LAWD JAMAICA NUH GUD AGEN

SOOOOOOOOOOOO!!!!! ZUM KEEP ERRICE PARTY FI R BIRTHDAY, THATS NICE AFTER SO MANY YEARS ITS ABOUT TIME, SHE BEEN THRU SO MUCH OF HIS BULLSHYT WHICH SHE HAS TO TOLERATE FOR STABILITY!!!!! HOWEVER I WOULD LOVE TO KNOW FROM ZUM OR BETTER YET ERRICE IF AS THE PROFOUND WIFE AND LADY SHE CLAIMS TO BE IF THIS IS THE NEW TING FOR SIDE BITCHES OR F**K BUDDIES TO BE INVITED TO BIRTHDAYS AND SPECIAL OCCASIONS, OR AS YOU DID YOU SAY YOU GI JERMAINE WOMAN WHEN U READY, IS EITHER YOU A F**K THE GYAL DEM OR THE BOTH ANUH?????? THE HYPOCRITE IS REAL, NOW TINA LIKE F***G REALLY U TALK THE WORSE ABOUT ERRICE, A F**K ARE MAN AND YOU HAVE THE AUDACITY TO EVEN TAG HER BOUT GREAT PARTY BITCH HAVE SEVERAL SEATS. TINA UP INNA EVERY BODY LIFE WEH SEEM MORE HAPPIER THAN HERS, INNA EVERY MAN WEH A TREAT DEM WOMAN GOOD, NO BITCH IT DOESNT WORK LIKE THAT. KARMA IS A SCORNFUL BITCH AND SHE F***G YOU GOOD, NOW YOU TEK UP LIKKLE BOI WEH DOH WAAN YUH AND NAH GI U HIM TINGS, NAH KEEP PARTY FI U, AND NUH STOP BEAT YU!!!!!! YU BABY FADA BEEN DEH A JAIL FI YU FI UNUH SCAMMING MONEY, YU DOH KNOW UR CHILD REAL FADA, YU F**** HERE THERE AND EVERY WHERE AND CAN BLOODCLAAAT BET YOU WISH NIKKI DID A TREAT YU LIKE HOW SHE TREAT JADE, YU SAD LIKE FUNERAL AND NEED CHRIST KADIAN HYLTON-TINA.
t1

t2

9 thoughts on “LAWD JAMAICA NUH GUD AGEN

1. Boy me no know who Tina no sleep wid from fbi come for your man on he plan u been a tear down Kingston and mobay wid u front

2. Poor mi did tink a Errice keep har own party but now it nek sense. A how long she and Zoom deh? Im guessing thats why she have 3 store….Someone fill me in.

3. When I octane sing di happy birthday song and add in ‘zoom ave him one bagga money and him naah stop mind you’ errice face light up!! Lol, look like zoom really check fi har still

4. What store errice own? I’ve always wonder that but I figure it was the dressmaking shop….now person up top a say 3 store I’ve never seen her promote these stores

5. Unu guh suck unu bloodcloth ma and come offa Tina rass case. Mi know whosoever write this cah walk Ina bloodcloth Tina shoes.unu a low bloodcloth class. Unu need fe mind unu own bizniz and stop watch fe ppl. Days a cuss over man dun wid. F**g idiot unu b kmt

6. Lol so days of what is in fren u mate? Lol u must a tek one gal man with that respond of urs…..unu little girls these day don’t have no self value unu a dress up and post up on social media to look like somebody unuh life sad bad because the duty life unu a live to maintain the sad life Connot be worth it in the end because all unu want is clothes, phone and shoes.

1. Is that a rare act? How about her leaving him…women leave babyfathers too;yet she and him living amicable as adults sharing offsprings should. Nothing is forever, but death.