KWESI GUH TEK A NEX PICHO A DI MAN SHOES NUH STAR………..AN SI

15 thoughts on “KWESI GUH TEK A NEX PICHO A DI MAN SHOES NUH STAR………..AN SI

1. But a pure fake stuff ven and this boy kidbreezyoffical,, wear .ven ain’t got no dam money to be buying these expensive stuff. This boy have all 3 different color of the same shoes Wey each a cost $2500 us dollars a who them a try fool. 90percent of ven clothes ,bag, belt and shoes them fake. Yuh a get trick kidbreezyoffical,,just like how ven tricks kestimate, sey she a buy him the real brand uno a set of gold diggers and a look woman fi mind uno bleach out lazy ass self. Uno a nuh man. Uno a mascot

2. @REAL CHAT GUESS U KNOW NOTHING BOUT SHOES.. 2500 WHERE???? GO ONLINE AND SEARCH THE SHOES BEFORE U CHAT PLEASE… DAMN FOOL

3. Hahaha!! @realchat you made it clear yuh nuh kno nothing weh a gwaan guh si dung nuh girl you losing your mind yuh loco bout $2500 afta mi nuh si him inna nuh red bottoms suh a wah kind a shoes yuh talking come back here and tell us please

4. good looking guy look better than the other 1 by far, He is more masculine. The other 1 look girlish, I don’t know if it’s me but they remind me of teenage boys. The dressing alone turn me off. I can’t c Ven with this 1 either, no I’m not dis him just starting my opinion. Mama look for a nice big man weh look good and will treat you nice. The girlish 1, need a tump inna him face. Have a good weekend u hear VEN, I don’t know u but I’m cheering for you

5. Met y dutty dolly went to di mall go theif clothes fi kwesi dolly call kwesi and beg him fi cum f**k out har hole and gi him money last night dolly you are a f**king joke true meaning of a man clown dolly from di time mi realize how him ah f**k back ven on d internet mi wudda give him ah hard time fi cum f**k me again mi wudda stop chat to dat right away u so desperate u go back go chat to di man and f**k him already my girl u nuh have no shame u ah put up picha wid ven ah gi him money but dolly ya fool cah u do di same thing too so wat make u any different dolly mi know fa ah fact u give kwesi money mi know fa a fact kwesi ah ya pimp jokey pokey dolly so quick not even 2 weeks nah 1 month pass and kwesi deh back inna ya hole u go tek di theifing clothes dem and go hide it cause u neva did want ya mumma and ya sister fi know cause ya shame badd poor you all u do all day ah call down kwesi phone and a stalk di likkle youth and u claim seh u ah one hot gal ah joke thing diss ah beg man fi come f**k u dun out roach infested pussy met dat dutty bruck pocket batty man live ova him sista yard ah queens him don’t pay no bills him bruck like dog everything wat him have n do is offa dolly expense and everything him eat ah dolly money might as well she did birth him f**king beggy beggy battyman met i swear dis mi know ah di thruth dolly madda threathen har and tell har if she go back ah dat waste man she dun wit har and she haffi cum out ag di ooman yard

6. Mi see dolly a sign up kwesi at planet fitness sometime last year. Not one time him back out a card to sign up for the membership. So mi know say dolly ah MAN CLOWN lol. Kwesi clearly just using har cuz frm dem sign up mi neva see dolly back at the gym, only him. Poor thing, yet she so hype!! And she is very UGLY in person, dont mek social media fool unuh lol