BUT YUH BATTEY FATHER WELL GET BIG UP..LOOK AT THIS DOE HEE…….DOUGIE SO YOU IS A TOP MAN??
6 thoughts on “KMARLY YUH NEVA BIG UP YOUR FATHER”
If a me like him me stop big up bogle the mAn never like him ,him look disgusting pon the gram me can’t stand him sadom life , the bwoy need to go hide him dirty self
Yes a true! Mi would a neva big up Bogle if a me like him fi tru! But dem dweet fi di likes and di attention! If bogle was alive today him wouldn’t dweet cause bogle Neva did ago look pan him!!! Him jus nuff and a live off a bogle hype memba mi tell u!!!
If a me like him me stop big up bogle the mAn never like him ,him look disgusting pon the gram me can’t stand him sadom life , the bwoy need to go hide him dirty self
FOH! He don’t look disgusting on the gram so get off his dick.
I will agree his mannerism are a little bit to much to handle especially when he in the party dem… but di bwoy alright
Yes a true! Mi would a neva big up Bogle if a me like him fi tru! But dem dweet fi di likes and di attention! If bogle was alive today him wouldn’t dweet cause bogle Neva did ago look pan him!!! Him jus nuff and a live off a bogle hype memba mi tell u!!!
Bogle was a battyman too it run in the family believe it or not ..Bogle name call on batty long time
too lie bout Bogle never like him..he was young when Bogle died ..so Bogle didnt know he would turn this way
unnuh must talk about Tanya Who a tell lie seh her last name is ALLEN and she did married to BOGLE
Unnu nuh read wid comprehension fi NUTTEN, enuh!!!!! Mi neva si supmn get tuh mi suh! WHERE IN THAT POST DID HE “BIG UP BOGLE”?????