LAST YEAR IT WAS DEXTA DAPS AND A FEW OTHERS, 2017 BRING A BELLY NO SAH

Not even a year yet and goodie go breed? Fi a man wey she affi tek care a? A so u disparate fi man fi a big woman? Well a guess u affi do wey yuh affi do huh cuz the rest a man them wey yuh f**k inna Ja dancehall neva stay with yuh so yuh did affi pick up one wey live likes ‍♀️

20 thoughts on “LAST YEAR IT WAS DEXTA DAPS AND A FEW OTHERS, 2017 BRING A BELLY NO SAH

1. Congratulations to you because children are such a blessing! !

Lest we forget every hoe has it’s stick of bush enuh!

2. Mad gyal this, most of these white girls come to Jamaica thinking that they can get any man and anything because they are white, and its true but after a while the men get tired of their shit and the just keep bouncing from dick to dick.

3. Again cos I’m pregnant and carrying LIFE dem cyan afford to givebut wait yuh couldn’t put the right years sendaask if yuh don’t know‍♀️Or your math not good enough when u so into my lifewait yuh neva know him put a ring pon it too I’m still here driving MY Range Rover and sleeping on king size bed while my two kingzz traveling the WORLD and third one soon fill up the passporta weh yuh mattress deh weh yuh buss pass deh which corner yuh fuk pon so mi cyan drop u some food and tea ☕️ holla nah ‍♀️

1. Which one ah yuh fren man yuh gone breed for now?? Yuh befriend Patrice then go sleep with Lance, ah mussi your salt hole put a demon pon him fi go attempt murder, what happened to your King that was locked up? Shampoo from Jamaica, Dexta Pad, Sam Gotti, Passion and the list goes on all who nuh f**k yuh ah who fraid ah God and STD Bitch please, ah the state pay a portion of your rent, bout range rover bitch the bank owns it, talk bout it when yuh stop make payments and yuh start pay MORTGAGE. wid yuh bed weh yuh buy offa Main Street inna NJ Old Refugee, yeah you’re from Europe but you had to run from a war where they were slaughtering your family like dogs kmt stop it

4. A pink wall dem post me again cos I’m pregnant and carrying LIFE dem cyan afford to givebut wait yuh couldn’t put the right years sendaask if yuh don’t know‍♀️Or your math not good enough when u so into my lifewait yuh neva know him put a ring pon it too I’m still here driving MY Range Rover and sleeping on king size bed while my two kingzz traveling the WORLD and third one soon fill up the passporta weh yuh mattress deh weh yuh buss pass deh which corner yuh fuk pon so mi cyan drop u some food and tea ☕️ holla nah ‍♀️

1. you are the biggest whore in dancehall slut. did you do an AIDS test yet? Or herpes test? no pride zero shame.

5. Leave the bloodclatt gyal alone, she suppose to f**k a dat she get har pussy fi do, if she did a f**k without a cause unuh wudda have a problem, she comfortable him comfortable and har pickney dem comfortable them married and well settled a how wah she do becomes unuh problem? Wait soooo much more deh deh fi unuh see essi a caan wait

1. She a give him papers don’t?

Gal can cook a curry weh look like it taste bad u see dwrcl
      No sa a wa do fi her culture she nahv none?
      Some a unu bloodclat cocky blind u wanna be Jamaican so bad
      Your comment makes no sense bitch you’re from Brooklyn
      Speak English bitch tf why u a force it? Fcking culture vulture ass hoes gtfoh that range ole and mash up like u pussi foh like ppl still a brag bout car in America and king size bed??? mi bc yuh suppose to have that bitch that’s no accomplishment !!

6. It’s sad ppl are so low putting up a nesting female on these website!smh senda you don’t av nothing better fi do,than watch who ppl f**k?look like a fi yuh ole she a use and most a unuh sound dumb af white or black she a woman when she want or a whore when she want as every female color nuh av shit fi do wid it…unuh too careless leave ppl business alone man

1. She put herself on this site, check the post and then her comment, the writing is the same and the symbols are the same so hold this L real quick fi mi

7. Das why mi always try fi read from di daily devotion come round eno cause see mi miss dis an go comment round a di front an See di gyal business dash like when truck tun ova yah.

8. @European you sent this story in yourself! Why is the writing the same! You were even dumb enough to put the female symbol in all of your posts! Including the original email! Sending in stories about yourself, then coming in here to complain about people who you say are worried about your life! Bitch you wrote this yourself!