IT COULDNT BE U LEAVE MOBAY AND GUH DO VIDEO FI FREE WITH NOT EVEN FARE…WHY?? DAT NUH POSSIBLE…YUH SEH YUH DO VIDEO FI WAYNE MARSHALL WHY YUH NEVA USE THAT AS YOUR BASIS AND REFERENCE FOR GETTING PAID FROM SPICE? GO SPEAK TO A LAWYER CASE ALL DIS TALKING NAH GO HELP A THING
7 thoughts on “KARTEL LOOK ALIKE STILL A TELL HIM STORY”
I’m going to chop this one up to lack of business sense, education and frighten-ness. I feel when Spice called him, he was focused on everything else (ex. exposure/hype) than on money. Spice, not even chlorox bleach can remove the germs from within you. You took advantage of his shortcomings, now pay the fkn man. I choose to believe this man because of your nasty track record. You doe like pay people. Wtf you think you are?
Too much people have this same issue with Spice, it must be true!! And she is always so bothered by it when people say it, then why she nuh pay the people dem and stop make her dancer them tell lie fi har so she can look good to the public???
Big dutty tinking wicked gal spice. You are too loquacious yuh fi stap it… Like yuh plan fi rub up inna ile fi eva yuh gone too far now an yuh still naaa get wah yuh want yuh fi bill miss wid di drankro behavior now it a get out.
I’m going to chop this one up to lack of business sense, education and frighten-ness. I feel when Spice called him, he was focused on everything else (ex. exposure/hype) than on money. Spice, not even chlorox bleach can remove the germs from within you. You took advantage of his shortcomings, now pay the fkn man. I choose to believe this man because of your nasty track record. You doe like pay people. Wtf you think you are?
For some reason I believe him…. also.. I am starting to see in spice what I refused to see over the years.
Mi seh shi ah guh get ah piece ah BEAT’N, yuh si!!!!! Look how times hard!?!?!?!?!
Too much people have this same issue with Spice, it must be true!! And she is always so bothered by it when people say it, then why she nuh pay the people dem and stop make her dancer them tell lie fi har so she can look good to the public???
Met yu have any update on the million dollars that spice was going to pay out for anyone who had proof that she instigated a war with a female.
Big dutty tinking wicked gal spice. You are too loquacious yuh fi stap it… Like yuh plan fi rub up inna ile fi eva yuh gone too far now an yuh still naaa get wah yuh want yuh fi bill miss wid di drankro behavior now it a get out.