”KIM K LOOK ALIKE” SAY WE BE HATIN -_-

0 thoughts on “”KIM K LOOK ALIKE” SAY WE BE HATIN -_-

1. MI HAFFI TEK AH VERY DEEP BREATHE….FURS TING MI WUDDA SUE THE SHIT OUTTA DAT PLASTIC SURGERY DOCTA…HOW DE RASS HIM SARRY IT WALK OUT IT HOUSE LOOKIN LIKE DAT…HOW DE HELL PPL AH LIKE UP HIM PICHA DEM..DEM NUH SEE SAH SUMTING WRONG WID HIM UPSTAIR..SMH

2. Everytime me see dis sup’m ere’ all mi can duh a :ngakak :ngakak :ngakak
    De drugs dis bredda deh pon nuh nawmal none tal him a c weh wi nah c to fart hole mi inna tears, all de yeye brow mi seh mi caan tap laff a drop dis man drop pon him lip inna madness yah man
    (Simplicity soon sign in)

1. Klaaaat, seerus. at first mi tink seh it was some joke biz. LOL. All now mi cyaan believe seh a man really duh dis tuh himself. I tink him deh pon drugs fi real cause dis cannot be a nawmal sumaddy really a tek picho lookin like dat.
      what a gwaan Simplicity.

3. We be hating! Really! If him would take a good look in the mirror, the reflection that is staring at him is the person that is hating on him. That person is you, evidently him mad without a doubt, him need a stiff jacket, before him inflict further damages to himself.

1. True true Bammy :ngakak We be hatin di Expo marker oba him yeye, we be hatin di skull-head scarf round him choat, we be hatin di ting weh him tongue lib inside ah, di sumting weh fava duck bill.

4. A wah dis man???? Fava like smaddy tek a 4×4 & claat dis motherf%#@&* cross fi him face. Excuse mi Sir/Madam or whatever gender yuh be, u r so right about about ur allegation of ppl be hating. U r 100% correcto, Ima just gonna admit that I hate u, I hate u, I hate ur freaking ugly guts!!!! Mi haaattteeee yuh fi f#%& up yuhself like that!!! If a suh u sheg up fi yuhself, wah d claat yuh wld an do to mi?????? Yuh wicked to yuhself nuh baxide!!! U r so hideous, u scare d living daylights outta mi!!! Yuh fava 1 creature out a d scifi movie, yuh a ask bout what time yuh car a come fi tek yuh go hollywood??? A mussi fi guh star inna a 1 a Stephen King duppy movie, cauz a only that alone u could an a guh a hollywood fah, nothing else!!!!! Damn Zugly Bitch!!!!

5. Yuh see yuh fava any drancro (johncrow) or bald eagle inna d fur!!!!! Look how God good good creation do himself nuh man!!! kmt waste a f*&#%@& clay & God precious time, it hat mi how dem can deform up dem self yuh si man, cho.

6. that is like sooooooo rude up 2 make fun of that person and call him ugly if u were smart u would know it is not about the looks it is about the personality.sooooooo what i am saying is let that person be himself no one but u care’s what u think. maybe u should think before saying something mean…

Leave a Reply to sketelbam Cancel reply