KOREY RUDE BWAAY SEH POLICE TEK HIM 5M…AND HIM NOT GAY

10592989_1573021039587364_6805508501016879062_n
Screenshot_2014-10-30-13-37-56
Screenshot_2014-10-30-13-38-25
COREY YUH HAVE MI WEAK TODEH BADDDDDDDDDD…DEN AFTAH SUH MUCH YEAR A DEM A SEH YUH A SUH WHY YUH CHOOSE 2014 FI SEH YUH NOT SUH? SUMTING SPESHALL BOUT DI YEAR ?? WHEY YUH GIRLFRIEND DEH KOREY………OH YUH IS A CONSERVATIVE DATER? :travel

0 thoughts on “KOREY RUDE BWAAY SEH POLICE TEK HIM 5M…AND HIM NOT GAY

1. Jamal nuh buyas, but dem have minimum requirements…..poor Korey nuh meet dem. Since him ah celebrity and modler fashionest weh just lose five million dallor him need fi hire a tutor…. :ngakak

1. Whappon Me mad friend :kiss , lol
            That capuccin monkey sey you can’t look at somebody and say dem gay, lolol
            Otay, guess rupaul nu gay…lolol

2. Him we learn the difference between police and theft…Damn fag. Him go mek report bout the theft? How you come out a US with that money? and why you pull so much if is from an account?
      Fag.

1. Maybe he was involved in bulk cash smuggling and they confiscate the over US$44K (undeclared) from him at the airport. If it is true that the Police took that amount of money from him, he is lucky he was shot in the head.

1. Yawdy when mi seh dat mi haffi read it bout 5 time fi see a who really a talk ooooooooooooooooo it concert mi bekaw it look like seh mi back a time

1. Metty di more mi read it di more mi laugh :ngakak Korey seh him guh a Jamaica and police tek him five million dallor :ngakak Him seriously need fi deleat di page :ngakak

2. a di best laugh mi get since day :ngakak and not even dat sweet mi a how di gay fren dem doe even put a comma or full stop pan di not gay status

3. Yawdy mi laugh till mi haffi wipe mi eye and Ive been sad since last week so mi gladddd fi the laugh bad lmaooooooooooo

4. Metty mi sorry seh yuh sad since last week :peluk Hope Father continue fi bless, heal and restore you :peluk
            Di bwoy Korey gi we a tall dose ah laugh doe…

5. Cheer up Metty, whatever it is just pray abt it, & always remember that ur JMG family is always here for u, ok

1. Hi Met, hope you are ok. please don’t be sad, continue to laugh as it sometimes takes away the pain which cause sadness. Bless up

1. MET! me miss whatever post whey yu say something wrong wid yu…wish you all the best in whatever situation it is…Be bless, always.

1. All that money he investing in bleach he need to invest in a grammar book/private tutor/English esl class…something to help him construct a proper sentence…damn fool.

1. You would expect these kinds of errors from pre-schoolers/kindergarteners, but grown adults??…this is a tragedy :ngakak

1. Yawdy :peluk :peluk :peluk …how in the hell do you misspell 3 letters? :hammer…Metty mums, neva know seh you were feeling down; hush mummy, you’ll be just fine…we love you n’ you know that :peluk :rose: :heart:

2. Mi can’t believe a suh dis bwoy dunce!!!! Anon 2:49 yuh right him fi jus pose fi pic….. mi shame mi can’t believe bout yaw modler and fashionest yuh fava please puss

1. Please puss *mi dead now fe real*__________________________________________________________________________________________________________________

1. He’s been hacked :ngacir2
        Corey I beleave, dem fi stap hack celebrity, modler fashionist page…..big an’ ceerus______________________________________________________

3. I wonder which celebrity Corey dated – Doggy Style Platinum. But wait him sey him nuh gay :ngakak :ngakak
    Mi shame fi him and the grammar :nohope

4. SOME A DEM FI JUSS DRESS UP AND KEEP DEM DAMN MOUTH CLOSE….ALL DI NAME BRAND YOU WEAR AND YOU CANNOT CONSTRUCT A SENTENCE NOR SPELL WORDS ON A 6 GRADE LEVEL….AND ITS THESE SAME PPL THAT LUV TALK BOUT PPL GRUDGE DEM…

5. whats up met ;;;;;;hope u feel a likkle betta soon,,,,dam dunce ongle knw fi bleach,,,,,,,,,,,lol,,,,,,,,,but mi neva hear nobody tlk so yet ,,,,,,,,,,lol,,,,,,,,,,,,hail JMG wallers

6. Me still a decide who fi get the prize, if a corey or rec… I hope no affluent person in the american society not reading these things cuz this calls for a visa restriction on all jamaicans cuz obviously there is a problem

7. Good afternoon Ms.Met , you a ask why him pick 2014 fi say him nuh lean? Me a ask a wha dem tek 5 million fram him fah. Him need a karate kick bout him “am a fashionest” I read it bout 10 time.. A huch movie star him date? No Mainnneee this funny yuh fret, him seh him don’t f…k man , there are givers and takers which one are you??

