Dancehall Celebrities New York November 13, 2013 by Met Dese lips will blind yuh..will dumb and deaf yuh fo sho..Lipps doe dweet agen
Puppa Jesas ah wha dat man .what ah ugly sight in the morning ,but I’m sure them ugly all day everyday. Reply
Morning met 🙂 my god what a pussy lips those my girl u right fe suck pussy sick stomach yuckkkkkk Reply
Them have a term wen dem refer to round back deh suh turn inside out especially in dem man deh. PROLAPSE. Google it and tell me what unuh think Reply
My girl, a whappen to yu lip dem ?? It nuh look like a cold sore or a small blister to me. Home remedy nah go help, my girl. A betta yu gwaan a de Docta and mek dem tell yu a which bacterial, fungal, or viral infection yu have, yu hear. Reply
Morning met!!! What a ugly set a lips we have here. Ohhhhh my!
good morning :nohope:
Puppa Jesas ah wha dat man .what ah ugly sight in the morning ,but I’m sure them ugly all day everyday.
:nohope:
Ugliest lips mi eva see from birth
Morning met 🙂 my god what a pussy lips those my girl u right fe suck pussy sick stomach yuckkkkkk
No man not at all that look like Hemorrhoids pon yuh batty
Lol
Them have a term wen dem refer to round back deh suh turn inside out especially in dem man deh. PROLAPSE. Google it and tell me what unuh think
look like she just got done eating
she coulda gimme a mean headas i swear . she look like she like swallow
I have a feeling you are naked when u come pan di www
:dp :dp wtf fi har pic look a pic belong to meaning of a infected penis head…..grosss :dp
Dwl at stullesha
dat look like wen shit a come outta BATTY
lol
Lol this lip look like it can give a good head
My girl, a whappen to yu lip dem ?? It nuh look like a cold sore or a small blister to me. Home remedy nah go help, my girl. A betta yu gwaan a de Docta and mek dem tell yu a which bacterial, fungal, or viral infection yu have, yu hear.
ewwwwwwwwwww..har lip look nasty :dp
LOOK LIKE SHE JUSS DONE GI A BATTYWASH AND DI DOO DOO STILL DEH PON DI MOUTH. YUCK.
Dat lip deh look like a buddy head….
EEEEEWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!
thats a stink mouth it ugly bad
I thought this was a pic of a camel mouth. :matabelo
Good evening Met and all others.
addicted evenin oo :peluk mi gone :tkp