LEANING AND DEALING

Good morning..its a pleasure for me to announce to pink wall that wasp from synemax lean mout gella baby fadda f***king Tiffany barbie. lol a bet yuh neva know. a dat yuh fi get man yuh too careless. Guh tek yuh man hood outta tiffany p***y and stop watch who og a f**k. Yuh back yuh daughter wid di heap a f**k she a pudung and now look yuh daughter friend a f**k yuh man!! Mind yuh heart stop😉 nuh worry too much memba seh yuh old and wrinkled 😂

32 thoughts on “LEANING AND DEALING

1. Yes she can do better..i hope she see that this is a step back..theres nothing to gain from this man and his baggage

1. Sender did you go to primary school at all man…that was hard to read! Instead of watching​ people business you need to go take some night classes or something, so you can learn to compose a proper sentence…Damm dunce bat!!

1. Only a f**king idiot can’t understand what the f**k I write!! This isn’t English class pussy I don’t need you to suggest nothing guh suck yuh madda!!!

1. Ok so since you 2 airhead bitches can’t read. I strongly suggest you 2 meet up and suck one another.

2. Dem say: the mumma a ling time whore, but wrinkle up now. whore promote de daughter slutty behavior till de slut’s friend start tek de head ole whore man….

Daugta have a boy body and if a de mumma in a de white…she look far bettet than de younget whore.

3. Gella always seem cool and humble to me. The partying with her daughter was always odd but it’s their relationship to sort out.

4. tiffany move Marlon famous from Connecticut into purple mother house she still f**king wasp ballhead and the man from her bakery job. he meet her at the corner is his bmw she was driving before Marlon famous

1. Exactlyyyyy which man ? ‍♀️‍♀️ U mean the ppl dem man? Or the ppl dem baby father? Kmt gal go sit down

5. I’m trying to understand is the lady at the bottom Tiffany’s mom or the man she ah tek ooman? Tiffany looks crawny I hate her nose.

6. The girl uppa top cute but Mama is a look good big woman (young girls take a page outta some big woman page) man really short

7. Wasp a f**k Tiffany long time, Ah him alone ah f**k dung road DJ shavy side gal and Tamara have it out at the all White BBQ dem man yah fulla loose pussy in the streets

8. A some bad bad ppl deh pan dah post yah mi naaaaa too tarry yasso… di fren shoulda shame harself she shoulda neva go desso still… an miss big ooman dat man yuh have is a looooooouing man.

9. Yo come off a mi don name & go s—Ck y’all madda straight do di maths some a y’all nuh live nuh weh & come chat shit Yow one thing mi can sa mi nuh business inna di mix up shit but once y’all go bring a child in it f**kery dat look pon him page look on him kids dem look jus like him y’all worry bout di wrong thing some a y’all need Fi go go a DNA Fi y’all kids n bring it to di right owna who’s this OG who dat and so what if him Babymother a F**k p—-ssy come Fi f—ck n so what if wasp a f—Ck kmft some y’all need Fi go upgrade p—ssy some di same one who talking shit dnt have shit big up yuhself Tiffany f—-Ck if you want dem hurt bad

1. Yeh keep boosting his nasty behavior until he start f**k your madda memba him f**k young and old wid him tired hood weh always a look a grung

10. Bumboclaat now Tiffany u nuh stop walk n f**k and nuh have nothing fi show . Them young gal yah need fi do better to rass man. U live a friend yaad, u nuh have a education, steady career , not even one likkle car? Sooooo u just out here f**king just to f**k? Go and better yourself n leave people man alone man. Then again at the rate you going, no man in the tri state area will take you seriously. Unno just be careful bc I heard his girl have something that can’t cure. Not sure how true that is but some guy claim she shot him ‍♀️‍♀️

11. Stop tell lie pon wasp mi know him & would not do that stop call up him name mi know Tiffany & him not f**king