Last I heard,kerry locked up.so a mus her fake friends dem a mess with 2pac pon ig. The Yankee gal weh beat kerry got locked up too,but out on bail.she said she left kerry in there crying like a baby.she all mek video bout the crying thing pon r ig since she come out a jail. Take a look pon 2pac ig page.
Not a cum out. Kerry still in a jail. even if she cum out,unda wrong name,remember she still have to guh face the judge.seems like the Yankee gal know a ting or 2 about dem business.
Kerry guh play wid fire! Such she mus face wat eva charges cum her way.she too hot a full time now sum baddie cool r down.Hope she learn a good lesson from dis. :travel :travel
Dolly. .do me a favor and tek time fi me deh..lmaoooo..woieeee..hey.. them me messed deh really a wap wap…me a wonder if a same way Tupac did gi her it..
Last I heard,kerry locked up.so a mus her fake friends dem a mess with 2pac pon ig. The Yankee gal weh beat kerry got locked up too,but out on bail.she said she left kerry in there crying like a baby.she all mek video bout the crying thing pon r ig since she come out a jail. Take a look pon 2pac ig page.
Kerry deh jail?, she betta sell one a di celine fi mek bail.
I saw it on ig, Kerry got locked up
kerry come out long before the girl
Dem love jailhouse eei man, gosh!
Not a cum out. Kerry still in a jail. even if she cum out,unda wrong name,remember she still have to guh face the judge.seems like the Yankee gal know a ting or 2 about dem business.
:tkp
the bottle whey dem throw pan di car is a charge so maybe all that tuh
Kerry guh play wid fire! Such she mus face wat eva charges cum her way.she too hot a full time now sum baddie cool r down.Hope she learn a good lesson from dis. :travel :travel
Kerry Ann . I hope u stay in ail where u belong wap wap 2pac :batabig :batabig :ngakak :ngakak
Dolly. .do me a favor and tek time fi me deh..lmaoooo..woieeee..hey.. them me messed deh really a wap wap…me a wonder if a same way Tupac did gi her it..