LEAVE HAR BABY FATHER ALONE

This old woman cutie from DMV wont leave me baby father alone all she a walk and a f**k off dancehall she still cant find a man of her own cutie deno nuh want you him seh you too old and a yours things alone him want old gal

image_1

image_2

image_3

39 thoughts on “LEAVE HAR BABY FATHER ALONE

1. Girl u really need to stop cussing this woman about what ur man said.. U need to cuss ur man because he obviously love something that the old lady (in ur words) has.. NONSENSE.. Don’t believe the foolish lies ur man is telling u. #DObetter

2. Me tink dat man was Beenie Man, and a Met a warn smaddy, cuz Met love dat man.

Lol, di mate may old but she look good. Well preserved.

3. Wait. Wasn’t that the same Likkle bwoy weh did deh with someone when she even breed? Wah she can’t get a dose of har own medicine? Kmt

4. So u come on pinkwall to tell Quetie to leave ur man??? How stupid are u??? It just backfire on ur dumb “young” ass.

5. Keep calm boo; Cutey a beat you bad….

#TALK TO YOUR STRAY WEH COCK AND STOP CUSS THE WOMAN#
    #TWO A UNU LOOK LIKE UNU WAAN BADE#
    #MEK CUTEY GWAAN CARE HIM CAUSE YOU NOT DOING A GOD JOB AT ALL#
    #TAN DEH MEK DI TINKING BWOY TELL YOU ALL KINDA SHIT#
    #KMT#

:tkp

1. Desi have her son fi mind why Tf she shoulda a mind BBC man she don’t business about Deno n Quetie, Unno sitdung PON di BBC gal name cause y’all some haters, remember say she lef him first before Quetie n him start fi deal, deno a di same one a say him n she don’t deal, a Quetie a mad over him every Weh Deno deh she a follow behind a him lol and Deno a mad over desi so Unno come with Unno story str88

6. Unno sitdung ah worry about ppl business wen nuff a Unno a tek and f**k off ppl man, a Unno say one want Deno too, the one name Quetie a Gwan like she a sum body Cho she a tek care of young man wooieeee but he only want yuh fi the old bmw u a drive n fi buy him his one bottle wen him go a dance

7. Try seh it inah Quetie face! Yuh cah do it.. Yuh really guh pon social media and ah try fi slander di ooman name!!! Not nice!!!! She Up inah har age and she do look good! Jelousy is a bich. Mi nuh rate dis…

8. senda need a make over. If you couldn’t find a betta pic wid you and di man you shouldn’t send in the story.

Always mek sure you lok betta dan your mate dem. You have a long road ahead if you dont stop di cocky watching and take care of yourself

9. Unno Gwan like Quetie a BBC bad gal, after nobody nuh frighten fi old body Quetie. Unno and she can go suck Unno mada. Wha she fi stop do a mind young man wha can’t even mind him picnkey n go mind fi her picnkey n go tek care of her man she lef at home fi go watch BBC Deno cocky at dance Wooieee and she a big whore inna dancehall every man she see she bend over a tek pic with dem with her dun hole Weh a walk a shoot man wooieeeeee.

10. isn’t that the girl that work a aldi grocery store and quetie still a shot ppl last time was jiggy hunks and now deno wooiee mi belly!!!!!!!!

11. quetie a old bloodclot Gyal wah a f**k off young Bwoy dem Inna dancehall a she a bloodclot fool a mind man fi stay with her, she a big f**king woman why di f**k she deh wid Likkle Bwoy, and she a have big f**k pickney a Yaad that don’t look bloodclot good, every pic she take long out har tongue wah do dis old bloodclot dung out Gyal, she a mind man and her dung out hair style need fi fix up a do dem now a days Gyal yah, she well wah be sumbody matey and she don’t stay gud a har money and car she use fi catch man, mi nah mind no bloodclot man so I don’t blame the young Gyal lef him bloodclot yes bout she want young man sum uno need fix up uno life and lowe ppl business alone and lef the young girl alone

