LA LEWIS HOW YUH HAVE DI PEOPLE DEM HOUSE SO?

Met look how di bwoy LA Lewis Mashup mi family house. Them go to Jamaica the other day and di bwoy and him babymother lock out mi family out of the yard him call all police and the police tell him that him bright fi lock the people dem out off them yard. Met look how the man deal with the place dirty house and a walk round a brag,him get notice and don’t want to get out but him and his family dem a guh get bailiff.People can Suh nasty and a walk round a brag. Delacre Rd off Waltham park rd.14329337_621085084717537_1168227595_o

14339243_621089348050444_1370645490_o

14340018_621085004717545_1221474834_o

14315754_621075304718515_297169361_o

14315883_621075351385177_1796744910_o

14339220_621075354718510_1638508224_o

14339362_621075358051843_647835439_o

14360336_621089251383787_1161727929_o

18 thoughts on “LA LEWIS HOW YUH HAVE DI PEOPLE DEM HOUSE SO?

1. a mussi him a de fish weh sleep inna dat dutty tank nightly,luk all pon the damn floor my word….den unu really lease/rent out unu place tuh legal mad ppl?!?!?

2. but from u see LA Lewis him have a sour smell bad look so tbh I’m not SUPRISED that his habitat looks and smell just like him

3. Dat place neva look good from morning! Me cyaa deh abroad and my place nuh upgraded kmt La just add to the naturally run down house…kmt sender look at that hideous looking wall and coal stove! Stop blame it all on La! Ur family deh abroad and wasnt investing in their estate to begin with.

4. She seh him get notice which means him mabe did a rent it, if sumn did need fi fix he should say sumn, the outside wall might not be painted but if u look at the kitchen fixtures u can tell seh it was a nice place. Not even plate nuh wash, tings dash dung inna the yard, paint pan the wall dutty guh all the way up (who tf does that), look like the roof wah fix too. Not even mi dog house look suh crawny, lawd.

5. Some of it look like regular wear and tear that happens on any property, and some look like hell. LA Lewis obviously not a stellar tenant.

6. 3 daugular Rd off Waltham this is the address and a deh him live wid him babymother so shut up Caz u don’t know shit him get notice over a year now and nuh want come out

7. So the videos he posted on YouTube whey him always a eat out a wah resturant and inna the video he look like he wah nyam the plates them too. I guess this the reason he don’t or cant cook a him yard.