LA PINKY UPSETMENT

Ever since bready dead mi si seh pinky a gwan badddd!! She ah walk & f**k every bl****h man ah la all HIM friends LUCKY BRITISH WHO NUH EVEN LOOK PON YOU & NANCO!!! YES BIG MOUTH NANCO WHO WALK AND TALK EVERYBODY BUISNESS THE SAME NANCO WHO MOUTH NUH HOLD WATER & CHAT LIKE SCHOOL GIRL PINKY YUH AH F**K NANCO & THINK PEOPLE NUH NO? ALL SHI DO AH TALK BOUT HIM AND HIM MONEY HER AND MOVALTY AH TALK SEH HOW HIM LICK OUT HER BATTY!!!! YUH CANT EVEN CHAT TO NANCO WID OUT PINKY AH LOOK AND FIND SOME LAME EXCUSE FI COME NOISY HER SELF!!! PINKY WHO DONT REMEBER HOW MUCH MAN SHE F**K GO SID DOWN!!!! YOU OLD AND PLAYED OUT NOW MY GIRL FI BE SO YOUNG THE PARTY LIFE AH TEK OVER YUH FACE HARD PAULA SPICE WAS RIGHT BOUT YUH THATS WHY SHE ALWAYS A CHAT YUH YUH GO PARTY EVERYNIGHT WHO AH WATCH LIKKE BECKAM

pinky

20 thoughts on “LA PINKY UPSETMENT

1. To a trashy girl, dance is like her church… I never could understand how so,e females can party everyday of the week, doesn’t it get boring???

2. Wow, interesting and her party a come up next month and everyone will be there even the sender, so why put this out there for. The woman needs love to right and Bready gon now so it’s time fi she to live har life.

3. From him can sleep with Robert ! That girl should be able to do as she feel after him dead ! Him never married har own har or treat har too good in living life

4. BREADY BEEN IN THE GROUND OVER A YEAR. SHE NUH NEED FI SIT PON HER HANDS & CRY. HOT GYAL LIKE PINKY BOINCE BACK. DWL BUT PINKY ONLY 29. U EXPECT HER FI BE SOME WIDOW. NUFF OOMAN BREADY F**K PON IN LA, JA, NY, LV. KMT & DI SENDA OBSESSED & BAD MIND DI GAL & SHE NUH BOTHER NOBODY. U RARELY SEE PINKY INA DANCE. GWEH

5. But WAIT Nanco gal is him dead friend a Florida babaymama Tracy so mi don”t understand. Him nah shame and a f**k Pinky. Him luv dead mon gal.

6. nanco been a f**k tracy marlon weh dead baby mother nanco suck pussy fi fun an eat shit out a batty one nasty big man him mouth stink like shit pinky seh him love when she have a seat in a him face a dat him fi get him t know pinky dem from no were an all up in a dem face clown

7. Do Do mouth nanco stop the chatting WID YOU STINKING MOUTH PUSSY MOUTH NANCO YOU SUCK PUSSY FI FUN LABBA MOUTH NANCO LICK OUT BATTY NANCO

8. Who is this Nanco everyone speaking bout send picture come so the readers can get a look and understand who this mystery man is that tek it upon himself to deal with his dead friend gal????

But fi true the man dead and pinky nuh dead she can do whatever she pleases and with whoever she wants to do it with, she looked good and shape good she has no worries on picking up a man if she want and whomsoever it is, is the girl business… Let the girl breathe already…

9. Pinky tek Bready friends b 4 him dead so wah a gwan yasso. Shi no innocent gal. Nuff mon say dem f**k har and worse har pum pum smell fishy bad. Shi a gwan bad now cuz no hiding. Look pon har a party day and night mek Bready turn inna him grave. DISGRACE THAT

1. so bready neva party day and night to? dwl go jump in bready’s coffin an hold him dung since it a badda yuh suh much.
      How come unu naw judge d ada babymada…him stepsista…d one weh a fck har likkle sista man? him mus a do cartwheels ina da coffin deh dwl

10. Pinky mi jus show mi yankee coworka yuh picha an she seh yuh look 50 (she a 50). She seh yuh fava d aunty offa d show BLACKISH. I told her u a 29, she took off her glasses looked closer and seh a lie mi a tel. Get some sleep, drink sum wata and moisturize, moisturize, moisturize! Caan wait till yuh boatride raaaaaaaaay!

11. MI JUS COME BACK FI SAY PINKY WATCH UNUSELF BECAUSE MI REALIZE 8 BUMBACLOTT COMMENTS ALL LEFT BY DI SAME PERSON! DWL ANONYMOUS TAKE UNU EYE AFFA HAR. U TOO BAD MIND !! ON SOME STALKER TYPE TING DEH. U HAV DI SAME IP ADRESSES SO DI ICON NUH CHANGE. U REPLY & RESPOND TO UNU SELF LIKE MAD OOMAN. MY GAL IT NEVA AFFI BE DAT SERIOUS FI MIXUP & ENVIOUS F***Y! WATCH DI COMPANY U KEEP. BECAUSE CLEARLY MEDICATION NUH REACH DEM o_O .

12. MI JUS COME BACK FI SAY PINKY WATCH UNUSELF BECAUSE MI REALIZE 8 BUMBACLOTT COMMENTS ALL LEFT BY DI SAME PERSON! DWL ANONYMOUS TAKE UNU EYE AFFA HAR. U TOO BAD MIND !! ON SOME STALKER TYPE TING DEH. U HAV DI SAME IP ADRESSES SO DI ICON NUH CHANGE. U REPLY & RESPOND TO UNU SELF LIKE MAD OOMAN. MY GAL IT NEVA AFFI BE DAT SERIOUS FI MIXUP & ENVIOUS F***RY! WATCH DI COMPANY U KEEP. BECAUSE CLEARLY MEDICATION NUH REACH DEM o_O .

13. That’s incorrect because I replied Anonymous asking about who is this Nanco and I checked and the other Anonymous as the same color symbol as mine so that doesn’t mean the same person is responding.

14. I’m js whats the real problem sender are you jelous of this girl or are you fan, cause, so what if shes f***g around, its her pussy, so what if she likes to party, isn’t party entertainment, so sender did this dude naco or what ever his name is f**d you and duck you, whats the real problem lets be real, cause every wonmen, f**ks every women party, every women got a lil hoe in them, so by you sending in bullshit about pinky, whats you agena what is yo fame to claim bo bo, get yiu some dick, and you too wont have to worrie cause you’ll be happy girl bye

15. You all a bunch a nastiness in the name of money.Everybody ina da group de wha live ina dance hall a f**k everybody man and vice versa.Pinky look pop dung fe true.The body a hold up fe now cause it nip and tuck everywhere.Spend some quality time wid you son and get tested fi HIV.Some a yu fren we did a f**k brady have the HIV the gal ‘Moya dirty to the core Livity’. Money at the end of the day caan help if you have good health

16. You all a bunch a nastiness in the name of money.Everybody ina da group de wha live ina dance hall a f**k everybody man and vice versa.Pinky look pop dung fe true.The body a hold up fe now cause it nip and tuck everywhere.Spend some quality time wid you son and get tested fi HIV.Some a yu fren we did a f**k brady have the HIV the gal ‘Moya dirty to the core Livity’Money at the end of the day caan help if you have good health

Leave a Reply to nastygal Cancel reply