12. DEE DEE YOU FIGHTING OVER DENO, BUT YOU FIND OLD MAN IN JA. SO DENO FIND OLD WOMAN.DEE DEE YOU DUMB AS F**K, YOU SHOULD BE THE LAST PERSON ON EARTH POSTING PPL ON THE PINK WALL. WHEN YOU WAS HIDING AND F**KING RICKY FROM HIGH ROLLERS KNOWING THE MAN WAS MARRIED. BITCH PLEASE… ARE YOU MAD OR NAH…. CUTIE IS OLD BUT STILL LOOK BETTER THAN YOU AND YOUR UGLY ASS MOTHER… BITCH YOU NEED TO GO WORRY BOUT YOUR BABY AND STOP WATCHING DENO.
    YOU NEED TO PUT LIL OIL /LOTION ON YOUR DRY ASS SKIN… BITCH BANG… DENO STILL NEED HIS GREEN CARD, THATS WHAT YOU NEED TO BE WORKING ON. YOU WORRYING BOUT CUTIE… CUTIE BIG UP YOUR DAMN SELF… THIS YOUNG BITCH IS HATING CAUSE YOU OLD AND STILL LOOK YOUNG… DEE DEE GO DRINK SO BLEACH AND KILL YOURSELF… YOU WHACK ASS BITCH….YOU NEED SOME LIP GLOSS…

13. YES..ITS ME AGAIN DEE DEE YOU SHOULD BE ASKING PAPER OR PLASTIC… YOU DUMB HOE… YOU DONT HAVE A JOB … OH SORRY I FORGOT YOU WORK AT ADLI ON ROUTE 1… CUTIE NOW YOU KNOW WHERE TO FIND HER… ANYWAYS DEE DEE ALL YOU DO IS WALK AND TROUBLE PPL. YOU STILL DIDNT LEARN YET, GUESS NOT. U JUST DIDNT MEET THE RIGHT ONE YET. DONT LET ME CALL FRIZZ AND THE CREW TO DONE YOU. DEE DEE NEED TO STOP WALK AND TROUBLE PPL CAUSE YOU SOON FIND YOUR MATCH. JUST DONT UNDERSTAND ..
    1. YOU WHACK ASS F**K
    2. YOU UGLY AS F**K
    3. YOU CANT DRESS
    DEE DEE WHEN YOU HIDING AND F**KING OFF THE PPL THEM MAN, NOBODY IS PUTTING U ON THE PINKWALL. STOP ACTING LIKE YOU SOMEBODY YOU DRY ASS BITCH. AND SO WHAT IF CUTIE LIKE YOUNG BOYS. U MAD… U NEED TO TAKE THAT UP WITH YOUR MAN. STUPID HOE…

14. All di one quetie a gwaan like she goodie but when she use to f**k footloose and suck off him buddy inna har car make she move her bloodclot

15. Everything on pink wall JIGGY HUNCKS name have to be in it you all are some dum bicthes Jiggy don’t want neikel or CUtie uno no see a tweeta him no stop run backer and she no stop laughter Niekel jiggy never want Niekel and she run go married him think she coulda hold him but him naw look neikel a you write this bout cutie but jiggy don’t want you man looking self Tweeta did say it big and bold seh she can f**k jiggy any time so y u mad a Cutie bitch u is one sad bitch jiggy don’t want you i saw him and tweeta last week at Pg Ross shopping stupid whore stop watch cutie and go watch Jiggy and bushy head Tweeta and if Cutie f**k Jiggy she can f**k him again bcuz him don’t want you man looking slut

16. Cutie f**k Jiggy all you want cause you pussy good and a that a mad them dee dee you know deno no want you a just greencard him want just like how a greencard Jiggy want from Niekel a wonder a which one a them ago get it first from cutie let see

17. Dirty Niekel you man looking good for nutten load a shit you run go Marry Jiggy think him want you a the worst thing you ever do Jiggy no want you from here to there u hole nar you mouth naw hole him him still a f**k pon u with bout 3 different woman nasty shit pit the usa president need fi send you pussy go fight the war down a the middle east bcuz a bare bomb ina it you sen you baby father a jamaica and a the same thing you ago do to Jiggy bcuz him no want you no shape no face no pussy can’t cook a good meal sad want a life bitch leave Cutie alone bout you a call up Cutie name jiggy naw go stop f**k pon u done out old water pussy whore now drink bleach and die

18. calm down tweeta damm dem a dun niekel dmv a rain hard tonite need some cow cod soup inna the rainy nite ya!!!!!!!!

