LANDO DIS NEED FI GO PAN FAKE WATCH BUSTA

LANDO FAKE WATCH GIVEAWAY 25k & nuh own nothing him claim it real but Lando where’s di receipt & box Fi di watch dem met him nuh have nothing a yard or broad a fool di idiot people dem wid di aliexpress watch dem woahh Lando tek care a yuh family a Jamaica & stop live fake lifestyle ooo

LMAO-Optimized

9 thoughts on “LANDO DIS NEED FI GO PAN FAKE WATCH BUSTA

1. Lando u ain’t got shit. If u can afford to buy these watch for 25 thousand dollars why don’t u buy or credit a little car fi yuh self and stop drive out the woman a Connecticut old range.yuh nuh stop dis own the woman a Connecticut but yet still yuh drive her range day and night with all yuh bitches into it.a same suh when yuh use to f..k Tina taste like skittles yuh use to have her a walk and yuh drive out her truck morning and noon.why u so worthless and love woman things?? Be a man Lando and stop depend pon woman.

2. Lol this is funny but this yute on the same level wid L.A lewis, di man say Google it.. Pink wall ago keep u honest Lando, how u ago pass off the watch dem now.

3. If that NEGRO could give away that type of watch then he should have keep a FREE birthday party like others(Puffy, J, lil Wayne….)
    on his level.
    Which la la land these people live in.

4. Fe real these spot light ppl can really fake them want to be dancehall rich life in New York . Are u serious wey u name give away two watch that expensive to me u always look hungry and well dress ‘ cut eye cut eye fe u broke ass man . I will continue to shop from aliexpress and don’t pretend am Rich while my money in Jamaica national and invest in property in Ja .

5. Mi think a Lando truck, him deh a certain place a gwaan and talk like him buy Range, I figured something was wrong. This broke as dude hype and have nothing at all. Those watches are fake……trust me!

6. smh a give away watch and him flyers look like him not even pay fi it cause PROOF deh rite over it and a these type a man the woman dem a run down

7. Lando how yah gi way 25 to 75 thousand Dolla watch and yuh family a jam dung a suffa yuh nuh live no way proppa landlord nuh stop dash yuh outta road a foreign all own up di people dem woman range a say a Fi yuh yuh f**k out di whole upscale Barbie all di rest a idiot dancehall gyal dem way still chat up wid each other go look a life yuh Neva know paradise hall did ago lock dung one day yuh hype crash yuh flop like yuh party bruck Lando yuh stop f**k blood wife Fi money go look a real job stop suck pussy Fi a living