8. Thank u everyone. I will be better soon I know because I have prayed so much and God always answers and comforts me :peluk thank u one drop and idontgive a blah blah :ngakak

9. So let me get this straight, If you in a dancehall and take dancehall Pictures does that mean you are a celebrity? Or you in a dancehall and a screw with a next dancehall Human, does that make you sleep with a celebrity? Who turn this Batty Fish in a celebrity that is all I want to know, MET IS YOUR FAULT ENUH…LOL. Is You feature these Nobody on the Pink wall and mek dem think they are celebs, If I laugh anymore, Get up and pose and tek picture in a dancehall and you turn celebrity. Me mummer pum pum.

10. lol,,,,,,,,,,,,awrite met mi ago change mi name to blah blah,,,,,,,,,,,,,,,woeiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi bhuddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

11. Hope u feel better Met..
    Poor thing not even know wah him be..di bleach reach im brain gi him alshimaaz..blame it on di bleach folks. U si wen bleaching and selldibatty clash it mek u lose u mind.

12. Hope u feel better Met..
    Poor thing not even know wah him be..di bleach reach im brain gi him alshimaaz..blame it on di bleach folks. U si wen bleaching and selldibatty clash it mek u lose u mind.
    Young man suh confused him tink police rob it him millions a dollahs..and dat anuh nuttn caz innah him mind him a Bill Gates, rich loike dat..lawd if I neveeeeeer.

13. Delusional an Dunce like…….di whole a dem f**king celebrity yah need fi jump inna one rusty jumpan an roll dung a rass hill…everyday unno rich n caan needa read,write or f**king spell…unno tap write pan social network cah unno mek unnoself more ugly than some a unno already is….good evening metty n folks….what 5mil Corey????a Wanda if yuh know sey di blueeye boys will stop u outta any airport wey yuh land an ave several questions fi yuh nastiness…like what do you do for a living,do you ave pay stubs,when did u file your last tax return………..UNNO STOP IT……..a mussi u whiteness a fool yuh….

14. Met my darling :peluk feel better soon ,, Corey. U know I cannot cross it with u lmaooooo .. No sah from I was birth till now :malu :ngakak :malu

15. 1. This is a fake page
    2. Corey would never say he’s straight he love suckin Dick .. He was Lookin paul range just Weh day
    3. Corey don’t have no PAPERSSSS which jamaica him guh? Must jamaica queens
    4. 5 million??? Corey would love if smaddy give him 5 cents right now to how him bruck like church mouse.
    Dwl. That impersonator need fi stop bate up d Bwoy ting him use him batty fi business.

16. The only thing worth responding to in this topic is…
    I’m not sure what happened to you Met but hope u feel better and all is well!

17. Before you people go off on ur comments! Do research , that’s a fake page and he goes under corrie not korey, gay he may be but as far as that page completely fake. Smh

18. Did this bleach out muthaf***ker say he’s a CELEBRITY?????? Korey which part of you is a celebrity batty man? DWFL! You instagram $0’s Paying muthaf**kers are really delusional

19. @ Fashion fashion @pretti Nikki :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :repost: :repost: :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

20. THAT PAGE IS FAKE!! THATS A FAKE PAGE !!HIS REAL PAGE IS CORRIE RUDEBOY MCINTOSH SOMEONE USE HIS PICS TO MAKE A FAKE PAGE!!! PEOPLE ARE SOOO CRAZY… MET DELETE THE POSTS THAT PAGE IS FAKE…

21. THATS A FAKE PAGE!! THATS A FAKE PAGE!!! FAKE PAGE!!! THATS NOT CORRIES PAGE PEOPLE BEFORE YOU ALL COMMENTING THAT PAGE IS FAKE FAKE FAKE.. PEOPLE ARE SOOOOO SAD USING THE GUY PICS MAKING FAKE PAGE… HE POST IT ON HIS FACEBOOK TELLING EVERYONE THE PAGE IS FAKE… HIS REAL FACEBOOK IS CORRIE RUDEBOY MCINTOSH.

22. LMAOOOO comment#30 But haven’t you noticed that most of these “dancehall hypers” ah sum dunce batttt. poor Paul Range, Jayx, Apple and poor sexy lips she have a slash ah dunce too. Bwoy dem fi shut dem cockahole n just tek picture. Sometime mi read Paul range post dem n tun fool mi damn self; suh til mi haffi ask someone fi read it to mi.

23. fake page or not…..every raas picture a dis bwoy mi see him ever a pout up him lip dem like man just draw dem hood outta him mout…….dwbrl

24. Am?????———>I am———>I’m
    mi tired fi see the social media dyslexic dem wid the am dis and am dat. I am not gay; or I’m not gay. Corey smh

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply