LEAVE USAIN FI WE

UNO DONT KNOW NOTHING BOUT THE MAN AND NOW UNO REACHING..BUT KASI A GOOD FI YUH…DIS IS WHAT EXTRANESS CAUSE…NOW DEM A CALL YUH BEARD…MI A WONDER IF DEM KNOW WHA BEARD MEAN???…NOT A SOUL NOT BLACKMAILING USAIN AND IF UNO A REACH PLEASE REACH FOR KASI…SHE NOT DI OLYMPIAN SO WE WILL GIVE HER UP FREELY AND SHE IS A BORDERLINE WANNABE YANKEE

usain

31 thoughts on “LEAVE USAIN FI WE

1. How disgusting the lengths that folks would go to defame others this is outrageous. I hope and pray Kasi and Usain will rise above the foolishness. When they go low you go high.

2. I think it’s disgusting these “media” outlets always try to label our black men as undercover homosexuals. Not saying some aren’t true but cmon. Dats why mi nuh even mess wid social media pure fackery.

3. I wonder if it’s Kasi is working with these people to try and start these rumours to force Usain to get her pregnant. Why now with this? I wouldn’t put anything past her.

4. There’s no known proof or evidence of anything fishy about Usain, quite the opposite in fact. Go SYM unknown blogger!

5. Mi nuh know if unnuh nuh realise why dem a come wid dis “beard” ting….u see because of all the antics put on by him and Kasi from summer till now, it start look questionable that she a nuh really girlfriend, but just deh deh fi show, and the fact that she play up with everything him do, a show seh it nah fass har, a far as dem believe if she was real girlfriend she woulda at least make up likkle noise. Cause she lay lay and tek it and smile up like ntn, dem figure seh she just deh deh fi show!

Inna foreign dem basically right off man who a gwaan certain ways and hav woman who a smile up like ntn a batty man with him beard…

6. Met, is Rebecca and bolt dey now ?
    The two of them in Europe on her Snapchat shopping in gucci and touring the city. Kasi must feel like rass fool.I swear it just hit me , Rebecca and him would make a good match! Kasi is stumpy and have the face of a Troll.

Rebecca is Tall , great style, brown and pretty to match him likings.

1. The same Rebecca that friend up Kasi during Olympics talking bout they gonna go Kanye concert in Miami togedder? Caaaaaah be miss Rebeckkyyy Silva Dolla

2. Rebecca posted the only thing missing was Kas but, hopefully next Oktoberfest. Somebody reading pinkwall. Hey Becca.

1. Uhh, duh cleary those are the two things bolt look for in a womans.

✔Brown
        ✔average to pretty.

She just started feeling bad for kasi not being there!!!! She in HIDING CUZ SHE A HOUSE GAL AKA local booty.

A guy like him gets international poon everyday. Kasi nah go nowey!

7. Met what i read and get from this is that there relationship is fake and that she black mailing him into a relationship because she got cellphone videos and pic of him and if thats what they are saying then now its all making sense why he is doing so much to disgrace her and running and hiding from her

8. ‘ow unuh soh bloodclaat fool? “Beard” ah sup’n weh man grow den shave den grow back and den shave again. Soh wen dem call ah woman ah “Beard” dem really ah seh “On again -off again” bcawz one minute him an har deh & den nex minute dem nuh deh.

1. You a di fool, inna American slang beard is a woman who is wid an undercova batty man, she is a beard cuz she is used to cover his batty antics. Like how a beard cova di chinn/disguise.

9. Industry on Blast isn’t a reliable blog. They’re known for printing lies however, I did wonder why Kasi was posting old pictures of herself. Is she trying to imply she’s pregnant?

10. ‘ow unuh soh bloodclaat fool? “beard ah sup’n weh man grow den shave off den grow back & den shave off again…. Soh wen dem call ah woman ah “Beard”, dem really ah seh “On again-off again” bcawz one minute him an har deh den nex minute dem nuh deh den di nex minute dem deh again & den di nex minute dem nuh deh again.

11. Even dem see dat Kasi not getting wife up. Everybody now know Kasi and for her not to be at his London premier …. That says it all .

12. Beard is a slang term describing a person who is used, knowingly or unknowingly, as a date, romantic partner (boyfriend or girlfriend), or spouse either to conceal infidelity or to conceal one’s sexual orientation

13. I doeee feel sorry for him, him neva realize seh him famous and blogs tear up the weak, they realize he is weak and easy to burry. Him shoulda bill like every other celeb, now he has to live with the consequences, ole eediot. When dem dun wid him u see him aguh wish him was a virgin.

1. Exactly what I said up top Needle, I don’t put it pass certain people with their name starting with the letter K.

14. How come whenever his parents around, at events, kasi not there?? Weird! Isn’t she daughter in law, I think eventually he will be pressured to marry her as by then he will be damaged goods. Then again Leo men can’t be tamed and cancer women stay! They are hard to get rid of.

15. Them supn ya mek mi nuh want certain amt a money nope. Mi just want enuff land weh mi can sustain mi self n pickney dem and grow old n bury pon the corner a it. No sah when u money reach a certain level dem ya crosses come into play n mi naah talk just the tabloids. Mi ok pan Ms. Met pinkwall no international nutten fi mi kmrt. All mi a hear a brown this n that like black gal nuh pretty too (lawd mi luv the chocolate empress dem) Unnu fi tap it. A unnu a boost up the likkle fly by night dem like t3/t4 turbo, fi think dem nuh need fi hav nutten else but likkle colah

1. A true Heavy, when Usain and Mitzy lef mi nuh si none a dem come defend har like how dem defend Kasi and all dem talk bout is brown and pretty, like if yuh brown yuh mus pretty. All they see is color and not character, that’s why nuff a dem get f@#k. And if Bolt nuh careful that same brown gal a guh mess up him life.

16. Beard is used in the homosexual community as a person using someone from the opposite sex, to hide their true sexual orientation. Them too rass rude!

17. Me know unuh ago cuss me, but u know me did hear a little thing sometime ago that usain a bisexual,lets take a step back and look, suppose him really a use the girls as a cover up, remember now him a superstar he usain would not want the world know that him a bi, worst him a jamaican superstar, seriously lots of famous man use the women as cover up.