KIM INQUIRY

Nah lie miss pretty Kim , from she and Michael O’Hara lef she deh with new man a foreign and a wear name brand for days it’s a good look fly out regularly and a show…..ppl what uno think ??????? Money man!?!!

Like god know this girl Kim she talk to every top rich man like she only talk to rich man……she talk to Michael warren athletes bolt all a dem u name it she talk to alkaline or still a talk to him which money Man U think she gone to nexxx. She pretty still nice lookin girl but she jus out fi dem. She score tho when it come to d manhimmself alkaline. Hear she alllll a try breed for him !!!

9 thoughts on “KIM INQUIRY

1. Kim a must u sent this in because I went on ur page and I was looking for the name brand for days and the fly out and to be honest I can’t find it miss help me please

2. Yu know seh more while mi feel seh a dem ppl ya sen een dem self cuz mi nuh know who care who she a f unnu love gi dem nobody platform fi advertise dem merchandise

3. You too damn fass! You described a call girl and in the same breath a heap praises. You wicked! Alkaslime a slam out you hole. Go sit your inquiring ass down and lo de girl 😀

4. She want ppl know sey she a F**k alkaline and mi also guh fass Pon har page prettykim96 and she live in the one wig weh look like she dye from blonde to pink and she dress very cheap and ratchet. She mus a seh, yes, mi reach di wall! Lol. Pretty but cheap. Try again kimmie.

5. A bay Cheap clothes mi see n fashionova prekkehhh n poopina mi seh!! mi hear say the maga bwoy hood big to enuh !! him a pack!!

6. Mi guh fass pan har page, a she dem did send in one time seh she have man a school and mussi a f**k Warren Weir and mussi Bolt.