Umm ah wah kind ah drug him deh pone. Congrats On your 9 years Kizzy … Side eye. Her bag cute tho!
0 thoughts on “KIZZY SEH 9 YEARS…CONGRATULATIONS OO”
Bwoy mi love ar hair color, but since I got a “regular” job I can’t wear those colors.
OAN: The fellow in the background, is him di girl dancing on cause him not even a bat a eyelash pon ar dwl
Kizzy u look nice here….man a crack smile Inna photo with u…. Print and frame this one up for the Pitney them cause las me see Jj a smile so bright a when Candice son graduate jr high . Ps Kizzy The smile is coming along braces stills wear?
This clown bragging about 9 years pleaszzz keep taking care of him and you will get ah next 9 and that will make it 18 yuh have enough money for a nex 9? becausz wen the up coming rapper buss your little struggling money wont be able to help him!!!!
what is a definition of a man??? protector provider head of household ok dat a man frame “nutten fi boast bout sum ah unno desperate females as long as a body a warm up unno bed don’t matter if da man wutless
Bwoy mi love ar hair color, but since I got a “regular” job I can’t wear those colors.
OAN: The fellow in the background, is him di girl dancing on cause him not even a bat a eyelash pon ar dwl
no sah 9 years and how much together?? so shi tek him up from pre teen ??
John John yuh look like yuh high is that X or ganja??? No sah!!
Wasnt he married to some other lady for green card? and they were to gether as well?
that is not a good look dude look fried
Kizzy u look nice here….man a crack smile Inna photo with u…. Print and frame this one up for the Pitney them cause las me see Jj a smile so bright a when Candice son graduate jr high . Ps Kizzy The smile is coming along braces stills wear?
SO A WHA AGE KIZZY TEK UP DI TODDLER? HOW OLD HIM BE NOW? SO MANY QUESTIONS.
He should be around 27 28 she got him young she at least 10 yr older she looks nice in the pic but 9 yrs 2 kids 0 ring 1000 bun lol
9 yrs and still not his wife please dem fool fool ole woman yah nuh have nothing name sense
This clown bragging about 9 years pleaszzz keep taking care of him and you will get ah next 9 and that will make it 18 yuh have enough money for a nex 9? becausz wen the up coming rapper buss your little struggling money wont be able to help him!!!!
@ Ten Ten you to bad, lol.
Congratulation Kizzy, nuff of these females that commenting cant keep a man for 9 days.
Hahaha dwrcl but si yah kizzy cyaa keep a MAN cah dat ano man him a manmpla… Ijs *cut yeye
……………………………………kia …..a dat mi jus a tink
what is a definition of a man??? protector provider head of household ok dat a man frame “nutten fi boast bout sum ah unno desperate females as long as a body a warm up unno bed don’t matter if da man wutless