KAVEEN PRETTY VS BODY GOOD

0 thoughts on “KAVEEN PRETTY VS BODY GOOD

1. Mi see pon insta last night, funny thing is it show you how much friends these people once were. Dats why if yuh duck peoole mon yuh must keep yuh mouth closed. Kavrn cyan even list off who Bodygood ah f**k but jeezas gal sit down with dem boring self and write diwn a list a mon yuh f**k. Kaven how yuh mean just cause body good is fat she must have more than 11 underwear. No sah same way her pussy sweat yours does to. These same fools woukd be the one to get yrast infection ftom wearing these tight sumpn innna yuh crotches every bloodcloth day den go f**k ah mon and when come talk shit about yuh pussy, yuh try go after the mon woman. None of these fools have anyyhing to show for themselves. Kaven yuh a talk about you soend yuh money oon what clithes that aint even look good oon you. Yuh a throw a party bout beachwear affair and yuh guh looking like one cowboy. Mi would ah fraid say mi soend my money oon that outfit yah. Then dis idiot Ely ah come talk bout Kaven and I are homeboy and home girl and how he dont f*ck dancehall bitches because yall dont have nothing and you Kaven ah chime in bout yall is friends. So him as yuh friend say he will not f**k you because yuh don’t have nothing to show for yourself and yuh dumb self agree. But I’m going to just sit here

2. It sad bad! bodygood wasn’t you steph and kaven was friend. mi like bodygood cause she real. but kaven f%$k plentifull, and shi mek har fiend them now har buzzin, specially har hypocrite friend’s keisha bitterness and f&*k box lady steph. kaven yuh to nice to them bitches ya,, luk how yuh tek steph outta hungry and shi done yuh ,how many time. and please mi a beg yuh Body good stop calling up simone name inna yuh mixup! cause shi don’t trouble people.

3. uhmmm who shoplifts in pretty girl pan Jamaica Ave? di situation bad if a dat a gwaan cause when you pass deh all 4.99 fi shorts come on people nuh do dat

4. NO YOUR WRONG GOODAS (11:28) KAVEN AND KEISHA NOT THAT CLOSE SHE TELL TINA HER SECRET THEM A BIRDS OF A FEATHER AND TINA TELL PINKY THATS HOW IT SPREAD PLUS SHE TELL HER BOSS SIMONE AND SHE PINCH HER FRIEND THEM STEPH DONT CARE ABOUT KAVEN BUSINESS SHE BUSY A WATCH HER GOOD GOOD MAN MAPPIE

1. But MAPPIE don’t want steph. she’s just a mascot!!!! And tell mappie fi gi har money if tek care har and son and buy good bed and decent clothes fi put on pon har circle body. and stop beg the costomers dem food when dem come get hir done. since har good good man

5. so met u don’t see the one mappie drive the X6 on Jamaica Ave just to go get the FOOD STAMP CARD from Steph so him can buy soft liquor for his party MAPPIE HOW YUH BITTER SUH the Little girl FOOD STAMP for her child no sah and hype in a dance

6. Body not so good will never be good. Big Dutty rotten gal don’t call Simone name inna you nasty suck cocky mouth bitch , f**k man monkey and dog u ever here or see Simone inna mix up before bitch f**k box . U nasty no bloodclatt

7. But every time dem say “a di last one dis” me see another one all the Mr. D him a post videos. Smh social media gonna be the death a some a dem

8. SO KAVEN YOU REALLY MEAN TO TELL ME YOU F**K KEVIN TALLIST SIMONE MAN AND YOU IN THE GAL SHOP A WEAR HER SHOES AND CLOTHES REAL GERMS

9. Ely said I have a happy home! Don’t try to f that up I don’t f y’all dancehall bitches! Wow!! He ain’t playing lmao

10. they need to stop calling up these married man names with these whores because they can start problems just because these bitches wanna f**k them don’t mean they did look at these hoes they look like they have disease.

