KIZZY AGEN

40 thoughts on “KIZZY AGEN

1. Whelp! Its the first mi eva hear drawz cratches described so. WOW
    Mi choat dry..need likkle wata. Then who are these bedbugs exactly. When dancehall friendships go sour! Just WOW

2. then wait nuh har kids dem dat behind her while she a gwaan wid har phuckery?!?! anything she a tell dem now she been waan tell dem no sah

3. everybody know weh mi duh already mi teef whole heap a clothes send guh jamaica to bredda yeahhhh… a owe she seh she owe rent and a mek noise inna de hallway?!?!?!

4. She need to put the phone down and clean the dirty house,old gal you house dirty you make your son sleep with a bag of dirty draws behind his head smh.careless gal you disgrace yourself big time

5. Yuh know seh while she a try disgrace people she disgrace har own self. She describing people as nasty but her own house look like a pig sty. Why the children room look suh? Plus how you must have your kids sleeping in a room with dirty clothes and underwear stuffed behind furniture? Who inna dem right mind duh dem tings yah? Girl guh clean yuh stinking dirty house and stop chat up inna camera. I feel bad for your children, dem haffi grow inna toxic environmrnt.

6. Dat mi did a sey tu. Shi mek har son sleep wid di dutty draws dem. Suppose shi neva owe rent den a wey wudda gwan. Shi woulda get a PA system. Suh nuh fren nuh cuss out dem one anneda face to face. Everything has to be done via social media. Everyone thinks this is the way to settle differences? Secondly, is like everyone a compete fi si who can gwan di wuss pan social media. Har bed look nice doe! *Suh a wah coulda cause all a diss does*

Suh shi siddung a mek one gal dash wey 3 belly an a nedda dash wey two an come lay dung inna di house. Shi did condone wid it den, suh all of a sudden shi have a problem an a loud it up.. Mine baby duppy play wid yu son.

7. Her house look like a crack house , omg , put down the phone an goh look bout u dutty place , an stop show u house , it look like a man alone live dah , all her bed look like a one child bed omg look pon dutty clothes inna her house a cah farin diss omfg she need some sheet smh

8. Glad i have good health and work hard, this girl is a lowlife , just look how she live , look how she meck her kids dem live , look pon her bed jesus christ, my girl dont put back u self inna no video , u should a glad ppl stay a u yaad , come affi social media an goh look bout u house , u son need a clean room , smh

9. Sound like she a hate pon d gal dem, sound like she jealous , u can si from how she live sah nothing nah gwan fi er

10. DAMMMM BITCH U SHAME U OWN SEF , WAT A DUTTY PLACE , OMG LOOK LIKE SHI HAVE D KIDS DEM LIVING INNA SHIT , D HOUSE LIKE A ONLY MAN LIVE DAH , LUK PON HER BED , LOOK LIKE SHI A PLAY DOLLYHOUSE,A BUSH OMG , MY GIRL GOH TIDY UP D PLACE , U SON ROOM DIRTY OMG HIM CAH HAPPY , LOOK PON D SHEET U HAVE ON THE CHILD BED SHIT MON

11. Kizzy hype now when led rock shana ten what her baby father carlos from Payne land she could do or say shit. Gal a re entry and brother Greg deported and she did get deported too come back ya bout theif these bitches never learn before she go look a off the books work a this this fool come back for look like she miss tivoli dam idiot look who she a hype Donna sally what lick qq and shamara wha walk with Kerry what always get the bust head bout look good hopeless case and her kid in background

12. Kizzy yuh nuh kind yuh careless. Y u wuda have ppl a occupy yuh child space and a leave nuff dutty clothes and dutty drawz wid fragile crotches over him head? Kizzy yuh fi gwan betta infront a yuh child.

