She cuss and call all kinda bitches and things den she tek whey harself from facebook fi a spell
0 thoughts on “KONSHENS MOTHER A GWAAN WORSE”
MET u see me dying trial a frighten till a nearly dead, fi see dis big ole granny pon FACEBOOK a gwaan like draw foot slippas gyal a shame a shame a shame
A really she? Dis a histreh. Shouldn’t this woman be sending LOL to Rev Blair and posting Grace Thrillers. Jamaica propah pop dung old people nah have man as agen
Y’all ignorant as f**k y y’all so disrespectful calling the grown woman a BITCH now tell me if her 3 son den kick kick up unnu nasty bloodclattt unnu a talk bout the woman ole a lie DAT ..unnu HURT CAUSE SHE MECK NUFF A UNNU YOUNG GAL LOOK LIKE A PEICE OF SHIT ..MECK UNNU COMMENT AND JUST STOP DIS UP THE YOUTH DEM MOTHER STARVA F**KERY THING DAT UNNU WOULDN’T WANT NOBODY STYLE UNNUBMOTHER AS THIS LITTLE BITCH ..,……..REDDDDDDDDDDDDDD FLAGGGGGGGGGGGG FI UNNU …..
MET u see me dying trial a frighten till a nearly dead, fi see dis big ole granny pon FACEBOOK a gwaan like draw foot slippas gyal a shame a shame a shame
I want to know is who did a tell lie pan har..the person screenshot what she wrote
Why run mama konshens??
What a f**king waste bitch
Met she more dan skitzo as u say cause me read d 3 post dem n none a dem na add up but as me say if a my madda a gi her some rass lick u see
De extra letter at the end of her words a kill me eyesight.
U kinda haffi wonda wha woulda meck ah big woman really gwan suh..why all di extra letta dem fah??
Mi shame and she ain’t my mother
My lesbian lover, Foxy?
A really she? Dis a histreh. Shouldn’t this woman be sending LOL to Rev Blair and posting Grace Thrillers. Jamaica propah pop dung old people nah have man as agen
:ngakak
what a f**king dumb ass bitch
An she still ah post an mek it wuss. Mi shame fi konshens mi naw lie. y him madda a gwaaan suh BITCHHHHH. what a disgrace.
Y’all ignorant as f**k y y’all so disrespectful calling the grown woman a BITCH now tell me if her 3 son den kick kick up unnu nasty bloodclattt unnu a talk bout the woman ole a lie DAT ..unnu HURT CAUSE SHE MECK NUFF A UNNU YOUNG GAL LOOK LIKE A PEICE OF SHIT ..MECK UNNU COMMENT AND JUST STOP DIS UP THE YOUTH DEM MOTHER STARVA F**KERY THING DAT UNNU WOULDN’T WANT NOBODY STYLE UNNUBMOTHER AS THIS LITTLE BITCH ..,……..REDDDDDDDDDDDDDD FLAGGGGGGGGGGGG FI UNNU …..
Lol but ah true him Madda ah real butu gal. Highly uneducated