LEAVE NYOKA MAN ALONE O

She only as a innocent face but she bad under the quiet.. Why you send round what nyoka send u.. Why you don’t leave the girl and har man alone you a promoter bicycle.. You cyaan settle down Inna u young stage and you sister weh u par a come sharpley cause she full a man nuh rass.. Unno whoring.
All inna u mind u think Ryan want you every thing u most on snap.. But look you..
Mervin-clean&trendy
Jagon-blush
Marvin-married to the money
Power-sway vs raving
Ryan-disturbia
Seba the footballer
The boy weh did a f**k after seba left..
Why you feel people nuh know your business..
Girl you nuh different from jody.
There are couple more man you hide and f**k..the man from England weh you and him go moscato Wednesday.. And you give him the p**y the same night.. Gal you loose nuh bl**clat.. Stop gwaan like you nice cause u a b*tch like everybody else..
Leave Nyoka man alone..
Find you a man.. The man nuh tired fi tell the girl him nuh want you..
You need to be a lady you have a daughter.. You little whore..
Datz Kali is a whore like you too..
Big whore and little whore..

29 thoughts on “LEAVE NYOKA MAN ALONE O

1. Nyoka why this gal wont stop holding your man against him will and raping him off? Why she a kidnap him and a force him fi spend time wid har? Him need to report har to the nearest police station.

2. She is cute and sexy. Love her natural hair. Good to see a woman these days with her natural hair. I would love a piece of her too.

1. Her hair is permed…. Since when is perm natural? Another dunce bombarding us with stupidity in the comment section.

3. Where is Ryan picture?
    Nyoka is such a cute trendy sista. Sucks for her because a man will say anything. Im surprise she believes him. How old is she again sender?

4. obviously her man don’t want to be left alone! the girl a kidnap him and take him? 2017 and gal still a war over man weh nuh want them? if the man did really want you him wouldn’t make the girl take him. fool fool like

5. yow unu low the stupidity and leave the girl alone. Why come here to downplay the girl. This girl don’t trouble anyone and is a quiet girl. Everyone has their demons it doesn’t make her any less of a person. Unu leave the girl with unu vacous and doltish behavior. Let her and whoever is involved deal with it.

6. Dwl baby whore Nyoka look at you come a cuss over Ryan and Ryan nah left KERRY u must stop it KARMA pon yuh Rass. Nyoka memba a news u carry pon LAJAYE a so u start f**k Ryan. KERRY is a way better gal fi NYoKa. Nyoka tek har daddy dead left insurance money and mind man. Nyoka remember a DISTURBIA wen u see KERRY a left with a group a Man U tell Ryan and a RYAN left u in the bar and go call KERRY. Nyoka all the news u a carry pon Ryan gal dem fi him start F**K it nah Happen.

7. NYOKA leave KERRY alone cause all the security u a play RYAN nah stop F**K . Karma pon yuh lil rass baby whore NYOKA remember a news u carry pon LAJAYE a so u start F**K RYAN. Baby whore u must stop it!!!u watch ur matey them hard fi Ryan remember at DISTURBIA wen u tell Ryan say carry gone wid man and Ryan left u in bar and go call KERRY.. the time u tek a cuss over Ryan u ball pon yuh daddy grave because u tek all the insurance dead left money and buy cock.

8. But uno a talk like nyoka any better than the girl. Nyoka have more man than Kerison by far. Uno a talk like nyoka a goodas. Look how much ppl man nyoka tek? Uno wah mi name them out or what? All if mi fi name them mi nah done suh quick as kerison. So what’s the problem ? Mi sure di girl alone can’t look the man. Di man must a give har argument. Uno come a hype up big pussy nyoka like she a goodas. Di amount a cocky nyoka suck to pussyclaat. Leave them things ya to goodas. Nyoka stop use yuh fren dem fi put up di girl pan pink wall because you a nuh nobody fi smaddy tek yuh man. Wid yuh freaky self.

9. The whole port Maria know nyoka a f**k di morest. Di amount a man da likkle girl deh an ar friend f**k. Ryan a di only man weh kinda Mek she feel like wife caus no man nuh want she fi them right woman. Uno a talk bout promoter suh how uno nuh mention nyoka own them? Al aka slave town teacher, stupid money Chris, Shane intense weh dead, and wholly beep more weh mi nah guh list out today. Di amount a police man pass through nyoka it not even funny. The world know nyoka a nuh goodas. Look how much ppl man she tek. Suh wah if Kerry tek back big head andicap looking Ryan. Tru nyoka nuh use to nuh man a gi har nutten that’s why she a behave suh. Caus all a di man them weh she have a she mind them. All al Nyam out nyoka. Stupid money not even gi har a draws out a him suitcase wen them a f**k. Bout she a send har friends fi Kerry like Kerry see har. Nyoka guh look a life an stop bring cocky feelings.

