KEY ROBBERY IN LA

THIEF
Met dem sey dog leash Robb the people them 4 key a you know what! Any way a him and Sheryl deh right out! Sheryl stab up Barney and put him out,Sheryl all take out restraining order Pon Barney! Sheryl a what you do guh a go a yu obeah woman a Moreno Valley guh tie dog leash? Sheryl yu need fi free Barney b4 yu tie dung dog leash! Met so much things it cah fit in this!

0 thoughts on “KEY ROBBERY IN LA

1. :matabelo L.A people sad bad. Dogleash is just a user and him stray to who can mine him up like how Sharon did give him X6 to drive and all these things everybody f**king dem one anedda in L.A and still talkup to each other :travel mi nuh inna it

2. Sheryl ugly nah bloodclott self guh mine Dogleash and him have yankee gal him love. Barney dumb yesso 2 cuh him wife up Big Foot Sheryl y she f**k Dog. Nah him broke dung like ol dawg.

3. LA SAD FI TRUTH..THE PARTY SCENE POP DOWN AND SCARCE. PEOPLE STOP GO OUT. THE BELIZEANS AH TRI A TING BRING DANCEHALL ARTISTS. BESIDES ALL, LA SHOW FLOP SAME WAY THE MAN AND OMAN. MET THE OLE A LA DANCEHALL DUPPY/DRUG MAN DEM ALL SAD AND BARE BEGGAS AND TEKKAS LIKE DOG FLEA AKA LEASH NUH LIE. PEOPLE AH MOVE LIKE ZAMBI LIKE EVERYDAY AH HALLOWEEN.

4. BARNEY NUH HAVE NUTIN SUH A SHERYL PUSSY HIM AH SUCK OFF. HIM A SUCK FI THE MINING CYAA A SHERLY MONEY A FEED HIM/CLOTH HIM. SUH HIM HAFI TEK THE BAD TREATMENT LIKE BAGGAGE TOSS AND FLING. SAME WAY LIKE HIM CRATTER FACE FAMILY BOOZIA LIKE NYAM OMAN DUTTY OLE. RUN INNA THE FAMILY DEM ALL BOWAS

5. Sheryl all call police fi get him away so Leash come in. Sad sum woman go from mining man 2 carry mon. Mi all hear her puss not physically fit to keep man. Puss and Dog nuh have di same LUCK. But mi not in nutten wid dis duppy

6. nasty sheryl stab barney and him stab her back,him neva just tek the bad treatment this time! police lock up the two a dem, both sheryl & barney just get let out a lock up! SHERYL YU NEED FI FREE BARNEY CAH A YU SAME FREN/ENEMI MILKSHAKE TALK SEY A MORENO VALLEY YU OBEAH WOMAN LIVE!

7. DOG LEASH ROB THE PEOPLE DEM 4 KEY! AND DEM A LOOK FI MI FEEL SEY A SHERYL SET UP DE ROBBERY,BUT WAIT TILL DEM OLE DOG LEASH!

8. Fi tru MIMI! Sheryl set that up proper next him rob her. Mi hear belizean DEE DEE want him bad still so she soon do the mining of Barney again. Memba Sheryl yuh spread yuh bed hard you affi lie down inna it. Mi all hear she dun chat how broke Barney is but catch broke robba. SAD my girl SAD IT DON’T LOOK GOOD

1. yu know a long time mi a hear milkshake and de big pussy ave gal dem a chat sey the BELIZEAN LONG FACE GAL DEE DEE DEH! HOURSE FACE DEE DEE BETTER BECAREFUL,& MIND SHERYL OBEAH HER LIKE HOW SHI MASH UP CHARMINE!

9. Dwrcl Mimi ah u seh story affi have spice to it! What a way u call the girl long face, horse face! If mi laugh mi dead to bloodcleet! Anuh Lie u ah tell tho becaz dat deh suspect sure fit the discription. She ugly like! And Luv tek r last fi mind man. Same suh the one……. Tell Mi seh anything him want she buy it. Him all seh r undaneath big. Mi nah call nuh name tho.

1. @joke mi know a jerky yu a talk! Lol him a nuh the fuss man say are underneath is like a bottom less pit! All the bloodcaaalt seugery hourse face twist up body DEE DEE a duh shi need fi beg the doctor give are some thing fi tighten up are ocean wah shi a walk wid!! Barney just a look some where to kotch because big foot lean body Sheryl put him out! Barney mash up bad! Sheryl please to untie Barney so him can go make life! Sheryl any day the Mexican dem wha yu set up dog flee/leash fi rob,dem a go kill yu bloodklaat all when yu change yu Benz truck,and a drive new Benz car out a de teifing money,Sheryl yu cah hide,because yu live very loud! Sheryl what away yu sacrifice winky yu one son just fi hype! Sheryl how come de obeah woman a Moreno Valley cah free yu son??? You Sheryl is a wicked bloodclaat bitch,but just member say dog flee/leash don’t want yu,only yu link dem him want! Just like how yu mek dog leash go in a yu house go rob Barney things dem wha him rob from the mexcian dem! A you know how fi set up the man dem mama! DEE DEE did you know done pussy ave girls dem did a plan fi beat yu,when did a hide and take the landlord man? Yes DEE DEE a true dem mash up now why yu nuh get the beaten!!

10. @anonymous Lie u ah tell! Hugly twist up body, horse face belizean big hole dee dee duh plastic surgery? What part ah that deh body duh up? Unless mi eyes dem ah fail mi. Eye doc here is i r come hearly in the morning fi check mi yeye dem. what ah gal stay bad!

11. Sheryl file dutty suh she go buy old used Benz S550 car a hype with ova 15,000 miles on it. Stop hype my gal cuz the thiefing soon finish. Leash don’t want you and Barney don’t want you nedda. I hope that stab you get open yo big bloodclott eye dem and be a better madda to yo pickney dem and stop tie man to love u. Dee Dee the big pussy big foot Sheryl still carry feeling 4 you so no watch no face. Go take up Barney back and make you a life cuz no mon round here no want you nedda long goat face. Always talkin bout job you need a wash off and batty wash cuz you look dirty & dingy

1. @nastygal when was the last time yu si BARNEY? what a boy stay bad,all LONG FACE DEE DEE NUH HAVE NO AMBITION FI A F**K BARNEY,MAN REALLY SHORT A HELL HAY! CAH DE WAY HOW BARNEY LOOK SICK MI WOULD A NEVA MEK HIM F**K ME! BUT DEE DEEE NUH MAN ROUND HERE NUH WANT YU,CAH YU PUSSY TOO BIG,JERKY & ALL MILKSHAKE FADDA SAY YU OLE DEEP BAD! AS FI NASTY SHERYL,YU THINK A ALL THE TIME YU DID A GUH STAB BARNEY AN GET WEH WID IT! WHEN BARNEY STAB YU,A SHOULD A IN A YU EYE HIM STAB AN BLIND YU BLOOODCLAAAT! SUH YU CAH SI FI GUH WORK NUH MORE OBHEA,SHERYL RUN GUH BUY S550 BENZ OUT A DE THIEFING MONEY,WHA SHI SET UP DOG LEASH FI ROB!