressed and pitiful like Kanisha. What a way she desperate. What a way Bassa full yuh up wid pure empty promises, what a way yuh fall fi the dutty bwoy and nah let go like somebody want him. Yuh see how much pickney Bassa have,every mouth haffi feed. When yah buy Bassa clothes, next time nuh shop fi di genna inna nuh thrift store. Move yuh dutty bloodclaat bout yah stalk di girl page. Old woman guh siddung and keep yuhself quiet. Your days done. Nuh man nuh want yuh, man done pon yuh ugly grazmite!!

12. Kanisha leave prettimiller stop throw words and dm the girl but ppl I here prettimiller done kanisha yesterday unuh nuh see the screenshots them dwl pan prettimiller page now how bassa chat kanisha say a money him want from the bitch bring him rass go court prettimiller……why that trouble the bitch say the girl a bring her baby father go court lol too nuff bassa will never want you kanisha leave young boy and stick with your age you support a man that not taking care of his child wicked bitch yuh .

13. The best girl bassa eva talk to a mi fren weh wrk a nht mi glad the day she lef him she too progressive fi him n him careless life… Smh

14. Lawddddddd God Kanisha, Prettimiller show yuh weh yuh man a seh bout yuh. Mi know yuh nuh have no shame but a wah kinda relationship yah claim my girl? Di man a beg it out pon di Whatsapp. Hellooooo Met dis a get serious. Bassa yuh dunce nuh rassssssssss

15. WOIEEEEE A YAH SUH NICE BAD… KANISHA A GO TRUE DEPRESSION CAUSE NO MAN WANT HAR… THIS GIRL IS PASS SAD.. @ANNONYMOUS NOBODY NAH PUT DOWN CNA JOB BUT WHEN A BITCH A GO ROUND A TELL PEOPLE SHE IS A RN DAT DI PEOPLE DEM A CHAT BOUT… KANISHA ITS 2017 GIRL U BEEN SAD FROM U BORN, GO UPLIFT YUH LIFE NOW PLEASE…. U NEED FI GI MAN A BREAK U NUH SEE U AND YUH LIFE A CROSSES GIRL… NO SAH.. THIS GIRL IS PAST PATHETIC… DOESNT SHE HAVE ANY FAMILY MEMBER TO TALK TO HER OR COUNSEL HER OR SOMETHING… BITCH LIKE 43 A RUN DOWN YOUNG BOY THATS ONLY USING HER FOR THE CHUMP CHANGE SHE HAS MY GOD… I HAVE NEVER SEEN A DESPERATE BITCH LIKE THIS BEFORE.. POOR THING A LOVE SHE A LOOK FOR AND SHE DEFINATELY CANNOT GET IT IN NEW YORK, CAUSE EVERY MAN KNOW BOUT HER SAD OBSESSIVE, PSYCHOTIC BEHAVIOR.. BIGGEST WASTE GAL A FOREIGN

16. Life so funny kanisha go in to prettimiller life and a claim over like the girl mash up your life and give a baby there before you and I know the the nah trouble you stop it I here that last night kanisha a dm the girl a cuss out prettimiller seh bassa don’t love the baby smh kanisha you should be shame I don’t think a real woman talk this way about a baby and his the girl baby father bassa fi run weh dah gal deh she pass her place babymother a babymother f**ka you look what you get talk the tings them kanisha the world see the screenshot them seh bassa dont want u a money him want but a Kelly n him gone back unuh birthday pic pose n him page lol go cuss Kelly kanisha leave prettimiller the girl don’t yuh stinking mouth man .

17. Bassa and him crosses self and his Riverton mouth and his friend need to leave prettimiller alone that girl hate bassa and happy Mek some good breeze blow pan the girl and go true she is taking her time doing her thing you always a throw words pan prettimiller and You know that to your self you can’t go up with the girl lollllllllllllllllllllll. Go sit down pan your old ass you is nobody a foreign every man f****k you Mine them that’s why Laing duck u

18. every man gi har a one f**k and duck har faster than dem gi har di f**k lmaooooooo…. slim and stay bad like bassa seh har body full a cellulite and sofy sofy like porrige lmaooooo…. him stay a chat har poor thing

19. Hey if prettimiller done kanisha one more time essi lol …that’s all kanisha do make trouble prettimiller get her file dwl bassa don’t want you kanisha and you know to your self so I don’t know why you still hang on and have up bassaskeng picture and him not posing you Shane on you .

20. prettimiller STOP TELL LIE PON KANISHA N GO RESEARCH AGAIN #1 kanisha DONT LIVE WITH NO MOTHER I DOUBT IF KANISHA MOTHER even see her …me go a mercy hospital n kanisha bloodclaut laing is a nurse ME GO DEH PON THE ER N A SHE DO MY VITALS CALL ER N U GET HER 8PM -8AM ..she n laing is still married so what UNNO NO KNOW OLDER THAAN UNNO …….TELL LAING TO SHOW U HIM DIVORCE PAPER PLEASE N THANKS IF LAING DEAD NOW KANISHA COLLECT EVERY DOLLAR OFF HER LIFE INSURANCE SHE HAVE PON HIM HEAD UNNO THINK KANISHA NICE ……THINK AGAIN ….N KANISHA A WICKED CAUSE SHE DONT EVEN MAKE THE BOY GET HIM PAPERS ..HIM IN AMERICA LIKE A LOST SOUL NOT EVEN A VISA I KNOW THEM VERY WELLL N ME DONE TALK MAKE LAING SHOW UNNO DIVORCE PAPERS CAUSE ME SURE IF HIM DROP DOWN TOMORROOW KANISHA A MILLIONAIRE :–) ANY GAL LAING LIVE WITH A FOOL CAUSE HES STILL MARRIED TO KANISHA N IF HIM DEAD TOMORROW HIS WIFE WILL BURY HIM COLLECT N YOU PROBABLY CANT EVEN SEE HIM BODY IF HIM WIFE DECIDE SHE NO WANT YOU SEE IT ….THIS IS AMERICA WHAT UNNO DONT KNOW DONT CHAT LAING IS STILL MARRIED N IN LOVE WITH KANISHA I GET IT FROM GOOD SOURCE SO PRETTIMILLER PLEASE GO N DO UR RESEARCH AGAIN ….KANISHA GIVE LAING HIS PAPERS WICKED GAL…CAUSE ALL TAX U FILE PON UR HUSBAND N ME HEAR SEH SHE GET HER BIG LAWSUIT MONEY FROM THE CAR ACCIDENT THATS WHY LAING A RALLY BACK …SHHHHHH ME GONE DWRCLLLLLLLLL N HIM NAH DIVORCE KANISHA CAUSE HE WAS THERE WHEN HER BENZ RITE OFF N LEGALLY HIM ENTITLED TO HER LAWSUIT GET ITFROM GOOD SOURCE SHE WILL NEVER GET A DIVORCE TILL LAING GET HIM CUT :-)))))WICKED GAL KANISHA REMEMBER WHEN LAING USE TO PUSH U IN THE WHEEL CHAIR N BATHE YOU DONT DONE UR LAWSUIT MONEY ON BASSA REMEMBER WHO WAS THERE FOR YOU WHEN YOU COULDNT WALK …YOUR HUSBAND N NEARLY DEAD WICKED GAL:-)))))