10. dwbcl a swear mi find dis funny Nuh wa day dem post seh nyoka a baby whore??? Now u hv big whore n little whore is a whoring world we living in
    Gyal move up n go page yuh man bt ya page woman #whodoesthat??? Obviously she’s not the only bitch which makes her a dumb bitch #warfimanago???? Unu sad doe eeeh rotfl

11. So the one nyoka feel like say she a smaddy, when she har self done the whole a st.mary imagine how she done micro to nuh….handicap gyal a you a you pickney wh kill you fi go look fa and stop fass wid ppl…nyoka you face tuff like board you body wan line and balance young gyal like you a walk an a shake…wid you breast them wh fave them old tiad flip flop… don’t forget that you an Mona a fren and you a fk her man..let me high light this is you nah follow ‘PHILLIP AFTER DARK’

12. Lol what’s a nyoka?????? Gyal move up wid Yuh cemetery pussy!!! Bout ya come on here wid Yuh minions a bash d girl. Luk hw much bun u get n stay put afta u bawl out yuh yeye! Ryan a d best thing Weh neva hapn to u “baby whore” u fool like wid Yuh knock knee bout ya subs fi man. A who u man??? U a f**k pan him n him a f**k pan u so wah. Ya come spill beans ya so before u tek d beam outa ur eye. Bt ya man security lol go secure d belly dem Weh u nyam. Yuh cranky like! U think dis did a go Wrk out ina ur fava dnt it!!! F** wid mi family big, hopeless pussy nyoka! Mi Iggy Fi u. Cuss yuh man. Change tingz bt u self Weh wlda mek d man focus pan u. If Kerry a promoter bicycle ya promoter car cz nuff a dem freak u out at once. At least she Nuh hide n tek r man dem cz u wldnt hv Nuh caption fi post unda d gyal pic. None a ur man dem neva proud fi b wid u, fava eediat. Yah real BBC idiot, dem claim ya go MICO bt Weh d intelligence? Fool Nuh f**k kmbct

13. Wait deh nyoka why you neva tell the ppl them say you did a fk powa aka SWAG VS RAVING…due to how you a cuss keriston and a bring her lil sister in it, cuss the gyal alone because a nuh her sis a tek the man…you did think Ryan did mek fi you alone dutty face nyoka??? Check you self before you start call ppl whore because a you put the ‘W’ in a it, you suck h**d like dog you no stop lick you batty…. you fava eediat yuh lil walking dead you p***y sad the cemetery gweh gyal

14. Who remember Nigel weh nyoka dash weh belly fa n nearly dead. Nickoy yuh friend Kim man, di fire man, one a Fitzroy son, Shane intense weh dead, al slave town, di brown police bwoy, stupid money Chris. And nuff more man suh why ya try style Kerry? Nyoka all a f**k ar one time in law Renee weh duh di obeah wedding and di man still lef har. Di crew a dem have ole problem. All them duh a walk an mind man wid them bisexual self. Nyoka can’t walk Ina Kerry shoes caus all the man weh Kerry tek it still can’t add up to nyoka.

15. Ryan alone mek nyoka feel like she a smaddy…. Moral to the story nyoka is nothing but a big fat whore….the way she love tek ppl man all her sister man she f**k, bet you neva talk that miss nyoka, if you did get the chance maybe you would a f**k yu muma man to….. bitch you a suck random nigga dick and yet still when you ago cockout you a chat bout you don’t eat everybody potatoes, when you damn well know say you suck any dick wh come your way

16. Bitches cya compete with who they don’t compare! Lowe d girl mek she suffice! To know her is to love her, must be an avid reason why “nyoka man” find interest in her. After all, I doubt their married so therefore, the only woman that owns him is his mother. She’s such a beauty. And any man would want to date her. So y’all need to stop worrying about the wrong things. 2017 now, gone are the days when bitches be fighting with other bitches over a nigga. Yea she has an innocent face, but I don’t knw her story so I’m nt quick to judge. “nyoka” should take the time out to figure out what she’s doing wrong and y her “man” sees it fit to entertain other females; dumb bitches!!!

