KENISHA- DING DONG= SWOLLEN NEW MAN

292463446-Optimized
NO MANNNNNNNNNNN PEOPLE FI LEF BUT NUH SUH!DING DONG HOW DIS HAPPEN?????????? COME TALK TO MI OOOO BECAUSE YUH USED TO SLEEP WID DI GYAL DEM AND TEK KENISHA BANTAN DEM …HOW UNNO LEF???IS WHAT KENISHA FIND OUT?? NO MAN DIS LARGE ROUN YERE!! EVERY YEAR KENISHA GO JAMAICA AND KEEP PARTY CALL HARSELF FIRST LADY…………MI TINK PARTY KEEP LAST YEAR…AH BLIND MI BLIND OR NAH??? DINGAS …KENISHA REPLACE YUH SO WHERE IS FI HAR REPLACEMENT????????? YENDI CUDDEN REPLACE HAR SUH IS WHO DUH DI TINGS DEM LISA HANNA????? KAWS DIS NEXT OOMAN MUS BE MORE DAN A BEAUTY QUEEN…HEY OOOOOOOOOOOOOOOOO PEOPLE LEF OOO AND WE A LOOK DI DETAILS A DI LEFFINGS BECAUSE WE R DID NOT KNOW SUCH A TING COULD HAPPEN :angel

0 thoughts on “KENISHA- DING DONG= SWOLLEN NEW MAN

1. metty this one did look really serious,this time! mi keep on asking lady kenny what’s the problem. but every time mi ask her shi get upset and say shi don’t want to talk about it! but mi nah lie the way how kenny love ding dong! some thing wrong suh when mi si de post about the dancer and the gay man! i was really think if it was him!

2. Dis saucy and peppry bad..i did not knows dese 2 couldda part, not even how moses part di red sea ina 2..I refuse to believe dese alleged tings abt di dansa man..NO SIR, I REFUSE, HAS TO BE A :hoax

3. The replacement is a girl name yana weh sell hair a ja. She did have a pic up wid him an har pose up fi him bday sey “happy bday babe” or summn lakka suh but the pic get tooks dung wid a qucikniss