11. POSH POSH, AND JUNIOR P DO NOT WANT NONE OF THESE F**KING DIRTY ASS HOES. WHO THE F**K WANT TO F**K KAVEEN THIS BITCH LOOK LIKE A WALKING STD. STOP CALLING UP THESE GUYS NAME AND THEY WIFED UP YALL GETTING OUT OF HAND WITH THIS SHIT NOW MAYBE THE GIRLS WANT TO F**K THESE MAN AND TALK BOUT IT AND THEN THESE BITCHES CALLING UP PEOPLE NAMES STOP THE F**KRY!! YALL BITCHES NEED TO GET F**KED UP. THESE GUYS ARE IN PARTIES AND IF THEY SPEAK TO FEMALES BECAUSE THEY PROMOTING WHY THEY GOTTA BE F**KING THEM? YALL SOME DIRTY NASTY HOES STOP THE SHIT!!

12. A true man, “Body don’t stay good” jus a rinse out Simone name.I have never heard Simone name in a mix-up before.Afta Simone tell unnuh she shi nuh waa hear unnuh dutty argument. Steph look dirty & waa bade,wid ar crocodile skin. Unnuh neva stop ’til unnuh reach pink wall eeh? Dats y mi nuh waa no fren… Unnuh bitta nuh bloodcl@%$t.

13. Kaven and junior p is together he pay for onyx to keep her party he buy her most her liquor him always a Bring her out on date To some nice place so STFU that’s her man

14. unuh need fi stop air out unuh one another dirty laundry cause unuh use to suck unuh one another and f**k and suck di same set a man dem unuh a germz unuh fi gweh unuh all a bring di kids dem ina unuh nasty argument unuh need fi get flush dung a super size toilet

15. Yes kaven sure to f**k Tony(90s) longtime badman. aka deportee 3 time and self porclaim shipment boss. And him son start f**k har first. but tony brain wash kaven ,gi har a litthe change and have har work fi him inna vegas and carry things back and fourth. she and some crew girl! that’s how she use fly frequent to westcoast and jamaica and other island cause she working girl! But again stop call simone name in yuh suck hood mouth you body stay bad,not good and hungry belly steph. remember a kaven save yuh nasty cause nobody never wanted unno inna dem shop pon the jamaica
    ave.

16. yuh know the word pretty is used very loosely inna the dancehall community too much irony. anyhoo who inna dem right mind woulda sleep wid da bredda deh inna the video. *shivers* i wonder if some people realize how big the world really is.

17. Why u haffi a ask which father and son she did a f*#k so many times after nobody over yah never did deh deh a count strokes how the raaasss we fi know dat. gweh man #annoyed

18. What a piece o’ dash out!!
    This one worse than the corn flakes on the fridge top.

Favorite lines:

[Go fix yo bed whe di middle a sink]

[You lay sung pon it and press it out]

19. They were all friends last week ….. Dem need fi stop cause even down to steph chat bodygood… That’s why I don’t f**k with dancEhall females….. It nuh look good …..

20. JUNIOR P DICK HAVE CLASS AND SHAME LMAOOO HE IS ALWAYS HOME WITH HIS FAMILY I LIVE ON THEIR BLOCK HIS GIRL HELPS TO RAISE HIS BIG DAUGHTER I DONT THINK HE WOULD BE INSANE AS TO EVEN MAKE THESE HOES SUCK HIS DICK WHATEVER YOU ARE TRYING TO DO ISNT GOING TO WORK STOP TELLING LIES

21. Junior P why dem nuh stop call up your name? are they trying to get to jojo? i think this is what they’re trying to do maybe Kaven did want beg him a f**k like she do everybody else cause shes a walking nastiness but junior p nah pay dem dutty gal deh nuh mind stop call up di man name and tek who go weh? and pay fi wah? move unnu bloodclaat and stop tell lie pon people. all a di dutty gal dem pon yah weh a try get to di man woman unnu f**k off and gweh and low did people dem and dem relationship. junior p rate jojo and nah diss har we will laugh and seh look how him tunn one burner but a serious thing and i like them together and like the respect he have for her all yall hoes go suck a f**king dick yall life is so miserable.