17. A little run down of nyoka promoter list that is confirmed at the moment. The rest are pending.
    Powa from swag vs ravings
    Shane intense (died)
    Robrack beach swag (3sum)
    Chris stupid money
    Al dripping wet
    Ryan
    And the list is to be continued
    Nyoka yuh remember Nigel baby weh yuh dash weh and it nearly kill yuh? From da day deh yuh did fi gi yuh life to God caus him give u another chance.
    Stop Mek Renee bring yuh guh obeah man because it obvious fi har obeah wedding never work. Suh Ryan ago gi yuh bun.
    Uno pussy too big fi young gal bout uno nuh wah ppl tek uno man
    Ryan a di only man mi ever see own yuh up caus di amount a man your pussy shot the man them threatened an nah stay.
    Di amount a port Maria police man weh f**k yuh.
    Al say ya di easiest gal him ever f**k and Chris say yuh ole big but yuh suck him hood good.
    Before yuh mention nobody man an tru fi style them remember your dirty life nyoka because all a di man them weh yuh di a f**k did have them woman.
    Suh since yu wah get famous see the fame ya.
    Bring back Nigel baby before yuh from ppl pan pink wall.

18. Suh from wah mi a read ya suh a nyoka a di bigger thot. Suh if u a slut why u are put up another gal. It seem like nyoka finally get a man fi har self and know Kerry a tecka gal suh she fraid. A caa bother this big. Them young gal ya big an idle. Mets mi wah see a who name nyoka. A can bet she nice looking like the other girl. Them pretty girl ya every have pun pun issues

19. n dnt forget Marvin from married to the money and Fidel from Nudity. Roll out d rest lol
    Goody mus sorry she n r fren dem post up d gyal pic cz dis is an epic fail lol

20. lol @kim u Nuh ez mumma she cya news Fi get d man, but it look like d man bored so him a feature kerry

21. Y’all be bashing nyoka how unno know a the girl mek the page.. Kmfbt. Kerry nuh different from the gal. She a walking cemetery to.. A buff picnkey she nyam to.. .. Al f**k Kerry to weh unuh a talk bout. Them inna the same rass league.. Who mind man like keriston.. Everything the two a them tell kady and kady carry it back.. She a carry guh bring come.. So nobody know who make the post.. Unno a bash one person.. Everybody a whore inna them own way..
    And yes them bring har sister in deh cause she whore to.. Better yet bisexual..
    Sucking Hood a common asalut.. Suh weh that a guh..
    2017 now time fi unno stop cuss over man.. Unno fava ediot. .
    Two a them a war ova big nose Ryan.. Him naa stop bun the two a them.. Cause ryan cyaan tame.. Get the f**k outta here..

22. Y’all be bashing nyoka how unno know a the girl mek the page.. Kmfbt. Kerry nuh different from the gal. She a walking cemetery to.. A buff picnkey she nyam to.. .. Al f**k Kerry to weh unuh a talk bout. Them inna the same rass league.. Who mind man like keriston.. Everything the two a them tell kady and kady carry it back.. She a carry guh bring come.. So nobody know who make the post.. Unno a bash one person.. Everybody a whore inna them own way..
    And yes them bring har sister in deh cause she whore to.. Better yet bisexual..
    Sucking Hood a common asalut.. Suh weh that a guh..
    2017 now time fi unno stop cuss over man.. Unno fava ediot. .
    Two a them a war ova big nose Ryan.. Him naa stop bun the two a them.. Cause ryan cyaan tame.. Get the f**k outta here..

23. Dwrcl why cuss over a night who walk and f**k down the universe u nuh see the first baby Mother run left him. A she keep him the longest from that every gal get 3 months to a year Ryan don’t want nobody so unno stop it. Kady is the next bitch she friend all a Ryan woman and carry news to and from she do it to Lajaye,Nyoka and Kerry. A she a the root of this.

24. Goodbody kiki- how you know say the gyal sister a bisexual? Coming like say you did a f**k her mek you know… you nuh have nothing fi say bout the gyal, if you wan know why you nuh ask her

25. Kiki too a them a bitch but nyoka a di bigger bitch. Nyoka have whole heep a man an di world know that.
    Philip after dark
    Fidel nudity
    Marvin married to the money
    Bundle beach swag
    Chris stupid money
    Shane intense
    Powa swag vs ravings
    Police Harris
    Al slave town teacha
    Nigel har baby father
    Fitzroy son
    The man a town