13. The poor kids dem a walk and look at her like she mad lol gal go clean you dutty house,you is ms Victoria secret and you dont have 3 panty on your draw? So you showing us that you was sharing underwear with your friends ? Girl you is nasty just plain nasty. How your panty draw full up of rubbish suh like its a storage container for tools but not one panty lol you bronx ppl living real dirty in america the gal dem in jamaica living better.if i have to live live to to make it to foreign i dont want the visa. Girl you need to pack up and go home

14. Lady please to clean your dirty house and come off social media ,the kids need care and attention smh you have no shame look how you carry on in front the kids.where is they father? And whats up with you eyes

15. Girl i cant here what you saying the baby crying, how you get deported came back illegally and threatening somebody about feds? Talk to me nice, girl you should be in hiding how your phone dont pick up in the apt what kind of service you have? Kizzy your apt look full a bed bug fi true.all those clothes look old and borrowed.go straighten your eyes that ghetto ass building if it was decent ppl living there they would of call the cops on you.

16. Met Oui! Yu a watch fi de outcome of the Georgia special elections?

Plus de possi le backdoor ousting of an Alabama politician…not the governor 😀 😀

17. If i was d next girl dem.i dont answer er , look pon d gal house omg , wat a nasty dutty place , no matter how poor u is, uno affi live like dat look where d child a sleep , look like is mattress pon d floor

18. brag bout clothes whey yuh teef? A seh yah go call feds? Hold on deh mek mi brain register a wah gwan yasso. Dis need evidence doe like di person whom you speak of. An mi a seh a bad gal dis eno but yuh naaaa call dem name doe they know themselves but I don’t m

19. She come on the computer come embarrass her self an still no call the gal dem name the f**k. So wait you make the world see inna yo house fi wahh. How the gal dem ago answer you if you no calling names this stupid bitch

20. Up researching a paper but mi did hafi peep over ya cuz mi a drop asleep. House dirty fi true. She looks like she on something no man. Mi would hafi straighten up mi place before mi go on live smh…

21. A re entry gal bout call Feds a deal the gal a look for stay that why Shana Star Take what Carlos from her stay bad rass and she could not try nothing gal really get a second chance to come back and still a theif gal sad and hopeless like wha Bout theif a mine Greg a jamaica a so she use to mine Carlos while Carlos a mine leffrock shana old idiot dem bout she nah to look good she ever stay bad like wha from long time first theif mine everybody and nuh tek some of the stolen cloth from her self she always stay bad

22. immigration mi ago sen a har bloodclaat yaad right NOW, wust mi know weh di nasty gyal live, all har pickney dem fi guh home too, she too rass brite.

23. Immigration f yu nuh call the police yet, nuh badda call dem. Dem a dig dem owna grave. Nuh get entangled inna dat. Shi post vid fi dun di bed bugs an shi flop harself. Mi shame fi har.

24. This gal is nasty yes, but why the bomborassclot u want get the kids dem involved. Leave people pitney outa unu dirty mix up ole sickness. All a unu is a set a ole crobate, private and vagabond.

25. Another thing you kizzy girl, yuh too rass nasty, your house is despicable and filty, you need to organize your closet,your a baga chat why don’t u call the gal them name since u so bad. Go get a of the book job and stop thief, show me your friends and tell me who u are!!
    Look at all those name that u mentioned, all those or a pit toilet full of shit.

26. @Pebbles, no bady nah REALLY talk bout her kids , ppl jus meck refrence to dem cause dem inna d video , an d child dutty room, kizzy too nasty , a badmind meck d gal dem move out an lef er , cause she aah d gal dem fuk an mine her , no bady nah trouble her , dats y she cah call no name , she full a shit like , she cah call d gal dem name .

27. Look at that poor kids room no little decoration. Look at the sheet bad colour and the bed is not made. Then you boast about name brand clothes. Invest in your child. When these so.called friends leave it will be you and your son to rough it out. And don’t open draw whey full a garbage. Stop move round the dirty house and mind people nuh call child services on you for 1) an unhealthy living environment 2) the swearing and cussing in front of your son. Stop being careless and documenting evidence for your downfall.