22. SMH…What a damn shame….And you all got the happy family man dissing you all…What a shame….SMH….

23. Ely lying he don’t f**k dancehall gal. His gal/wife what the f**k she is DANCEHALL GAL TOO. Him and his ugly self need to sit down dancehall gal help pay ur bills. What ur gal have going for her not even education. She party alot too but mainly Guyanese party and she loves wine up herself on IG. She does not have any class too. GO CHECK UR WIFE/GAL BEFORE U DISS.
    Ps not a dancehall person.

24. Ely lying he don’t f**k dancehall gal. His gal/wife what the f**k she is DANCEHALL GAL TOO. Him and his ugly self need to sit down dancehall gal help pay ur bills. What ur gal have going for her not even education. She party alot too but mainly Guyanese party and she loves wine up herself on IG. She does not have any class too. GO CHECK UR WIFE/GAL BEFORE U DISS.
    Ps not a dancehall person.

25. Mi nuh care bout this mix up at all or these bitches t UT unou ppl that a swear fi Junior P stop it man a dog n will f**k anything what class kmt him nuh beta Dan di gal bc him have money him f**k har fi true n keep f**king har might even have h head undamaged har right now she is the type a gal him f**k slim n pretty (even thou har milage high unou ever stop to think why dem a run up on a har pussy so nuh swear fi nuh bloodclaat man ever dem will shame u.

26. Go easy pan jr p this week. Him father Mr p. Died yesterday rip mr plunket so sally and all the kids bawling. Cant tek jojo to a cuss him now.

27. I dont think Jojo give one f**k about these pink wall posts them 2 keep serious tabs on each other from what I know. Junior P dont play wid him girl and vice versa. I think people are trying to get to jojo. And which part of Kaven slim and pretty? Dem gal deh need fi go wash off and fix dem mouth dem look cheap and need fi stop gi dem self name. If me was a man mi wouldnt gi my woman bun wid dat!!! That is a disgrace.

28. Ah longtime kaveen ah walk ah gi weh private f#ck . Bare marry man she sleep wid. Always ah walk in har platform shoes and a gwan like somebody and she is nobody before she guh fix har chip up tooth. Body good mouth want rectify don’t it 😀

29. . Dutty Kaven f**k everything that cross her. Simone wed hat bleach out self mixup on the low too she and her black sis marsh that start that start guh church Kaven even talk seh Simone mother is a long time crack head di ole ah den f**k up. Jr.p f*k hard he said Jojo suck cocky good and him eat out Kaven nasty shit niggas cheat…….

30. Stop call up posh posh name before him f**k up di whole a unnu! Wah him woulda really want wid dutty f**kout Kaven unnu need fi stop it now!

31. That nasty mouth gal need to stop calling people name because you want di girl fi look bad at whos expense? Not right at all you will put people in problems if people really paid attention to pink wall and believe everything they see people would have no relationships nobody wouldnt say hi to anybody when they go out because if you nice to the opposite sex you and them is sleeping every man and woman would be fighting every minute because according to this page noone can be in a happy relationship and everyone is so happy when they hear that someone is cheating on someone it just makes your day huh? yall feel so good about yourselves and then you start going in on these people would you like someone to do that to you? When since is that something to rejoice about whether you like the person or not? Some of you probably cant even get a man muchless because your own life is sad and miserable. Maybe your man is doing you bad and your looking company but still dont come and try to tarnish peoples names and tell lies its just not right. SMH very sad and disturbing

32. Kaven dont argue with none of thos bitches, i hate all fat gal, so bidy good you never hear about kaven gay friend from brooklyn, him will shit you so you an dstep better tback the f**k up.