LENA NUH KNOW RALPH LAUREN HAR WHA?

unnamed-3
YUH BAWL OUT MUI MUI, BULGARI, TOM FORD AND D&G BUT THE RALPH LAUREN IS SHINING THROUGH VERY CLEAR PAN DI PICHO……………………..DI SENDER AH ASK >>>A petty mi petty or nah??? Dwl. When dem a hype dem fi pay attention cause one a di glasses say Ralph Lauren. Dwllll. Dem chat too much an too hype. Nutten no do RL eeh nuh she mek it look like RL ain’t shiit. Lol.
AND ME A SEH NO SENDER YUH NOT PETTY SHE IS…….THIS LINEUP DIDNT HAVE TO MAKE SOCIAL MEDIA

0 thoughts on “LENA NUH KNOW RALPH LAUREN HAR WHA?

1. Everybody know sey Lena ah dunce longtime. Trust mi nuh baddie nuh buy Lena nuttin ah she same one buy dem #yourdaysdone

2. A so dem love come pon Insta an hype fi no reaon at all, But person above I beg to differ, as much as me no de pon whe dem de pon Lena far fr dunce – very far too

3. Many people in the U.K tend to big up the Euro brands over those from the US. Possibly because they cost so much more…

4. Maybe she afflicted with the Travolta. Uuh memba wen im pronunce Idina Menzel as Adweze Delum or sinting like dat, so maybe she see Ralph Lauren and get Tom Ford? Di Travolta is real, wid dem dance hall ppl.

5. So somebody really send this in???!!! I don’t even know her but unu badmind bad !!!!! And stupid as f**k !!! Y this hurt u so!! The other brands more expensive so wah??!!! Maybe she have nuff RL already. And Lou Lou so what if a she buy it a bet u if she did post say a she buy it u would a say a f**k she f**k fi ituunu gweh man. Dutty bad mind f**kers

6. Post like these are definitely bad mind post. Big Sunday and the sender allows Miss Lena glasses to mad dem. Come on now!

7. A teif Lena teif them jus like how she go teif primark cheap clothes dem. mi never buy glasses wid dem tag deh Pon dem yet only wen mi teif dem mi see dem tag deh

8. Seriously people!!??? Someone had enough time to screenshot a photo of Lena’s post and sent it here for commentary? I bet the scamper’ who did that SENT her a friend request as a FAN with jealous intentions to spy on here because they WANT what she has and WISHES they were her!!! My girl, yes you, who did this…I bet you are FAT, INSECURE, UGLY, BLEACHING, FULL maybe full of STD and God knows what else. Clearly, people make mistakes! Perhaps she meant to write Ralph Lauren but focused on the other top brands first. But can you even afford a RL Shades yourself? Let’s see, the last time i bought one in Nordstrom, it was 145.00 meanwhile the Mui Mui’s were over 400.00!! I bet you can only wear a street vendor brand! Ugh! People like you make this world evil. You are soooooo full of hate and jealousy that the world cant breathe. I bet you are miserable. Leave Lena ALONE!!!!