KFAB HOW DI HUSBAND?

Met, wah really happen between kfab and har husband? She delete all him pics and him delete him instagram and even on Facebook a pure quotes bout trust etc him a share and me notice say she nuh wear har wedding ring throughout har miami trip. To how she hype and tan, a tired the man tired of har wanna be celebrity lifestyle??? It sad.

19 thoughts on “KFAB HOW DI HUSBAND?

1. Seems like she plan to play herself before she even get the green card. This is so dumb. I hope she knows people who she’s trying to impress with this “lavish” ghetto ass lifestyle really don’t give af about her in real life. Be wise and sort out yourself and stop act a fool you girl

2. Di white trash find out bout har quick yes there is a god. Imagine kadeen come a farrin and never look back. Her father dey a Jamaica a beg slice a bread an she dey a farrin a tek trip like she no hav family wey could a benefit from she an her husband shop rite dollars. Yes Kadeen you bet get buss now. Send some money down a Jamaica so you little brother can go to school. Seaview people run en an done this maingy johncrow

3. She f**k pan him….. afta dah white cock deh cyah hold har…. a BBH (big black hood) she want.

4. Kadeen if you go this far to marry,AHEMMMMM,HIM….then girl you might as well stick it out and get the G’Card!!
    :matabelo Girl you should have took him with you to Florida over the Memorial Day holiday….he need every bit of sun!

5. If unno ever see this girl without makeup….She’s such a sad case,Every brand she get,She showcase it on Facebook like someone wah nih used to tings…Horing Kfab you bean like you was marrying a millionaire,When Dun your husband was working in a supermarket,No Sah …..Where your husband now My Girl

6. Yes i follow this gurl on IG. I like her from she deh a Ja. She seems cool. But unquiry minds wanna know, a who she and how one so RICH????

7. Met she don’t know how to talk to people and his family didn’t approve from morning… she is a user and everybody knows it

8. That gal hole stink u fck… she couldn’t get the green card a ready. And me did a wonder wha happen to di wedding pic Dem enuh. She lock dung di liquor store? Where is her daughter? How she so rich ?

9. Hear she was in alot of money problem a yaad, soh she cum up.an noh goh back, meet him and wuk her magic pon por IRIS a soh him name , no time at all d man married to er , but she just cah keep herself quiet, she still in love wid who ever shi did dah wid , white boy spend up all him money pon her and she still a bun him , she noh ramp fi used up d boy credit card me hear, smh

10. This young girl is soooooo boassy. You can clearly see she don’t have real money. Stop coming on social media acting like you’re rich when you damn well know you don’t even have a status in America. Bitch bye!!

11. Dwrcl she wicked eeh all fi show off I think the man is a manager at a supermarket so he don’t make nuh bag a money and yes she was borrowing money left right and Center when she was in Jamaica. She borrow me money and wen me ask back fa she bex wid me to rass. She prob soon gone back pon di pole. Dese bitches will do anything fi wear brand sad….,. Me know she read di wall too so please its tacky af when u showing off your brands

12. She still a use di man credit card a shop, like she tie di man and di man has a good job… the gal always a use man.. she frighten and nuh use to brand a suh she use to pose up wid har one time fren monefah clothes and shoes and gwan like a fi har till she get the whitey… She and whoring Shamiele a par now like she run off too and nah go back home.. Shamiele nuh ramp fi borrow Kfab glasses and hand bag dem… Poor Shamiele come a foreign and a look a hype.. i hope di whitey send back ugly ass kfab home gal ugly and stay bad without makeup yuh see my god no sah

13. if de lef a who she staying with? she and monefah nuh friends again? and why these so call rich people only invest in bags and shoes? while still taking uber and paying rent? disgrace… again me hear say har hole stink like shit and she have sore under her kratches facts lol smady weh go deh tell me and di breast dem want do over cause dem hard up…

14. Kfab sad bad…she don’t want the boy all she wants is the green card. She nuh stop f**k people married man and a book out hotel. The daughter is here she nuh stop left the likkle gyal alone or with the white boy. The white boy fb look depressing …she wanted to use him and she realize a little money him work a supermarket. She lied and said her man work at financial department in the city. The boy and his family a struggle. A she pay for the wedding the boy don’t have nothing, but it look like him find her out so no papers. She left the white boy a ny and she and duty shamiel lock down with people man. Kfab a whore from Jamaica days. She tell everyone seh she don’t want the white boy said I’m fat poor and crazy no Irish to her thing.