KARLIE RED BUSINESS DASH OUT…TEEFINGS N FAKE CHINA TOWN GOODS

DAH YOUNG MAN YAH SELL PAN INSTAGRAM…CLAIM SAY KARLIERED TEEF FROM HIM AND SHE A TEEF LONG TIME BECAUSE SHE TEEF FROM CHRIS BROWN AND A IT SHE CARRY DEM GO SPLURGE……..
Screenshot_2014-07-19-02-33-13
Screenshot_2014-07-19-02-33-56Screenshot_2014-07-19-02-34-34Screenshot_2014-07-19-02-35-19Screenshot_2014-07-19-02-36-16

0 thoughts on “KARLIE RED BUSINESS DASH OUT…TEEFINGS N FAKE CHINA TOWN GOODS

1. Thats y people should never believe what they see on the GRAM, FB that is fantasy land… Most of it is fake….. This shit is wayyy too funny… She shudda continue ignore the man now she confirm everything wah him saying…Cova mi yeye..

2. Bwaay di bwaay did bus up har bubble . She need fi link mr ikonikalic fi some money dat she can buy online not china town :hammer

3. Dats why you haffi live a certain way all when it boring and u nuh see no reason to enuh, cause not a soul knows when dem going to dash eena di spotlight, gooda all fi some heroic act, and next ting dem file buss. Live good especially in you yute, and if as a ooman u hab a dirty file, look a man married to and get a free name change as fast as you can, and move as far from u old stomping grounds as you can possibly get.

4. Me see her a one a 81 dem cook out, she run up pon Wayne n him mek she pump her brakes. The man embarrass her she had to go hold a seat.