UNO SI HOW DEM GONE INA DI PEOPLE DEM PLACE GONE TEEF

download-Optimized

Click here

This video is very graphic! The owner of an auto parts store fought back Monday afternoon when two gunmen showed up at his office to rob him, eventually wresting the gun from one assailant and shooting him multiple times as his accomplice ran away.

Anyone with information about the accomplice, the second victim, the BMW or its driver is asked to report it to Det. Trevor Goodwin at (954) 321-4270 or report anonymous tips to Broward Crime Stoppers at (954) 493-TIPS (8477) or online at www.browardcrimestoppers.org. Crime Stoppers will pay up to $3,000 for information that leads to an arrest.

0 thoughts on “UNO SI HOW DEM GONE INA DI PEOPLE DEM PLACE GONE TEEF

1. Owna man bad like yaz ! I wish he was able to plug de next missa p**sy! Grown ass thieving coward and can’t wear a belt!

2. Wish mi did know a who den and know where to find the next one. Call crime stop and get da likkle 3G deh fi pay some bills. Mi love dah boss man deh big up urself mr d! A suh yuh deal wid bwoy wen dem nuh wah work and think dem can just come tek people tings!

3. @sue where in the news was the man on run? Go get yourself a book and learn to read.then read the article and come back again. Big up the owner that defend his self from those crooks.

4. Met mr d was mix in crimes dem wrong how dem handle it but mr d teif the man dem a Fortlauderdale regular and sell dem story it’s more to the story so don’t praise him cause him very mix up in crime and thief too

1. So, Mr. D is Andrew Hepburn, the person who was sitting in the chair when the “robbers” came in? What type of crime was Mr. D into and what was he known to teif? I agree though, this was no ordinary robbery and that there is more to this story. When they visited Andrew Hepburn at his home, he said he wants to put this whole thing behind him. Huh? I guess he doesn’t want to draw attention to himself.

BTW, who is Baller Don?

5. Yea, well if Andrew a teef, him neva did a teef at the time. Him inna him place a mind him own business. Dem two dog shit ya (along wid the one weh did a drive de bmw) shoulda dung a Coroner’s Office pred out ina freezer. See how unu ready fi dig up dirt pon the man say the man a teef? Unu nah talk bout the two low life fuqqas weh coulda all kill the man and innocent yute weh siddung outside. A DEM WI FI FOCUS PON.

#MOVE UNU BLOODCLAAT, A DEAD UNU SHOULDA DEAD#
    #MI NUH LIKE TEEF, PUSS C DEM ROB ME ALREADY#
    #ANDREW WHEN MI SEE YOU, MI AGO BUY YOU A BEER#
    #A YOU A DI REAL BAD MAN#
    #PROTECT YOUR PROPERTY#
    #START HUNT FI HIM FRIEND DEM#
    #8/22 – 8/23 NEXT GUN SHOW A FORT LAUDERDALE (OFF US1), DOAN MEK IT MISS YOU#
    #WHO FEELS IT, KNOWS IT#
    #GOD IS GOOD ALL THE TIME#

1. So me say to! Him should a cork a hole inna de 2 a dem! Former teka man went legit a so onu fi say, cause teka man nah tun business man an juk dung nu body sed way.

Anon! go tell yu babyfadda/f**kaman say him nu fi tek on trade him neva ‘prentice pon before hand :ngakak

6. #PHANTOMPHOENIX :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak You a gwaan very bad from wha day ya :ngakak :ngakak :ngakak

Dem nuh mussi deh pon job experience :ngakak :ngakak :ngakak

#MI SEH EVEN IF A DID TEEF, IT LOOK LIKE HIM STOP NOW#
    #GLAD WE NEVER DID AFI TYPE NO R.I.P. UNDA THE STORY (FOR THE BUSINESSMAN)
    #WICKEDEST FEAR INA YOUR HEART WHEN A BWOY POINT A GUN PON YOU#
    #TRAUMATIZE YOU BIG TIME#
    #GO LOOK A WORK JOHNCROW AND WHEN YOU GET IT, BUY A BELT#
    #NEXT TIME MI PRAY UNU NUFFI SO LUCKY#

7. Ballers don is a guy that keep dance in Florida what beat him gal wha day yah nearly kill her he on the run from that time