19. Gm everyone all jiggy u have some much and u broke as f**k. U looking a place to live or what ??? U not cute nobody is giving u any dates. Nigga u need to get your life together. U swinging from woman to woman. U whack as f**k. Yall keep talking bout Neika . Da lady isnt worrying about jiggy. Anyways Cutie big up yourself . Big up your blue and yellow party in Dec. …sell off …these bitches is just mad cause all of ya party them sell from da year start… these bitches need a life… tell them to go and suck them motha.. like Xyclone say them sit down pond your name like back pocket rag……

20. Tweeta no member nothing about no a them she busy a do road more over how tweeta even come in this topic from babyfather or jiggy story jiggy a long time news when it come to tweets now uno teck several seat back you all have a great day if you all can

21. JIGGY IS OLD NEWS THAT NIGGA IS SO LAME AND WHACK. HES BROKE AS F**K HES HOMELESS AND NEED SOMEWHERE TO LIVE. JIGGY NEED A LIFE ,HE SOME FOOD. HE LOOK HUNGRY AND HE NEED A HOME. NEIKEL TELL THEM TO GO SUCK THEM MOTHA. IS JIGGY WHO WANT U. THIS NEIKEL AND JIGGY NEWS IS SO OLD NOW. JIGGY SHOULD OF STAY HIS ASS IN JA. NOW HE NOT GETTING NO DATES. JIGGY U LOOK LIKE A DRAGON FLY. WE NEED SOME NEW NEWS. CAUSE JIGGY AND NEIKEL IS PLAYED OUT. COME WITH SOMETHING ELSE.

22. ok neikel we know loveme is u case ur dumm ass always on Facebook talking shit and calling up everybody and a tell dem bout the man and when you’ll grt back nobody she you nor heard from you girl bye jiggy just too nuff thats is problem and the girl said she want her phone back smhh!!!!!!!

23. Wait unnu sleep and wake up wid the girl name Inna unnu mouth, di whole a unnu need fi get a life, ole johncrow. Girl these big woman pon dere love people name.

24. HELLO DMV BAD GYAL…Y R U SO MAD ? JIGGY F**K U AND LEFT U OR WHAT ? U LOVE WOMAN OR SOMETHING ?? U JUST WAKE UP PON DA LADY NAME. WHAT HAPPEN U DONT HAVE NOTHING ELSE TO DO …WHAT U WANT JIGGY AND HIM DONT WANT U ? THESE BITCHES NEED A REAL LIFE AND A J.O.B .Neikel Not worrying or thinking about none of yall. This was bout Cutie taking ppl man. How Neikel and Jiggy come up ?? MET THIS POST IS BORING NOW !!!!! NEW STORY!!!

25. OK HOW IN THE HELL THESE PPL CALL INNA DEDE POST. FIRST OF ALL JIGGY, DENO AND TWEETA IS NOT LEGAL INNA DI COUNTRY AND ANYONE CAN CALL IMMIGRATION PON DEM ANYTIME. ALL THE DEM WEH UNNU A TALK BOUT EITHER LEGALLY HERE OR BORN HERE. ANYWAY JIGGY, TWEETA OR DENO IS NOT GETTING ANY STRAIGHT NO TIME SOON. THEY ALL ARE THIEVES AND THEY ARE NOT GOING TO REACH FAR, SO ANYWAY DEDE BIG UP YOURSELF AND UR UGLY BABY U HAD FOR THAT UGLY BOY. AND BIG UP YOUR PAPER AND PLASTIC BAG JOB, BECAUSE JIGGY, TWEETA OR DENO CAN’T WORK IN THERE LEGAL NAMES.