KIZZY KIZZY KIZZY

LOOKS AINT S*IT DI GIRL HAVE 3 JOBS YUH SEH AND A PAY HAR BILLS MAN…YUH UPSET BUT WRONG A WRONG OO

Screenshot_2015-05-02-10-43-24

Screenshot_2015-05-02-10-43-34

Screenshot_2015-05-02-10-43-42

0 thoughts on “KIZZY KIZZY KIZZY

1. metty send on di girl work pictures dem, kizzy member say is from jamaica days you use teef out y grandma money and food and mine man, di boy that name Shawn, do you remember, so ah long time you ah fool

2. Kizzy your ugly and shape bad wtf you talking about you well bright what does looks have to do we anything you have a piece a knock knee weh look like you ago tip over nuh body talk bout ugly cause you far far from pretty and yuh clothes dem ugly

3. Kizzy why u don’t show u teeth if u have nerve do call smaddy ugly? U cuz was great when she extended herself to u now u come try style her? One question, the public assistance what u get for the kids nuh transfer? Is it less now that your big daughter is of age? Why u didn’t ship down the machine to Florida? What did john John do with the 8k him two de Candice Mek u no start back thief from store? How smaddy who wear the most brands nah have no $? Where u a stay back in NYC was the apt waiting for you? Shelter is there darling so you and your special needs son John John could get in fast.

4. kizzy tell di ppl dem say, you go to the girl job fi get check and is CIPRO!!!!!! DEM GIVE FI YOU PUSSY INFECTION!!! NOW RUN AND TELL THAT TO YOU FRIENDS DEM!!!!!

5. KIZZY YOU CAN NOT TALK TO THE GIRL, SHE COME FROM GOOD GOOD FAMILY, KIZZY MEMBA SAY U MUMMA NEVER KNOW IS WHO BRRED HAR, KIZZY DID YOU DO A FOLLOW UP ON YOUR INFECTION? DO NOT LET DEM SEND ON THE CLINIC DOCUMENTS WASTE GAL, KIZZY WHAT HAPPEN TO YOU FULL BODY, KIZZY WHY YOU CN NOT SMILE WHILE TAKING PICTURES!!!!!!!!! RUNNN IN NOW WASTE GAL!!!

6. KIZZY YUH LOOSE WEIGHT AND REGAIN CONFIDENCE DEH DOE U AINT PRETTY U R REGULAR LOOKING HUSH BUT HEY WE ALL CALL OURSELVES PRETTTY NUH TRU HAHA MI NAA GUH BADA KNOCK U NO MORE

7. Kizzy not pretty at all name brand ain’t nothing when your house dutty and stay bad like your knock knee. Your eyes always look like you crying. Your face shows a lot of sadness

1. Game Over, mi love how u know har business n a buss out har nastiness dem. How di medication fi clear up har infection if she nuh get some fi treat har big son infection to and him gyal dem and di whole a dem man. One circle of nastiness dem a spread disease

Tell wi more ya Game Over, wi loikee it

8. Kizzy pretty and wutless , pretty and homelesssss ,statuslesssss , pretty and bruck no clatttt not to mention nasty voice sound like old rusty pan left the woman alone har ambition tup up and har jobs on fleek :2thumbup :2thumbup she no need fi pretty like you cause har bank account done pretty waste of space inna merica … Hype pon ig and poor and nasty inna real life :kr :kr

9. What an ungrateful gyal…..people we help u more and sorry fi u Kizzy with u and di kids,not nuh strong back man dat pulling u down.U ruin di people dem credit.U could a tek di whole a u tax money and get an affordable,decent apartment wid u big son John John social

10. lizard face KIZZY,you just kill you self, you sent Met, THE PICTURE FROM 9 YEARS AGO, YOU SEE THAT TRUCK THAT NATALIE STAND UP IN FRONT OF, SHE WORK HARDDD AND BUY IT CASHHHHH FOR $16,000, YOU SEE THAT SAME HOUSE SHE STAND UP IN FRONT OF, IS HERRRRRR HOUSE ,THAT YOU DID SLEEP IN, WHEN YOU FOUND OUT ABOUT JAY X BABY FROM ZULIKA!!!!!! :ngakak :ngakak

Leave a Reply to game over Cancel reply